Ár
Min
max
Ft
Termékek elérhetősége
kapcsoló
gyerekzár
szigetelés típusa
max. terhelés
támogatott OS
kompatibilitás
protokoll
jelátviteli frekvencia
hangalapú asszisztensek általi vezérlés
értesítések a mobilalkalmazáshoz
alkalmazási nyelvek
Szűrő eltávolítása
 • Laboratóriumban tesztelt
  Laboratóriumban tesztelt
 • Gyors kiszállítás
  Gyors kiszállítás
 • Nagy termékválaszték
  Nagy termékválaszték
 • Folyamatos akciók
  Folyamatos akciók

EMOS GoSmart hosszabbítók

Szeretné szemmel tartani otthonát, még akkor is, amikor nincs otthon? Az okos hosszabbítóval bárhonnan vezérelheti csatlakoztatott készülékeit mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével, akár a munkahelyén, akár nyaraláson vagy a kertben van. Az EMOS GoSmart alkalmazással egyetlen kattintással ki- vagy bekapcsolhatja a csatlakoztatott készülékeket - ventilátorokat, elektromos fűtést és egyéb készülékeket. Biztosítsa otthona biztonságos és gazdaságos működését!

Az elektromos készülékek távoli be- és kikapcsolásának, az energiafogyasztás mérésének, az ütemezésnek és az automatikus be- vagy kikapcsolás beállításának lehetőségével bármely szabványos készüléket intelligens eszközzé alakíthat.

Szűrők
Kompatibilitás:
Szűrők törlése
Nincs találat a keresett kifejezésre

Az összes termék vezérlése egyetlen alkalmazással. Teljes lokalizáció és könnyű használat.

Az EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen vezérelheti az összes okosotthoni eszközét mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül. A tökéletes lokalizációnak köszönhetően anyanyelvén kommunikálhat vele. Bonyolult beállítások nélkül az EMOS GoSmart alkalmazás naprakész áttekintést ad arról, hogy mi történik otthonában, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról vezérelje az összes okoseszközét.