Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő P5733W

Vezeték nélküli csengő P5733W

Cikkszám P5733W
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 5. Nálad
7 690 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

3 290
Ft
Raktáron
2 645
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Hang nélküli kapucsengő P5733W

Kicsomagolja, bedugja és csönget. Ilyen egyszerű a vezeték nélküli kapucsengő, amely többféle színben kapható. Használhatja lakásában vagy családi házában, de tökéletes lesz üzlethelyiségében vagy irodájában is. Meglepi Önt a hosszú, akár 150 m-es gomb hatótávolsággal és a 36 előre beállított dallam egyikével, amely figyelmezteti Önt a bejövő látogatóra.

Az időjárás ellenére

Nincs többé nincs többé drótok húzgálása és falak fúrása. A gomb és a csengő vezeték nélkül kommunikál egymással akár 150 méteres távolságon keresztül. Az vízálló gomb IP44-es védelemmel tökéletesen felkészült a zord időjárásra. Kültéri, védtelen helyen is biztonságosan elhelyezheti ajtó, kapu vagy garázs mellett. A csengőt beltéri használatra tervezték. A nyomógomb és az ajtócsengő készlet önálló tanulási funkcióval rendelkezik - a nyomógomb saját párosítási kódot generál, amelyet az ajtócsengő elfogad és tárol a memóriájában. Az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat nem befolyásolja.

Hízelgő a fülnek és a szemnek

Nem ébreszt fel klasszikus "crrr" vagy "ding-dong" hanggal. Összesen 36 dallam közül választhat, és az előre beállított négy hangerőszintnek köszönhetően mindig az optimális csengetési intenzitást választhatja ki. Ha tényleg nem szeretne lemaradni egyetlen látogatóról sem, ez a csengő akár 110 dB-es dallamot is képes lejátszani és megkülönböztető fényjelzéssel tájékoztatja Önt.

Csak kicsomagolni és használni

Ha ajtócsengőt vásárol, különösen értékelni fogja az egyszerű telepítést, a nagy hatótávolságot, a nulla karbantartást és a megbízhatóságot. Mindezt és még többet is ez az akkumulátoros gomb és otthoni kapucsengő aljzatszett minden tekintetben teljesíti. A gombot működtető 1×3V CR2032 elem a mellékletben található, így semmi sem akadályozhatja meg, hogy a csengőt azonnal használja. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a látogatók nem csöngetnek be, mert több vevőt/belső egységet csatlakoztathat egyetlen gombhoz, amelyet például a pincében, a pavilonban vagy a padláson helyezhet el. Akár nyolc gomb is párosítható a külön megvásárolható kapucsengővel. Így telepítheted őket minden olyan helyre, ahová látogatók érkeznek.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5733W
Termékszám 3402122000
EAN 8592920105962
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
hatótávolság 150 m
speciális funkciók jól látható optikai jelzés csengetéskor
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5732T
hangerőszabályzó igen, 4 szint
maximális csengetési hangerő 110 dB
dallamok száma 36
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 74 × 74 × 74 mm
nyomógomb méretek 17 × 40 × 60 mm
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Ezt az eljárást általában nem javasoljuk. A fémfelület lerövidítheti a harang hatótávolságát. Javasoljuk szigetelőbetét használatát, hogy a hatótávolság ne csökkenjen.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást.