EMOS Elemtöltő BCN-41D + 4AA 2700

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. febr. 28. Nálad
11 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Gyorsan az energiához 

Az újratölthető NiMH/NiCd akkumulátorok újrafelhasználhatók, így pénzügyileg hatékonyabbak, mint az eldobható akkumulátorok, Ugyanakkor használatuk környezetbarátabb. Teljesítményük optimalizálásához és élettartamuk meghosszabbításához elengedhetetlen egy minőségi töltő, és ez egyértelműen az EMOS BCN-41D. 

Az EMOS BCN-41D töltő ideális az AA és AAA elemek gyors éskíméletes töltéséhez. világos LCD kijelzővel, A független töltési csatornák és a fejlett funkciók évekiggyorsan és megbízhatóan táplálják az akkumulátorokat. Különösen azok fogják értékelni, akik számára a töltés már egy megszokottésrendszerestevékenység.

Dvě rychlosti nabíjení 

Az ÖnNiMH/NiCd újratölthetőakkumulátorai mindössze 3 óra töltés után készen állnak az energiaellátásra. A töltőhelyek kiválasztása befolyásolja a töltési sebességet. Válasszon két külső bővítőhelyet a maximális sebességhez (1 A töltési áram) vagy két belső bővítőhelyet a olcsóbb töltéshez (0,5 A). 

A töltő tiszta LCDLlappal rendelkezik.contrast="auto">megjelenítésés van egy állandó áttekintés, mikorteljesen feltölti az akkumulátorokaty 

Minden méretű és számú elem 

AtöltővelEMOS BCN-41D gyorsan és egyszerűen tölthet bármilyen számú és kombinációjú AA és AAA elemet.Négy független töltőcsatornával nincs szükség páros töltésre, mint azt egyes régebbi töltőmodellek megkövetelik. 

Négy darab A AA 2600 mAh-s akkumulátorok közvetlenül a töltőcsomagban találhatók, így semmi sem akadályozza meg, hogy azonnal élvezze az újratölthető akkumulátorok nyújtotta előnyöket. Nekik köszönhetően akár 2500 darab klasszikus eldobható elem megvásárlását is megspórolhatja. És ez kifizetődő! 

Pohodlné nabíjení 

A töltő EMOS BCN-41D teljesen mentes töltéstgarantál. Nnem kell figyelnie a töltési időtvagy aggódnia amiatt, hogy az akkumulátorok alul- vagy túltöltődnek. A töltő automatikusan biztosítja a töltés elindítását, biztonságos haladását és időben történő befejezését. A biztonsági időzítő, az energiakarbantartás és a ΔV funkció védi az akkumulátorokat a túltöltéstől. Így takarékosan, bőséges energiával láthatja el őket, miközben nagyszerű formában tartja őket.     

A töltők túlmelegedése és a sérült és nem újratölthető akkumulátorok intelligens azonosításával megelőzhető a kár. A töltés mindig tökéletesen biztonságos. 

Az USB-nek köszönhetően tényleg mindenhová eljut 

Nincs többé hely egy konnektorban sem, és mégis fel kell töltenie a lemerült akkumulátorokat? A BCN-41D töltőcsomag tartalmaz egy praktikus mikro USB-kábelt, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen áramforrásról (powerbank, laptop, hálózati adapterrel történő töltés stb.) elkezdje az akkumulátorok töltését.) USB-Acsatlakozóval felszerelt. Egyáltalán nem számít, hogy éppen otthon, a munkahelyén vagy akár az autóban van. Az akkumulátorokat szó szerint bárhol feltöltheti.  

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám N9331
Termékszám 1603028000
EAN 8592920110010
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 4
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AA NiMH 2 700
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 1:15 - 2:00
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 000/500 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 3:00 - 4:00
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás USB 5 V/1 A
cellák száma a csomagolásban 4
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 4:00
tápkábel (tartozék) micro USB
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 1 000/500 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók nincs megadva
márka EMOS
méretek 100 × 68 × 27 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Kovács Attila
    Megrendelt 2023. nov. 11.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok