Főoldal Zseblámpák és fényszórók Akkumulátoros LED zseblámpák EMOS Fém CREE LED zseblámpa Ultibright 70, 340lm

EMOS Fém CREE LED zseblámpa Ultibright 70, 340lm

Cikkszám P3170
9 990 Ft
Raktáron
2022. aug. 16. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
táplálás 3× AAA
maximális fényárama 340 lm
max. világítási távolság 200 m
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS
Cikkszám P3170
Termékszám 1440013123
EAN 8592920089736

Bővített leírás

 

EMOS Ultibright fém LED zseblámpák

Kompakt, ellenálló és megbízható – ezek a tulajdonságok jellemzik az EMOS profi Ultibright sorozatába tartozó LED zseblámpákat.

Az elegáns, piros gyűrűvel díszített dizájnos zseblámpák tartós fémből készülnek. Így megbízhatóan ellenállnak a rázkódásnak egy kemény felületre való leesésnél. Jó hír a magas szintű, IP65-ös védelem, melynek köszönhetően vízállóak. Kiváló minőségű, márkás CREE LED chip gondoskodik az átlag feletti fényáramról és hatótávolságról.

Tökéletes segédként fogja Önt szolgálni munka közben, mikor teljes mértékben támaszkodik eszköze működőképességére. Az EMOS Ultibright zseblámpát ugyanakkor az otthoni hétköznapi tevékenységek, túrázás vagy utazás során is nagyra fogja értékelni. A praktikus csipesznek, megbízható pántnak és kompakt méreteinek köszönhetően mindig magával tudja vinni, ha szükséges. Az EMOS Ultibright zseblámpákra alapesetben három év garanciát vállalunk.

 
 

Kicsi, könnyű, hatékony

Megbízható zseblámpa megfelelő energiával, amely elég hosszú ideig kitart és mégis elfér a hátizsákban – ez minden utazó álma. Az EMOS Ultibright 70 LED zseblámpa minden elvárásnak megfelel, amit egy turistában a természetet járva felmerülhet. Nem csupán kompakt és könnyű, amit mindenki értékel, aki időről időre a hegyekben túrázik, megfelelő teljesítményének köszönhetően sosem fogja Önt cserben hagyni.

124 × 34 mm méreteivel és 112 g tömegével az EMOS Ultibright 70 még éppen elég kicsi ahhoz, hogy észre vegye, hogy Önnél van, ám mindamellett éppen azt nyújtja, amit egy túrán elvár tőle az ember. Arról, hogy mindig kéznél legyen leszerelhető csipesz gondoskodik, amellyel a zseblámpát könnyedén rögzítheti az övére, hátizsákjára vagy egyéb helyre. Biztosan értékelni fogja a pántot is, amellyel még biztonságosabban használhatja a zseblámpát.

 

Egyedülálló AFS technológiával felszerelve

A kompakt Ultibright 70 zseblámpa tökéletes és praktikus kiegészítő minden világítást igénylő tevékenységhez. Az akár 200 méteres hatótávolságról és 340 lm fényáramról a minőségi CREE XP-G2 S3 LED chip gondoskodik.

Praktikus és minőségi zseblámpa. A fénytörés elvét alkalmazó egyedülálló, szabadalmaztatott AFS (Advanced Focus System) lens technológiájának köszönhetően éles fénykúpot, ugyanakkor egyenletes fényerősséget nyújt. Ez az állítható fókuszú zseblámpa lehetővé teszi, hogy a széles fénykúpról fokozatmentesen keskeny, intenzív fénysugárra váltson.

Keskeny fénysugárral távolban lévő tárgyakat, széles fénykúppal pedig nagy felületeket tud megvilágítani. Köszönhetően annak, hogy a fókusz állítása csavarással és nem kihúzással történik, nem kell a beállított helyzet elmozdulásától tartani.

 

2 világítási üzemmód, hosszú üzemidő

Az EMOS Ultibright 70 zseblámpa Double Switch gombbal van felszerelve, amellyel a zseblámpa két világítási üzemmódja között lehet váltani. A középső kapcsológombbal lehet a zseblámpát fel, illetve lekapcsolni. Finom nyomkodással hangtalan, jellegzetes kattanás nélküli bekapcsolásra, vagy gyors villogásra használható.

A második gombbal a világítási üzemmódok között, az akár 200 m távolságra elvilágító 100%-os fényerő, és az akár 130 m hatótávolságú, takarékos 50%-os üzemmód között lehet gyorsan váltani. A nem újratölthető Ultibright lámpák közül ez ennek a változatnak van legnagyobb teljesítménye.

 

Nehéz helyzetekben is lehet rá számítani

Az Ultibright 70 LED zseblámpa sosem hagyja Önt cserben. Legyen akár a természetben, út közben autóval, vagy a munkahelyén, ha gyorsan meg kell világítania egy rosszul hozzáférhető helyet, a vízálló IP65-ös védettségű zseblámpa pontosan az, amire szüksége van. És ha hozzátesszük, hogy ütésálló, így ha kemény felületre ejti, azzal sem tesz kárt benne, akkor előre borítékolható, hogy az EMOS Ultibright 70 zseblámpát Ön is meg fogja szeretni.

 

Kompakt méretek

Az EMOS Ultibright 70 zseblámpa mindig a keze ügyében lehet. Hossza csak kevéssel haladja meg a 12 cm-t, szélessége pedig alig 4 cm. Az alumínium, amiből készül, biztosítja alacsony tömegét. Így könnyen elfér bármelyik táskában vagy hátizsákban.

 

Hatékony segítség CREE LED chippel

Az Ultibright 70 zseblámpa kompakt méretei ellenére is megbízható. Minőségi CREE XP-G2 S3 CREE LED chipjének köszönhetően a maximálisan elérhető fényáram akár 340 lm. Maximális teljesítménnyel könnyedén elvilágíthat vele akár 200 méterre is. Fél teljesítménnyel 160 lm fényáram és akár 130 m hatótávolság érhető el.

 

Egyedülálló, fókuszálható AFS lens technológia

Akár messzire kell elvilágítania, vagy egy nagyobb területet kell megvilágítania a közelében, az EMOS Ultibright 70 segítségével most gond nélkül megteheti. Fókuszálással könnyedén megváltoztathatja a fénysugár vastagságát és élességét a használat során. A fénytörés elvét alkalmazó egyedülálló, szabadalmaztatott AFS (Advanced Focus System) lens technológiának köszönhetően éles fénykúpot, ugyanakkor egyenletes fényerősséget nyújt.

 

Két világítási üzemmód

Az Emos Ultibright 70 mindenre gondol. Akár maximális fényerőre van szüksége, akár takarékos elemhasználatra, ezzel a zseblámpával könnyű dolga lesz. Nem csak főkapcsolóval rendelkezik, amely a könnyű be és kikapcsolásra szolgál, hanem a lámpa teljesítményét is szabályozhatja 100%-ról 50%-ra, meghosszabbítva ezáltal az elemek üzemidejét.

 

Könnyű elemcsere

A gyártó a termékfejlesztés során arra is gondolt, hogy az elem könnyen cserélhető legyen. Az EMOS Ultibright 70 zseblámpa csupán két alkatrészből áll. Az elemtartó rekesz ugyanis a kupak része. Az elemcsere során így nem fog elveszíteni egyetlen szükséges alkatrészt sem. Az elemtartó rekesz visszahelyezésekor ráadásul nem kell a helyes polaritáson törnie a fejét.

 

Víz és ütésálló

Minden többfunkciós lámpa alapja a tartósság. Az EMOS Ultibright 70 LED zseblámpa minőségi alumíniumból készül, amely IP65 védettséget és leejtés esetén ütésállóságot biztosít számára. Így megbirkózik az otthoni és a munkahelyi környezet szokásos körülményeivel.

 

Szabad kezet biztosít a munkához

A zseblámpa szerkezeténél fogva kicsi, könnyű és praktikus. Ráadásul levehető csipesszel is fel van szerelve, amellyel könnyen a derékszíjra rögzíthető. Kapott akasztó pántot is, amellyel felakasztható vagy rögzíthető a használat során.

 

Kinek való az Ultibright 70 LED zseblámpa?

Olyan utazóknak, akik könnyített, megbízható útitársra vágynak

A biztonság tudata, hogy bármikor világíthat – közvetlenül maga elé, vagy messzire – és ehhez ne kelljen nehéz zseblámpát cipelni, amit feltölteni is nehéz. Pontosan erre van szüksége minden turistának, hegymászónak és utazónak. Az Ultibright 70 zseblámpa megfelel a nehezebb terepen való használat kihívásainak is.

 
 

Mindazoknak, akik szeretik, ha a helyükön vannak a dolgaik

Minden háztartásban szükség van időnként zseblámpára, a rosszul hozzáférhető helyek megvilágítására. Az EMOS Ultibright 70 megfelel minden igénynek a mindennapos használat során otthon, a kertben, a garázsban vagy a műhelyben.

 
 
 

A legfontosabb paraméterek
táplálás 3× AAA
maximális fényárama 340 lm
max. világítási távolság 200 m
Egyéb paraméterek
tölthető nem
fókusz igen (csavarozás)
vízálló igen (IP65)
anyag alumínium
világítási idő 3–5,5 óra
üzemidő részletezés CREE LED 100 % – 3 óra, CREE LED 50 % – 5,5 óra
feltöltési idő nincs megadva
ütésállóság igen
szín szürke
fényáram CREE LED 100 % – 340 lm, CREE LED 50 % – 160 lm
fényforrás CREE LED
világítási távolság CREE LED 100 % – 200 m, CREE LED 50 % – 130 m
akkumulátor típusa LR03 (1,5 V)
világítási üzemmódok száma 2
töltőcsatlakozó típusa nincs megadva
elem a csomag része nem
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nincs megadva
üzemmódok CREE LED 100 %, CREE LED 50 %
a töltés LED jelzése nincs megadva
tartozékok nincs megadva
speciális funkciók nincs megadva
jellemzők klipp, hurok
súly 112 g
garancia-időszak 3 év
méretek 123 × 34 × 34 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
márka EMOS
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.