H-P.: 8.00-16.30

Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű!
Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

EMOS elemtöltő li-ion BCL-20D

Általános rendelési kód: N9221
Alapadatok
Márka EMOS
Általános rendeléskód N9221
Termékszám 1603026000
EAN 8592920092361
Örömmel adok tanácsot
Auer Marcell

 

EMOS BCL-20D univerzális Li-ion akkumulátor töltő

Mindig legyen kéznél elég teljesen feltöltött akkumulátor – ez minden utazó, szerelő és ezermester álma. De hogyan lehet elérni ezt a célt, ha az egyes akkumulátorok eltérő típusú töltést igényelnek?

Az EMOS BCL-20D univerzális töltő minden álmunkat teljesíti a kényelmes, kíméletes és gyors töltés terén. Lehetőséget nyújt különféle típusú akkumulátorok töltésére, amelyeket külön-külön vagy egyszerre is behelyezhetünk a töltőbe.

És az EMOS BCL-20D töltővel nem csak gondtalanul tölthetjük az akkumulátorainkat, hanem köszönhetően az intelligens diagnosztikának, a töltési folyamat biztonságos vezérlésének, a töltési sebesség és töltöttségi szint megjelenítésének a LED-kijelzőn, valamint a kapacitásmérésnek és egyéb érdekes funkcióknak, gondját is viselhetjük az újratölthető akkumulátorainknak, hogy még hosszú évekig szolgálhassanak minket.

 

Különböző típusú akkumulátorok egyidejű töltése

Az EMOS BCL-20D univerzális töltő gyorsan és készségesen feltölt többféle akkumulátort is. És szükség esetén könnyedén kezel egyszerre két különböző akkumulátort is. A töltő alkalmas Li-ion, Ni-Cd, Li-FePo4 a NiMH akkumulátorok töltésére.

 

Az akkumulátorkapacitás folyamatos mérése

A BCL-20D akkutöltő alkalmas a folyamatos akkumulátorkapacitás mérésére. Mindig tökéletesen tisztában lehetünk akkumulátoraink aktuális állapotával.

Ezenkívül a töltő új életet lehel még régen fel nem töltött akkumulátorainkba is. Az EMOS univerzális töltő gyors és biztonságos. Mindig lesz kéznél teljesen feltöltött akkumulátorunk.

 

A töltési sebesség és a töltési állapot kijelzése

Szereti, ha mindig Önnél az irányítás? Akkor azonnal bele fog szeretni az EMOS BCL-20D töltő átlátható LED kijelzőjébe, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a behelyezett elemek aktuális töltöttségi szintjéről és a töltési sebességről.

 

Intelligens és biztonságos töltés

A gondtalan, gyors és teljesen automatikus töltés mindig jól jön - otthon, a műhelyben, de akár útközben is. Egyszerűen csak helyezzük be az akkumulátorokat a töltőbe, csatlakoztassuk az USB-kábelt egy áramforráshoz, és az EMOS BCL-20D univerzális töltő minden másról gondoskodik.

A töltő automatikusan biztosítja a töltés időben történő elkezdését, befejezését, valamint a biztonságos működést. Az EMOS univerzális töltő felismeri a hibás vagy nem újratölthető elemeket. Hővédelmi funkcióval és fordított polaritás, rövidzárlat és túltöltés elleni védelemmel van ellátva. Ha problémát észlel, azonnal értesít minket a kijelzőjén megjelenő hibaüzenettel és ismételt hangjelzéssel. Így szinte azonnal tudomást szerezhetünk a hibás vagy rosszul behelyezett elemekről.

 

Rendkívüli sebesség

Az EMOS BCL-20D töltő az egyes akkumulátorok aktuális igényeinek megfelelően, egyénileg vezérli a töltést. Képes bármilyen kombinációban tölteni a Ni-MH, Ni-Cd, Li-ion és a LiFePO4 akkumulátorokat. Ezenkívül a töltés a hagyományos töltőkhöz képest rendkívül gyorsan zajlik.

 

Mindig készen áll a töltésre

Állandóan szüksége van feltöltött elemekre a műhelyében? Vagy a gyerekek játékszerei gondoskodnak mindig a szükséges töltenivalóról? Az USB-s 5V/2A tápegységgel mindegy, hogy otthon, a munkahelyünkön vagy az autóban vagyunk-e. Az EMOS univerzális töltővel mindig lesz teljesen feltöltött akkumulátorunk. A mellékelt USB kábel használata rendkívül egyszerű és bármilyen általános áramforrással használható – tölthetünk vele a hálózatról, powerbankről vagy a laptopunkról.

 

A legfontosabb paraméterek
a feltöltött cellák mérete 10440 – 26650, AAA, AA, C, SC
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 vagy 2
töltő típusa USB
töltő típusa intelligens
Egyéb paraméterek
cellák típusa a csomagolásban elem nélkül
töltési csatornák száma 2
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 1:15
töltési áram C 1 000 mA
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 000 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 3:00
töltési idő C 3 500 mAh 4:00
táplálás USB 5 V/2 A
cellák száma a csomagolásban 0
a feltöltött akkumulátorok típusa Li-ion, LiFePO4, NiMH, NiCd
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje nincs megadva
tápkábel (tartozék) igen
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 1 000 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók kapacitásellenőrzés
méretek 121 × 60 × 33 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több