Főoldal Digitális mérlegek Konyhai mérlegek EMOS Digitális konyhai mérleg EV027, ezüst

EMOS Digitális konyhai mérleg EV027, ezüst

Cikkszám EV027
5 390 Ft
Raktáron
2022. máj. 26. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
termék konyhai mérleg
max. terhelés 10 kg
újramérés funkció igen
szín ezüst
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS
Cikkszám EV027
Termékszám 2617000600
EAN 8592920103326

Bővített leírás

EV027 digitális konyhai mérleg

Születésnapi tortát tervez meglepetésként a szeretteinek? Közeleg a karácsony, és el kell kezdeni a sütögetést? Mindkét esetben hasznos lesz a letisztult és könnyen kezelhető EV027 rozsdamentes acél mérleg.

A mérlegen található akasztónyílással könnyedén felakasztható a többi konyhaeszköz mellé. A jól olvasható kijelző és az okos TARE funkció megkönnyíti a mérést a sütés és főzés során.

 

Mindig kéznél van

A mérleg az akasztónyílás révén könnyedén felakasztható. Így mindig kéznél van, amikor csak használni szeretnénk. Ha más konyhai eszközökkel együtt tároljuk a mérleget, azt kockáztatjuk, hogy megsérül, amit, ha akasztva tároljuk, könnyedén elkerülhetünk.

 

Göngyölegmérés funkció (TARE)

A praktikus TARE funkcióval a hozzávalókat folyamatosan adagolhatjuk.  Így egyetlen edénybe szórhatjuk az összes hozzávalót a receptnek megfelelően.  Nem kell mást tennünk, mint hogy az egyes hozzávalók között a TARE funkcióval kinullázzuk a kijelzőt. A mérleg csak az utoljára hozzáadott alapanyag tömegét jeleníti meg, a kijelzett súlyba nem számít bele az edény és az addigi hozzávalók tömege.  Így nem kell külön tálakban kimérni a hozzávalókat. Jelentős mértékű időt takaríthat meg, és spórolhat az edénnyel.

 

Minőségi rozsdamentes kivitel

A rozsdamentes acélt régóta használják az élelmiszeriparban konténerek és egyéb technológiai berendezések gyártására, elsősorban tartóssága és vízállósága miatt. Ezért ez lett nagy mértékben az EV027 mérleg alapanyaga is. A mérleg felszíne, amely rozsdamentes acélból készült, ellenáll a karcolásnak és a nedvességnek. Így tökéletesen megtisztíthatjuk, nem kell a méréshez edényt sem használnunk.

 

Nagy mérési pontosság és 10 kg-os terhelhetőség

A mérleg akár 10 kg terhelést is elbír. Ha rosszul becsültük meg a súlyt és átlépjük a határértéket, a túlterhelésjelző azonnal figyelmeztet. Egészen biztosan hasznosnak fogja találni az 1 g-os mérési pontosságot és nem csak sütemények és kalács sütéséhez. A mérleg g, oz, lb és kg mértékegységeket használ. Ezzel a mérleggel távoli kultúrák receptjei sem okoznak meglepetést.  

 

Takarékos tápellátás 2 elemről

A tápellátást két 1,5 V-os AAA elem biztosítja, amely a csomagolás része.  Már kezdhetjük is készíteni kedvenc ételünket!

A töltöttségjelző figyelmeztet, hogyha elemet kell cserélni. Befejeztük a mérést? A mérleget kikapcsolhatjuk kézzel is, de ha elfelejtjük, teljesen automatikusan kikapcsol, így spórol az energiával és óvja a pénztárcánkat.

 

A legfontosabb paraméterek
termék konyhai mérleg
max. terhelés 10 kg
újramérés funkció igen
szín ezüst
Egyéb paraméterek
háttérvilágítású kijelző nem
súlymérési pontosság 1 g
LCD kijelző igen
a mérleg felülete rozsdamentes acél
túlterhelés jelző igen
táplálás 2× 1,5 V AAA (tartozék)
memória nem
Bluetooth nem
lemerülő elem jelzése igen
BMI – zsír, víz és izom mérése nem
automatikus kikapcsolás 90 másodperc után
súly mértékegységek g, kg, ml, oz, lb, tl
méretek 20 × 152 × 204 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

Termékértékelés hozzáadása