Főoldal Zseblámpák és fényszórók Újratölthető LED zseblámpák EMOS Akkumulátoros CREE+COB LED lámpa 5W 380lm

EMOS Akkumulátoros CREE+COB LED lámpa 5W 380lm

Cikkszám P4526
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
13 790 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

6 090
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Praktikus, tölthető LED-es elemlámpa, ideális a nyaralóba, kempingezéshez, de áramkimaradáskor otthon is használható fényforrásként.

Bővített leírás

P4526 akkus lámpa

Alternatív fényforrás és nagyszerű segítség minden otthoni, a házban vagy a garázsban végzett munkához – mindezeknek az ismérveknek megfelel a praktikus, ütésálló, tölthető P4526 LED-es elemlámpa, amely 370 m hatótávolságú CREE LED-chippel és 20 m hatótávolságú COB LED-del van felszerelve. A lámpát egy Li-Ion akkumulátor működteti, amely védett a túltöltés és túlzott lemerülés ellen.

Könnyű töltés otthon és útközben

A P4526 tölthető elemlámpa különleges Li-Ion akkumulátorral rendelkezik 2 000 mAh kapacitással, amely könnyedén feltölthető 230 V-os hálózatról vagy az autó 12-24 V-os aljzatáról. Otthon és útközben a lámpa mindig teljesen készen fog állni a használatra. Ezen felül az akkumulátor védett a túlzott lemerülés és a túltöltés ellen, ami gyakori oka az elemlápák meghibásodásának.

A másik fényforrás

A P4526 elemlámpa két fényforrással rendelkezik. Az akár 370 m hatótávolságú CREE LED chip két üzemmódban használható – a 3 óra világítási időt nyújtó 100%-os teljesítménnyel, vagy a 6 óra világítási időt nyújtó 50%-os teljesítménnyel. A másik fényforrást, a 20 m hatótávolságú COB LED chipet teljes töltöttség esetén akár 3,5 órán át lehet használni. Bármilyen tevékenységhez van szükségünk világításra, a P4526 elemlámpa biztos nem fog csalódást okozni.

Praktikus elemlámpa kihajtható markolattal

Olyan elemlámpára vágyik, amellyel könnyedén elvilágíthat több száz méterre, és mégis tökéletesen fogja Önt szolgálni a hétköznapi ház körüli tevékenységek során is? A P4526 tölthető elemlámpa nem fog csalódást okozni. A 360°-ban elforgatható és kihajtható markolatának köszönhetően úgy állíthatja be, ahogy Önnek megfelel, hogy ne kelljen a világítás során kompromisszumot kötnie.

Nincs több gond az elemcserével

Elfelejthetjük végleg a pislákoló zseblámpákat és a zsebeket lehúzó tartalék elemeket. Bárhova is menjünk, a P4526 elemlámpa mindig kéznél lesz. A tartozék hevedernek köszönhetően hosszabb kalandtúrák alatt sem fog zavarni. Ha pedig lemerül, egyszerűen újra feltölthető – közvetlenül a hálózatról vagy a tartozék tápegységgel, például az autóban.

Nagy teljesítményű CREE LED chip

A CREE LED chip extrém hatótávolságot biztosít akár 310 lm fényerővel és maximális vagy fél teljesítménnyel használható.

Ütésálló

Az elemlámpa egyaránt nagyszerű segítség a mindennapok során és a vészhelyzetekben. Hasznos segítség munkához, pihenés vagy utazás közben. Bárhová is vigyük magunkkal, nem kell attól tartanunk, hogy éppen akkor mondja fel a szolgálatot, amikor a legnagyobb szükség van rá. A tölthető P4523 elemlámpa ugyanis ütésálló.

Védett a túltöltés ellen

A lámpa akkumulátora védett túlzott lemerülés és túltöltés ellen, ami túlmelegedéshez, esetleges szikrákhoz és robbanáshoz vezethetne és visszafordíthatatlanul károsíthatná vagy tönkre tehetné a terméket.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P4526
Termékszám 1450000250
EAN 8592920038475
táplálás Li-Ion akupack
maximális fényárama 310 lm
max. világítási távolság 370 m
tölthető igen
fókusz nem
vízálló nem
anyag ABS műanyag
világítási idő 3–12 óra
üzemidő részletezés CREE LED 50 % – 6 óra, CREE LED 100 % – 3 óra, COB LED – 3,5 óra
feltöltési idő 7 óra
ütésállóság igen
szín zöld-fekete
fényáram CREE LED 50 % – 180 lm, CREE LED 100 % – 310 lm, COB LED – 170 lm
fényforrás CREE LED + COB LED
világítási távolság CREE LED 50 % – 270 m, CREE LED 100 % – 370 m, COB LED – 20 m
akkumulátor típusa 2 000 mAh/3,7 V
világítási üzemmódok száma 4
töltőcsatlakozó típusa 3,0 × 1,0/12 mm
elem a csomag része igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok CREE LED 50 %, CREE LED 100 %, COB LED, CREE LED villogó
a töltés LED jelzése igen
tartozékok töltő adapter + gépkocsi adapter, vállszíj
speciális funkciók akkumulátorvédelem
jellemzők forgatható fogantyú
súly 339 g
garancia-időszak 2 év
méretek 175 × 97 × 132 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
márka EMOS
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A Li-ion akkumulátor élettartama körülbelül 500 ciklus.

Az akkumulátor cseréjéhez nincsenek utasítások, az akkumulátort ki kell venni a zseblámpából.

Az új akkumulátorokat felújító részlegünk biztosítja számunkra, ahol új akkumulátor rendelhető. Az ár a munka és az akkumulátorok aktuális ára szerint kerül meghatározásra.

Igen, az autóban történő töltés a mellékelt autóadapterrel lehetséges. A zseblámpa töltése az autóadapter segítségével csak akkor lehetséges, ha az autó nem mozog és a motor le van állítva.
A zseblámpát semmiképpen sem szabad tölteni, ha a motor jár vagy az autó mozog.

A zseblámpa akkumulátora védett a túlzott kisülés és túltöltés ellen, amely magas hőmérséklethez, esetleges szikrázáshoz és robbanáshoz vezethet, ami visszafordíthatatlanul károsítaná vagy tönkretenné a terméket.