Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő P5760, ismétlési funkció

Vezeték nélküli csengő P5760, ismétlési funkció

Cikkszám P5760
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
11 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

7 490
Ft
Raktáron
3 390
Ft
Raktáron
5 790
Ft
Raktáron
2 645
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Megbízható csengő repeater funkcióval és USB-kimenettel, amely nemcsak házban és lakásban, hanem irodában is kiválóan használható. A csengő rendkívüli előnye a vezeték nélküli kivitele.

Termék előnyök

Repeater funkció – meghosszabbítható a nyomógomb hatótávja plusz néhány száz méterrel. USB-kimenet – az 5 V-os berendezések töltését teszi lehetővé kompatibilis USB-kábellel.

Bővített leírás

Kivételes kialakítása és mindenekelőtt képességei jellemzik, amelyek az európai piacon egyedülállóvá teszik. Az ajtócsengő és a vízálló gomb rádióhullámokon keresztül kommunikál egymással akár 120 m-es távolságon keresztül, így nem kell ásni, fúrni vagy kábelt húzni. Ez a készlet egyszerűen párosítható , ami kivételes hatótávolságot biztosít és széleskörű alkalmazást tesz lehetővé.

A csomagolás a nagy hatótávolság anyja

Az EMOS P5760 szett (1 ajtócsengő + 1 gomb) hatótávolságát további vevőkészülékek vásárlásával bővítheti, szintén beépített jelismétlővel. A kültéri gomb minden egyes megnyomása egy mexikói mintahullámot indít el, amely fokozatosan végtelen számú harangot szólaltat meg a jel továbbítás aktiválásával, így a gomb és az utolsó harang közötti távolság korlátlan.

A cseh harang végtelen hatósugárral

Ez az Cseh harang egyértelműen megerősíti, hogy az "aranyló cseh kezek" nem csak egy üres frázis, és hogy szuperhősök nem csak Amerikában vannak. Egy hétköznapi polgár álruhájában érkezik, hogy természetfeletti képességeit felhasználva rendet teremtsen az Ön címén.

Az EMOS vezeték nélküli csengő egy 1 gombos elemből (jeladó) és a házi csengő aljzatából (vevő) áll. Együtt olyan rettenthetetlen párost alkotnak, mint Batman és Robin, akik bármilyen akadállyal felveszik a harcot.

A kapucsengő az önműködő párosításnak köszönhetően a csatlakoztatástól számított egy percen belül automatikusan párosodik az öntanuló" funkciónak köszönhetően. Minden ilyen összeállítás saját párosítási kódot generál, és azt azonnal tárolja a memóriában, így még ha a szomszédja irigységből be is szerzi ugyanazt a csengőmodellt, az nem fogja zavarni az önét. Szerencsére a P5760 memóriája hosszú távú, nem csak rövidtávú, így egy áramkimaradás után nem kell újra beállítani - a készülék megjegyzi a már ismert kódokat, és folytatja a munkát.

Egyetlen gombhoz sorozatban csatlakoztathat akárhány különálló "ismétlő" ajtócsengőt (P5760, P5763 vagy P5763R). Ezáltal egy valóban nagy hatótávolságú vezeték nélküli ajtócsengő jön létre, amely nem várakoztat sokáig egyetlen látogatót sem. Különösen a többszintes házak tulajdonosai, akik például a hálószobájukból nem hallják a csöngetést az előszobában, nem fognak meglenni nélküle. Ebben az esetben semmi sem egyszerűbb, mint minden emelet folyosóján elhelyezni egy vevőt (csengőt). Így soha nem marad le a futárról, aki csomagot hoz, vagy a szomszédról, aki meghívja egy "egyszeri alkalomra".

5 hangerőszint és 3 riasztási mód

Szabályozható, hogy minden igényt kielégítsen. A középső gomb ismételt megnyomásával (+/-) beállíthatja a csengő hangerejét - 100%, 75%, 50%, 25% vagy 0% -, hogy a látogatókra nem zavaró módon figyelmeztesse Önt. Lehet csörögni és villogni egyszerre, csak csörögni vagy csak villogni. Különösen akkor, amikor éppen sikeresen elaltattál egy morcos csecsemőt, és pár perc múlva csönget a postás, csak gyújtod a LED-et, az megfizethetetlen.

Elektromos kapucsengő és USB-töltő

Kétségtelen, hogy a korral jár. Ezt bizonyítja a rafinált USB-port a tetején. Ez nem befolyásolja a funkcionalitását, csak megpróbálja egy kicsit megkönnyíteni az életét. Még akkor is töltheti mobiltelefonját, táblagépét vagy okosóráját, ha az új EMOS P5760-nak csak egy aljzatát hagyja örökül.

Egy dallamos csengő széles repertoárral

Nem egy klasszikus "crr"-rel vagy "ding-dong"-gal ébreszt, összesen 16 dallamból választhatsz. Ön a külső gombon keresztül állítja be a megfelelőt, ami minden szempontból okos lépés. Abban az esetben, ha van 1 gomb és 2 vevőkészülék, nem kell külön-külön kiválasztania a dallamot mindegyikben - mindkettő mindig ugyanazt játssza le Önnek. Vagy ha több gombot kap (például egy kapuhoz és 2 bejárathoz), akkor mindig pontosan tudni fogja, hogy egy adott dallam segítségével hol várja Önt egy látogató. Így az EMOS P5760 aztán akár 8 gombot is párosíthat, amelyek vízállóak (IP44 védelem).

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5760
Termékszám 3402060000
EAN 8592920057582
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
hatótávolság 120 m
speciális funkciók USB-port – 2 A, ismétlési funkció – lehetővé teszi a gomb hatótávolságának kibővítését több száz méterrel
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5760T
hangerőszabályzó igen, 5 szint
maximális csengetési hangerő 85 dB
dallamok száma 16
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín ezüst
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 66 × 63 × 110 mm
nyomógomb méretek 16 × 101 × 39 mm
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Igen, ha a vevőkészüléket átkapcsolja az ismétlő pozícióba, akkor az is hangvisszhangot ad, majd a jel továbbterjed a többi eszközre.
Igen, extenderként és vevőként is működik. Maga a hosszabbító a P5763.R, amely elemmel működik.

A csengőhangot bármikor megváltoztathatja. A gomb és a csengő párosítását a dallamváltás nem befolyásolja.
1. Csavarhúzóval távolítsa el a burkolat hátoldalát a gomb oldalán lévő lyukon keresztül.
2. A gombot a dallamváltás nem befolyásolja. Nyomja meg többször a B gombot a gomb áramköri lapján, minden egyes megnyomásnál más dallam szólal meg.
3. Minden párosított gombhoz más-más dallamot lehet beállítani, hogy könnyebb legyen azonosítani, hol található a gomb.
4. Szerelje vissza a gombot.

4.
A csengőn (vevőkészüléken) lévő gombbal válthat a jelzési módok között - dallam + kék LED -- dallam -- kék LED (azaz akusztikus és optikai jelzés - alapértelmezett mód - akusztikus jelzés - optikai jelzés).

Az utasítások pontos követését javasoljuk. Először is távolítsa el az összes vevőt és gombot a memóriából. Ezután kövesse az utasításokat, és győződjön meg arról, hogy az utolsó vevőegység kapcsolója is az I-ismétlő állásban van.

Nézze meg a videót

A gomb méretei a csatolt dokumentumban találhatók.

Műanyagból készült.

Gomb: Rögzítse a burkolat hátoldalát a falhoz kétoldalas ragasztószalaggal (mellékelve) vagy két csavarral. Bár a gomb időjárásálló, helyezze el úgy, hogy védve legyen, pl. egy mélyedésbe.
Vevőegység: hálózati csatlakozás.

Igen, az akkumulátor a gombban cserélhető. A tápellátás 1×3 V-os CR2032-es tápegységgel történik (tartozék).
Nem, ez a lehetőség nem lehetséges. 2 csomagot vagy készletet (P5760A) kell vásárolnia, amely 2 vevőegységből és 2 gombból áll. Ha nagyobb távolság van a gomb és a vevő között, akkor ajánlott egy 2x P5763R jelhosszabbítót vásárolni 3 AA elemmel, hogy a jel el tudjon jutni a szükséges vevőhöz.

Áramkimaradás esetén a kapucsengő tartalmaz egy belső memóriát, ahol az aktuálisan párosított gombok kódjai tárolódnak. Amikor a csengő áramellátása helyreáll, az "öntanuló" üzemmód automatikusan aktiválódik 60 másodpercre.