EMOS Elemtöltő BCN-60U

Cikkszám N9361
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
10 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Skutečný nabíjecí universál 

Nagyszámú különböző típusú elemet használ otthon, az irodában vagy a hobbijában ?Mindig teljesen feltöltve szeretné kéznél tartani őket?  

Az EMOS BCN-60U univerzális töltő lehetővé teszi gyorsan és pontosan hihetetlen mennyiségű 5 típusú NiMH/NiCd akkumulátor töltése. Ha ehhez hozzávesszük, hogy egyszerre képes9V-os elemeketéskülönböző típusú elemeket tölteni, akkor itt van egy nagyszerű univerzális töltőamely a jövőben nem fog meglepődni egy teljesen új típusú újratölthető akkumulátor megvásárlásával.  

 

Gyors és pontos töltés 

Nem kell többé az akkumulátorok töltésével stresszelnie. Az EMOS BCN-60U akkumulátortöltő teljesen automatikus és mentes töltést kínál, kiváló sebességgel, ami lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok mindössze 3 óra után feltöltődjenek. 

Nincs többé hely egy konnektorban sem, és mégis fel kell töltenie a lemerült akkumulátorokat? A töltőcsomag tartalmaz egy praktikus USB-C kábelt, amellyel bármilyen áramforrásról (powerbank, laptop, hálózati adapterrel történő töltés stb.) elkezdheti az akkumulátorok töltését.) USB-A tápcsatlakozóval felszerelt.  

 

Ötféle újratölthető elem 

Ön többféle újratölthető elemet használ otthon vagy a munkahelyén? Akkor azonnal meg fogja szeretni a lehetőséget, hogy akár ötféle akkumulátor független töltését is elvégezheti a BCN-60U univerzális töltőnkkel 

Töltéskor kombinálhatja az elemeket huzalos (AA), mikro (AAA), kis monocellás (C) elemeket, nagy monocella (D)és kilenc voltos (9 V). A töltő alkalmas NiCd és NiMH akkumulátorok töltésére. 

A független töltőcsatornáknak köszönhetőennem kell az akkumulátorokat párban tölteni, mint azt egyes régebbi töltőmodellek megkövetelik. 

 

Jasná LED indikace  

Mindig Ön fogja ellenőrizni a töltést, és egy pillantással láthatja, hogy az akkumulátor töltve van, töltés folyamatban van, vagy teljesen működésképtelen. Mindez a két színű LED jelzésnek köszönhetően. gyors áttekintést kaphat az egyes behelyezett akkumulátorok töltöttségi állapotáról. 

Töltsön könnyedén!

Az EMOS BCN-60U töltő számos fejlett funkcióval rendelkezik, így számíthat teljesen gondtalan akkumulátortöltésre mindenhol, ahol csak szüksége van rá.  

A töltők túlmelegedése és a sérült és nem újratölthető akkumulátorok intelligens azonosításával megelőzhető a kár. A töltés mindig teljesen biztonságos. 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám N9361
Termékszám 1603030000
EAN 8592920109984
a feltöltött cellák mérete AAA, AA, C, D, 9 V
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 6
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban elem nélkül
töltési csatornák száma 7
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh 7:30
töltési idő AAA 1 000 mAh 2:30
töltési áram C 500 mA
töltési áram D 500 mA
töltési áram AAA 500 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 6:30
töltési idő C 3 500 mAh 8:00
táplálás USB 5 V/2 A
cellák száma a csomagolásban 0
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh 10:00
a csomagolt cellák töltési ideje nincs megadva
tápkábel (tartozék) USB-C
töltési áram 9 V 30 mA
töltési áram AA 500 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók nincs megadva
márka EMOS
méretek 170 × 130 × 41 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok