EMOS LED panel falon kívüli 24W 2000lm IP20 természetes fehér

Cikkszám ZM5152
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg.
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

 

Praktikus LED-es downlight

Szín, méret, teljesítmény, funkció vagy fényszín szerint összesen tizenegy változatban kapható. A dimmelhető fényforrás használata szintén lehetőség. Az alumínium LED-es lámpatest klasszikus kör alakú, és modern, nagy teljesítményű, nagy hatékonyságú és tartós LED-eket tartalmaz. Ezért is engedhette meg magának a gyártó, hogy hosszú, hároméves garanciát nyújtson. A belső világítótest élettartamát 30 000 órára becsülik. Ezekben az években a tejszerű akrilüveg diffúzor egyenletesen és kellemesen sugározza a fényt széles, 120 fokos szögben. A lámpatestet megállóra vagy falra történő felszíni szerelésre tervezték. Az egyszerű telepítés ezután pillanatok kérdése.

A LED-es lámpatest biztonságosan felszerelhető a mennyezetre és a falra egyaránt. Tökéletes fő- vagy kiegészítő világításként irodahelyiségekben vagy lakóházak belső terében. A telepítés során értékelni fogja a lámpatest egyszerű és gyors telepítését. A lámpatest teste tartós alumíniumból, míg a diffúzor könnyű és tartós UV-álló akrilüvegből készült.

 
 

A termékcsalád színvisszaadása

A lámpatest semleges fehér fényben (4000 K) kapható, amely a természetes nappali fényhez áll a legközelebb.

Minden lámpatest semleges fehér fényben (4000 K) kapható.
 
 

A helyszínválasztásnak nincsenek korlátai

A lámpatest műszaki kialakításának és a vonatkozó szabványoknak való megfelelésnek köszönhetően a lámpatestet éghető anyagokra, például papírra, fára stb.

is lehet szerelni.
 

Majdnem a sarkon túl is világít

A LED technológiának és a diffúzor formájának köszönhetően a szobában lévő összes tárgyat széles, 120° szögben és megfelelő intenzitással világítja meg.

A LED-technológiának és a diffúzor formájának köszönhetően a szobában lévő összes tárgyat megvilágítja.
 

A születéstől a felnőttkorig tart

A gyártó állítása szerint a lámpatest élettartama 30 000 óra. Ez azt jelenti, hogy ha minden nap négy és fél órán át használja, akkor megbízhatóan több mint 18 évig szolgálhatja Önt.

 
 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám ZM5152
Termékszám 1539053080
EAN 8592920023303
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok