EMOS elemtöltő li-ion BCL-20D

Cikkszám N9221
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 4. Nálad
8 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

EMOS BCL-20D univerzális Li-ion akkumulátor töltő

Mindig legyen kéznél elég teljesen feltöltött akkumulátor – ez minden utazó, szerelő és ezermester álma. De hogyan lehet elérni ezt a célt, ha az egyes akkumulátorok eltérő típusú töltést igényelnek?

Az EMOS BCL-20D univerzális töltő minden álmunkat teljesíti a kényelmes, kíméletes és gyors töltés terén. Lehetőséget nyújt különféle típusú akkumulátorok töltésére, amelyeket külön-külön vagy egyszerre is behelyezhetünk a töltőbe.

És az EMOS BCL-20D töltővel nem csak gondtalanul tölthetjük az akkumulátorainkat, hanem köszönhetően az intelligens diagnosztikának, a töltési folyamat biztonságos vezérlésének, a töltési sebesség és töltöttségi szint megjelenítésének a LED-kijelzőn, valamint a kapacitásmérésnek és egyéb érdekes funkcióknak, gondját is viselhetjük az újratölthető akkumulátorainknak, hogy még hosszú évekig szolgálhassanak minket.

Különböző típusú akkumulátorok egyidejű töltése

Az EMOS BCL-20D univerzális töltő gyorsan és készségesen feltölt többféle akkumulátort is. És szükség esetén könnyedén kezel egyszerre két különböző akkumulátort is. A töltő alkalmas Li-ion, Ni-Cd, Li-FePo4 a NiMH akkumulátorok töltésére.

Az akkumulátorkapacitás folyamatos mérése

A BCL-20D akkutöltő alkalmas a folyamatos akkumulátorkapacitás mérésére. Mindig tökéletesen tisztában lehetünk akkumulátoraink aktuális állapotával.

Ezenkívül a töltő új életet lehel még régen fel nem töltött akkumulátorainkba is. Az EMOS univerzális töltő gyors és biztonságos. Mindig lesz kéznél teljesen feltöltött akkumulátorunk.

A töltési sebesség és a töltési állapot kijelzése

Szereti, ha mindig Önnél az irányítás? Akkor azonnal bele fog szeretni az EMOS BCL-20D töltő átlátható LED kijelzőjébe, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a behelyezett elemek aktuális töltöttségi szintjéről és a töltési sebességről.

Intelligens és biztonságos töltés

A gondtalan, gyors és teljesen automatikus töltés mindig jól jön - otthon, a műhelyben, de akár útközben is. Egyszerűen csak helyezzük be az akkumulátorokat a töltőbe, csatlakoztassuk az USB-kábelt egy áramforráshoz, és az EMOS BCL-20D univerzális töltő minden másról gondoskodik.

A töltő automatikusan biztosítja a töltés időben történő elkezdését, befejezését, valamint a biztonságos működést. Az EMOS univerzális töltő felismeri a hibás vagy nem újratölthető elemeket. Hővédelmi funkcióval és fordított polaritás, rövidzárlat és túltöltés elleni védelemmel van ellátva. Ha problémát észlel, azonnal értesít minket a kijelzőjén megjelenő hibaüzenettel és ismételt hangjelzéssel. Így szinte azonnal tudomást szerezhetünk a hibás vagy rosszul behelyezett elemekről.

Rendkívüli sebesség

Az EMOS BCL-20D töltő az egyes akkumulátorok aktuális igényeinek megfelelően, egyénileg vezérli a töltést. Képes bármilyen kombinációban tölteni a Ni-MH, Ni-Cd, Li-ion és a LiFePO4 akkumulátorokat. Ezenkívül a töltés a hagyományos töltőkhöz képest rendkívül gyorsan zajlik.

Mindig készen áll a töltésre

Állandóan szüksége van feltöltött elemekre a műhelyében? Vagy a gyerekek játékszerei gondoskodnak mindig a szükséges töltenivalóról? Az USB-s 5V/2A tápegységgel mindegy, hogy otthon, a munkahelyünkön vagy az autóban vagyunk-e. Az EMOS univerzális töltővel mindig lesz teljesen feltöltött akkumulátorunk. A mellékelt USB kábel használata rendkívül egyszerű és bármilyen általános áramforrással használható – tölthetünk vele a hálózatról, powerbankről vagy a laptopunkról.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám N9221
Termékszám 1603026000
EAN 8592920092361
a feltöltött cellák mérete 10440 – 26650, AAA, AA, C, SC
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 vagy 2
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban elem nélkül
töltési csatornák száma 2
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 1:15
töltési áram C 1 000 mA
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 000 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 3:00
töltési idő C 3 500 mAh 4:00
táplálás USB 5 V/2 A
cellák száma a csomagolásban 0
a feltöltött akkumulátorok típusa Li-ion, LiFePO4, NiMH, NiCd
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje nincs megadva
tápkábel (tartozék) igen
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 1 000 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók kapacitásellenőrzés
márka EMOS
méretek 121 × 60 × 33 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A töltő nem használható power bankként.