EMOS Füstérzékelö GS536G

Cikkszám P56501
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
2 490 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

4 692
Ft
Raktáron
1 250
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Füstjelző hang- és fényjelzéssel, 10 éves élettartammal.

Bővített leírás

 

A közvetlen veszély gyors felismerése

A lakástüzek leggyakoribb okai a vezetékek meghibásodása, a nem megfelelő kéménykarbantartás, elektromos készülékek műszaki hibái, nem megfelelően eloltott cigarettacsikkek vagy nyílt tűzzel való gondatlan bánásmód (gyertyák, lángos). Mielőtt azonban a házát elborítják a lángok, általában több órája van a beavatkozásra. A tűz mind vizuálisan (parázsló, később sűrű fekete füsttel), mind szaglással felhívja magára a figyelmet. A probléma továbbra is az, hogy a legtöbb tűz éjszaka keletkezik, amikor a ház lakói nem tudnak róla, amíg már túl késő nem lesz a mentéshez. Ne vállaljon tehát felesleges kockázatot, és védje meg családját és tulajdonát füstérzékelővel.

Optikai és akusztikus jelzés

Füstérzékelés esetén az érzékelő hangos hangjelzéssel és a piros LED egyidejű villogásával jelez. Biztonsági okokból a riasztást nem lehet elhallgattatni vagy kikapcsolni. Az aktív marad, amíg a levegő újra ki nem tisztul.

Hová tegyük

Biztonsági szempontból egyértelműen a legjobb, ha a ház minden helyiségében felszereljük. Soha nem lehet tudni, hol alakul ki tűzkitörés, és minél több érzékelője van, annál hamarabb értesül róla. De kerülje a konyhát, a fürdőszobát és a garázst – a vízgőz, a főzési füst vagy a kipufogógázok hamis riasztást válthatnak ki. Ha a helyzet nem teszi lehetővé, hogy az egész lakást felszerelje érzékelőkkel, vegyen legalább egyet minden emeletre, és helyezze el olyan helyre, ahol a riasztás mély álmából is felébreszti Önt (pl. a hálószoba előtti folyosón).

10 év nyugodt alvás

Minden füstérzékelő egy érzékelőt tartalmaz, amelynek élettartama korlátozott. Ha eljön az utolsó órája, akkor egy vadonatúj készüléket kell beszereznie. Az EMOS GS536 10 évig biztonságban tartja Önt. Ha közben elfelejtené a lejárati dátumát, a hátoldalon található címke emlékeztetni fogja Önt erre; konkrétan ez áll rajta: „device replace:“.

Szilárd működés

Az EMOS füstérzékelőt csak egyetlen alkáli 9 V-os elem tartja életben. Felejtse el az újratölthető akkumulátort ebben az esetben, mivel annak feszültsége nem elegendő (csak 8,4 V) az érzékelő megfelelő működéséhez. Az érzékelő 30 nappal a teljes lemerülés előtt magától elkezdi figyelmeztetni Önt, hogy új áramforrásra van szükség. Ha egyszer megfelel, hosszú időre ismét nyugodt lehet – az akkumulátort körülbelül évente 1 alkalommal kell majd kicserélnie.

Egyszerű felszerelés

A GS536 füstérzékelő gyorsan és egyszerűen a falra vagy a mennyezetre szerelhető. A részletes Cseh kézikönyv pontosan eligazítja Önt, hogy milyen magasságban van a földtől és a mennyezettől. A csomagban minden szükséges tartozékot is találsz – rögzítőbetét, alátétek és csavarok.
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P56501
Termékszám 2104101000
EAN 8592920048634
észlelés típusa Füstérzékelő
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
modul hatóköre nincs megadva
jelzési hangerő >85 dB, 3 m-es távolságról
védettség nincs megadva
táplálás 1× 9 V, tartozék
riasztások memóriaája nincs megadva
üzemi hőmérséklet 0 °C és 40 °C
üzemi nedvességtartalom 5–95 %
jelátviteli frekvencia nincs megadva
felszerelés típusa falra szerelhető vagy szabadon álló
jelzés típusa optikai és hang
a következő típusú nincs megadva
élettartam 10 év
méretek 90 × 33 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Max 40 m2