Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

EMOS Ruby LED asztali lámpa, fehér

Cikkszám Z7616W
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Gazdag világítási lehetőségek az Ön szolgálatában

Okos, sokoldalú... A RUBY LED asztali lámpa egyszerűen remek választás az íróasztalára, éjjeliszekrényére vagy a kedvenc pihenőfotelje melletti tárolóasztalra. A lámpa Univerzális és egyszerű kialakítása első látásra elnyeri tetszését! Ez teszi ezt a modellt alkalmassá bármilyen környezetbe, különösen a modern, minimalista hangulatú belső terekbe. A RUBY lámpa lehetőséget nyújt a fény színének megválasztására és a fokozatos fényerőszabályozásra, ami ma már szinte magától értetődő nem csak az asztali világításban.

Szabott világítás minden térbe

Nem tudja eldönteni, hogy milyen színű lámpát válasszon? Ezzel a modellel nem kell! A RUBY lámpa lehetővé teszi, hogy az kedvenc fényszínét (meleg fehér, semleges fehér, hideg fehér) az aktuális igényeinek vagy hangulatának megfelelően válassza ki. Ehhez szorosan kapcsolódik a lépcsőzetes fényerőszabályozási képesség is, amelyet biztosan nagyon hamar meg fogsz szeretni. A lámpa nagy fényáramának (500 lm) köszönhetően tökéletesen megvilágítja a nagy teret is.

Változó világítás munkához és pihenéshez

A teljesen rugalmas lámpanyak biztosítja, hogy mindig a megfelelő helyen világítson. A valóban változtatható beállítást nemcsak olvasáskor fogja értékelni, hanem a tökéletes megvilágítást igénylő munkafelület különféle kreatív tevékenységekhez is. A lámpa variálhatóságát a 130 cm hosszú tápkábel is hangsúlyozza.

Elegáns világítás az asztalra és a falra

Ez a lámpa tagadhatatlan előnye a két rögzítési lehetőség. Kerek állványon klasszikus asztali lámpaként használható, de falra is szerelhető, például az ágy fölé. Ez nem csak kényelmes, de nagyon elegáns megoldás is egy modern hálószobában.

A kapcsoló közvetlenül a talpon található, ami váratlanul praktikus. Nem kell többé az íróasztal vagy az ágy mögött tapogatózni az idegesítő kapcsoló után!

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám Z7616W
Termékszám 1538178000
EAN 8592920097939
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok