Főoldal Elemek és akkumulátorok Újratölthető elemek Akkumulátor GP ReCyko Pro Professional HR03 (AAA)

Akkumulátor GP ReCyko Pro Professional HR03 (AAA)

Általános rendelési kód: B2218V
Alapadatok
Márka GP Batteries
Általános rendeléskód B2218V
Termékszám 1033126080
EAN 4891199197949
Örömmel adok tanácsot
Takács Szilárd

GP ReCyko akkumulátorok

Legyen mindig kéznél feltöltött és megbízható akkumulátor, amikor csak szükség van rá! Érjen el megtakarítást, és ráadásul csökkentse a karbonlábnyomot is, amelyet az akkumulátor használata okoz! Mindezek eléggé úgy hangzanak, mintha túlzó elvárások lennének. A GP ReCyko tölthető elemek azonban játszva teljesítik kívánságainkat.

A háztartási és professzionális használatra szánt termékek széles skáláját felölelő ReCyko akkumulátorok új generációja ugyanis megnövelt teljesítményt nyújt, és még a környezetünket is kíméli. A ReCyko okostöltőkkel használva rendkívüli töltési megoldást kínálnak. Ezen előnyöknek köszönhetően a ReCyko akkumulátorok egyaránt kímélik a környezetet és pénztárcánkat is.

 

Tartós töltés

A GP ReCyko Pro akkumulátorok EnergyLock technológiával, vannak felszerelve, amely minimalizálja a szokványos akkumulátorok esetében szokásos önkisülést. Az úgynevezett LSD-hatás (Low-Self-Discharge, azaz alacsony önkisülés) biztosítja, hogy az akkumulátorok készen álljanak az azonnali használatra még hosszú idővel a gyártásuk után is. Szobahőmérsékleten tárolva a ReCyko Pro akkumulátort még öt év elteltével is megtarthatja energiájának akár 70%-át, és ismételt töltéssel hamarosan újra elérheti teljes kapacitását.

 

Újratöltés végtelenül

Az újratölthető elemek élettartamát egy bizonyos számú töltési ciklus határozza meg. A ReCyko Pro akkumulátorokat azonban használóik igényeinek megfelelően alakították ki, így mindig teljes mértékben megbízhatóak. Még több mint 1500 lemerítés és töltés után is megőrzik eredeti kapacitásukat. Ezáltal alkalmasak sok éven át történő gyakori használatra.

 

Használatra készen, azonnal

A ReCyko Pro akkumulátorok a csomagolásból kivéve azonnal használhatóak. Ne legyen gondja az első feltöltésre, és ne aggódjon a hosszú tárolási időből adódó csökkenő teljesítmény miatt! A GP akkumulátorai ugyanis már gyárilag feltöltöttek, a piacon széles körben elterjedt akkumulátorok közül a leghosszabb üzemidővel rendelkeznek, ráadásul hosszú ideig képesek tárolni az energiát. Más akkumulátorokkal ellentétben már vásárláskor rendelkeznek a megadott kapacitással.

 

Környezetbarát termék

A környezetvédelem a ReCyko Pro akkumulátorok esetében az egyik fő szempont. Az akkumulátor gyártása során felhasznált nyersanyagok több mint 10%-a újrahasznosított anyag, ami jelenleg a legmagasabb arány a piacon. Ráadásul az akkumulátorok gyártásához felhasznált alapanyagok 94%-a újrahasznosítható.

Ám a gyártó nem feledkezett meg a dobozról sem, és ezen a téren is élen jár. Az akkumulátor csomagolása ugyanis a maga nemében a világon elsőként kizárólag papírból készül – azért, hogy teljesen környezetbarát és újrahasznosítható legyen.

 

Új generációs akkumulátorok

A GP bevezette újratölthető elemeinek környezetbarát generációját – a ReCyko Pro termékcsaládot, amely új gyártási technológiával készül, és az újratölthető elemek előző sorozatainak sikerére alapoz. A ReCyko Pro sorozat sok töltési cikluson át hosszú üzemidőt nyújtó akkumulátora még jobb és még erősebb. Az első néhány használat után még a feltüntetett értéknél is valamivel nagyobb kapacitást és ezáltal hosszabb üzemidőt biztosít. Ideális a mindennapi használatra.

 

Megbízható akkumulátorok ezermesterek és szakemberek számára

Szeretjük a megbízható dolgokat. A munkába merülve nem akarunk azon aggódni, hogy az újonnan vásárolt akkumulátor vajon meddig fog kitartani. Jó, ha bízhatunk benne, hogy az akkumulátor már az első használatkor teljesen fel van töltve.

Ön is szereti kézben tartani az irányítást? Akkor a GP ReCyko Pro akkumulátorai remek választást jelentenek az Ön számára. A legmagasabb szintű igényeknek megfelelően alakították ki őket hétköznapi és professzionális felhasználásra egyaránt. Már kipróbálásuk során élvezheti a gyári feltöltés nyújtotta előnyöket, valamint az EnergyLock funkciót, amely minimalizálja az önkisülést. Kellemes meglepetés az akkumulátor hosszú üzemideje akár 1500-nál is több merülési és újratöltési ciklus során. A ReCyko Pro újratölthető elemek megbízható segítséget nyújtanak a munka során otthon, a műhelyben vagy a természetben. Ám abban az esetben is helytállnak, ha az akkumulátor kiemelkedő teljesítményére professzionális felhasználás során van szükség.

 

Akkumulátor minimális karbonlábnyommal

Amellett, hogy teljes mértékben megbízható, és több évnyi mindennapos használatot kibír kapacitáscsökkenés nélkül, a ReCyko akkumulátor minimális környezeti terhelése miatt is vonzó. A GP ReCyko akkumulátorok gyártása során ugyanis ügyelünk arra, hogy azok környezetbarátak legyenek. A gyártás során felhasználásra kerülnek már újrahasznosított anyagok is. Újrahasznosítható az alapanyagok többsége is, melyekből az akkumulátorok készülnek. A GP ráadásul a környezetbarát papírcsomagolásra is gondolt. A GP akkumulátor kiváló termék mindazok számára, akiknek fontos a természet védelme.

 
ReCyko
ReCyko Pro
ReCyko Pro Photo
ReCyko Cordless

Zseblámpák

Játékok
   

Távirányítós játékok
 

Egerek
 

Billentyűzetek
 

Meteorológiai állomások
 

Rádiók
   

Vakuk
 

Kompakt kamerák
 

Adó- Vevő
 

Vezeték nélküli telefonok
 

Napelemes lámpák
 
 

A legfontosabb paraméterek
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel NiMH
kategória/sorozat ReCyko Pro
tölthető igen
Egyéb paraméterek
kapacitás 800 mAh
töltési ciklusok száma több, mint 1 500
feszültség 1,2 V
jel GP
típus HR03 (AAA mikroceruza)
súly 14 g
max. tárolási idő nincs megadva
üzemi hőmérséklet -20 °C és +50 °C
méretek 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 6 db, kis papír doboz
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több