Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS Dustin asztali lámpa E27 IP20

Cikkszám Z7612W
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Nézze meg jól!

Az íróasztal megvilágítását semmiképpen sem szabad alábecsülni. A megfelelően megválasztott világítás elősegíti a megfelelő koncentrációt és segít megelőzni a fáradtságot. Olyan lámpát keres, amely nemcsak jól mutat az asztalán, hanem a megfelelő izzó kiválasztásával megfelelő és változtatható megvilágítást is biztosít? A DUSTIN asztali lámpa ebben a tekintetben felbecsülhetetlen értékű asztali lámpa.

Világítás az Ön kívánságai szerint

Ez az asztali lámpamodell előnyei közé tartozik, hogy bármilyen E27-es menetes izzóval felszerelhető, amely lehet különböző formájú, valamint átlátszó vagy tejes kivitelű. Lehetőség van továbbá választani az izzó fényének bármely színét (meleg fehér, semleges fehér, hideg fehér), és így a lámpát az egyéni használathoz és a helyszínhez igazítani. A meleg fehér fény alkalmas a pihenéshez, a semleges fehér fény az olvasáshoz, a hideg fehér fény pedig ideális választás munkához.

Végtelen beállítások

Minden sarok kellően megvilágítva? S A DUSTIN asztali lámpa, amely mindig a megfelelő helyen világít, könnyedén megbirkózik ezzel. Két rugalmas csukló és egy forgatható árnyékoló lehetővé teszi a kiváló beállíthatóságot. Ráadásul a 150 cm hosszú tápkábelnek köszönhetően a lámpa könnyen mozgatható az asztal egyik oldaláról a másikra.

Átgondolt konstrukció és ipari formatervezés

A DUSTIN asztali lámpa egyszerű kialakításán alapul, amely megfelelővé teszi bármilyen belső térbe. Két színváltozatban (fekete, fehér) kapható. A lámpa nagyon stabil, és a masszív talp biztosítja, hogy nem fog csak úgy leesni az asztalról. Ezt kétségtelenül értékelni fogja, különösen, ha sok minden van az asztalán. A lámpa csupa fém, ami hozzájárul a modern, szinte ipari formatervezéshez.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám Z7612W
Termékszám 1538173000
EAN 8592920103999
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok