+36 70 398 5891 H-CS: 8.00-16.30; P: 8.00-14.30
Csak 25 000 Ft ingyenes szállítás
LED Panel Akció 15% minden LED Panelre Promóciós kód: PANEL
LED Izzó Akció 15% Minden LED Izzóra Promóciós kód: IZZO
Mérőműszer akció 15% Minden Mérőműszerre Promóciós kód: MUHELY
Főoldal Zseblámpák és fényszórók Akkumulátoros LED zseblámpák EMOS Fém CREE LED zseblámpa Ultibright 50, 100lm

EMOS Fém CREE LED zseblámpa Ultibright 50, 100lm

Cikkszám P3150
5 490 Ft
Raktáron
2021. szept. 29. Nálad
Az árak csomag egységenként.
Ajándék COB LED Munkalámpa P3869 15.000 Ft felettei megrendelés esetén
táplálás 1× AAA
maximális fényárama 100 lm
max. világítási távolság 65 m
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS
Cikkszám P3150
Termékszám 1440011100
EAN 8592920089675

 

EMOS Ultibright fém LED zseblámpák

Kompakt, ellenálló és megbízható – ezek a tulajdonságok jellemzik az EMOS profi Ultibright sorozatába tartozó LED zseblámpákat.

Az elegáns, piros gyűrűvel díszített dizájnos zseblámpák tartós fémből készülnek. Így megbízhatóan ellenállnak a rázkódásnak egy kemény felületre való leesésnél. Jó hír a magas szintű, IP65-ös védelem, melynek köszönhetően vízállóak. Kiváló minőségű, márkás CREE LED chip gondoskodik az átlag feletti fényáramról és hatótávolságról.

Tökéletes segédként fogja Önt szolgálni munka közben, mikor teljes mértékben támaszkodik eszköze működőképességére. Az EMOS Ultibright zseblámpát ugyanakkor az otthoni hétköznapi tevékenységek, túrázás vagy utazás során is nagyra fogja értékelni. A praktikus csipesznek, megbízható pántnak és kompakt méreteinek köszönhetően mindig magával tudja vinni, ha szükséges. Az EMOS Ultibright zseblámpákra alapesetben három év garanciát vállalunk.

 
 

Praktikus zseblámpa minden táskába

Szintén nap mint nap szembesül a problémával, hogy meg kellene valamit világítani, de nincs kéznél lámpa? Az EMOS Ultibright 50 LED zseblámpával ez másként lesz! Tökéletes segéd válik belőle az Ön számára is. Ugyanis könnyű, kicsi, de mégis nagy teljesítményű.

98 × 19 mm méretével és 32 g tömegével könnyen elfér a női ridikülben, autós tárolórekeszben vagy bármilyen szerszámtáskában. Amíg nem lesz rá szüksége, észre sem veszi, hogy Önnél van. Terepen pedig a levehető csipeszével szempillantás alatt felcsíptetheti a derékszíjára, vagy a pántjánál fogva felakaszthatja.

 

Megbízható minőség

A kompakt Ultibright 50 zseblámpa tökéletes és praktikus kiegészítő minden világítást igénylő tevékenységhez. Bárhol elfér és szükség esetén könnyedén megtalálható, ha szüksége van a szolgálataira.

Az akár 65 méteres hatótávolságról és 100 lm fényáramról a minőségi CREE XP-E2 R5 LED chip gondoskodik. A zseblámpa egyszerű, csak egy főkapcsolóval van felszerelve, amellyel villámgyorsan be- vagy ki lehet kapcsolni. Finoman lenyomva hangtalanul kapcsolható be, a jellegzetes kattanás nélkül, vagy gyors villogtatásra használható.

 

Mindig szolgálatkészen világít

Az Ultibright 50 LED zseblámpa sosem hagyja Önt cserben. Legyen akár a természetben, út közben autóval, vagy a munkahelyén, ha gyorsan meg kell világítania egy rosszul hozzáférhető helyet, a vízálló IP65-ös védettségű zseblámpa pontosan az, amire szüksége van. És ha hozzátesszük, hogy ütésálló, így ha kemény felületre ejti, azzal sem tesz kárt benne, akkor előre borítékolható, hogy az EMOS Ultibright 50 zseblámpát Ön is meg fogja szeretni.

 

Kompakt méretek

Az EMOS Ultibright 50 zseblámpa mindig a keze ügyében lehet. Köszönhetően annak, hogy csak kicsit vastagabb, mint egy AAA elem, a hossza pedig kevesebb, mint 10 cm, ezért rendkívül kompakt és könnyű. Minden zsebben, táskában, vagy ridikülben elfér.

 

Hatékony segítség CREE LED chippel

Kicsi, de ügyes. Az Ultibright 50 zseblámpa kompakt méretei ellenére is megbízható. Minőségi CREE XP-E2 R5 CREE LED chipjének köszönhetően a maximálisan elérhető fényáram akár 100 lm. Könnyedén elvilágíthat vele akár 65 méterre is.

 

Alapvető világítási üzemmódok

Egyszerűségében rejlik a szépsége. Egyszerű kezelhetősége megkönnyíti mindennapos használatát. Az EMOS Ultibright 50 zseblámpa egy kapcsolóval van felszerelve a könnyű be- és kikapcsoláshoz. Finoman lenyomva hangtalanul kapcsolható be, a jellegzetes kattanás nélkül, vagy gyors villogtatásra használható.

 

Víz és ütésálló

Minden többfunkciós lámpa alapja a tartósság. Az EMOS Ultibright 50 LED zseblámpa minőségi alumíniumból készül, amely IP65 védettséget és leejtés esetén ütésállóságot biztosít számára. Így megbirkózik az otthoni és a munkahelyi környezet szokásos körülményeivel.

 

Szabad kezet biztosít a munkához

A zseblámpa szerkezeténél fogva kicsi, könnyű és praktikus. Ráadásul levehető csipesszel is fel van szerelve, amellyel könnyen a derékszíjra rögzíthető. Kapott akasztó pántot is, amellyel felakasztható vagy rögzíthető a használat során.

 

Kinek való az Ultibright 50 LED zseblámpa?

Azoknak a nőknek, akik szeretik a kontrollt

Az igazi nő előre felkészül minden eshetőségre. Ennek része egy zseblámpa is, ami mindig kéznél van. Az Ultibright 50 zseblámpával biztonságban érezheti magát mind a hegyekben túrázva, mind pedig a nagyváros utcáin sétálva az éjszaka közepén.

 
 

Szerelőknek, akik nehezen hozzáférhető helyekre akarnak bevilágítani

Egy komoly műszaki probléma megoldásába belemerülve minden vízvezeték-szerelő, villanyszerelő és informatikai szakember megbecsüli az övére tűzött megbízható zseblámpát. Megfizethetetlen a lehetőség, hogy gyorsan bevilágítson nehezen hozzáférhető helyekre. Az Ultibright 50 zseblámpa pontosan az, amire ilyen helyzetekben szüksége van.

 
 

Autószerelőknek, akiknek megbízható eszközökre van szükségük

Olyan eszköz, amely mindig kéznél van és megbízható – minden autószerelő éppen így képzeli el a tökéletes munkaeszközt. Az Ultibright 50 zseblámpa sosem lesz útban. Csak abban a pillanatban fog eszébe jutni, hogy Önnél van, amikor éppen szüksége lesz a segítségére.

 
 

A legfontosabb paraméterek
táplálás 1× AAA
maximális fényárama 100 lm
max. világítási távolság 65 m
Egyéb paraméterek
tölthető nem
fókusz nem
vízálló igen (IP65)
anyag alumínium
világítási idő 3 óra
üzemidő részletezés CREE LED 100 % – 3 h
feltöltési idő nincs megadva
ütésállóság igen
szín szürke
fényáram CREE LED 100 % – 100 lm
fényforrás CREE LED
világítási távolság CREE LED 100 % – 65 m
akkumulátor típusa LR03 (1,5 V)
világítási üzemmódok száma 1
töltőcsatlakozó típusa nincs megadva
elem a csomag része nem
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nincs megadva
üzemmódok CREE LED 100 %
a töltés LED jelzése nincs megadva
tartozékok nincs megadva
speciális funkciók nincs megadva
jellemzők klipp, hurok
súly 32 g
garancia-időszak 3 év
méretek 98 × 16 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több