EMOS Simon LED asztali lámpa, fekete

Cikkszám Z7613
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Elegáns világítás modern belső terekbe

Nagyon sok fényt szeretne, amikor dolgozik, tanul vagy pihen a karosszékében kedvenc könyvével a kezében? A SIMON LED asztali lámpa meggyőzi Önt arról, hogy az asztalvilágítás is lehet stílusos és meglepően sokoldalú egyszerre. Az elegáns lámpa különösen a kedvenc fényszín és a fényerőszabályzó funkció kiválasztásának lehetőségével fog meggyőzni, de a beépített USB-port is említésre méltó. Az irodában, dolgozószobában, éjjeliszekrényen vagy diákszobában a LED-es asztali lámpa gazdag felhasználási lehetőséget talál.

Az Ön ízlésének megfelelő megvilágítás

Túl erős megvilágítás vagy kevés fény? A LED-es asztali lámpa nagy fényáramának (360 lm) köszönhetően tökéletesen megvilágít minden íróasztalt. Az optimális fényerősségről a dimmelhető fényerőszabályozási lehetőség gondoskodik.

A felhasznált anyagoknak (alumínium és műanyag kombinációja) köszönhetően a lámpa illeszkedik az modern belső terekbe, amelyek büszkék az egyszerű, elegáns formatervezésre. Az asztali lámpa 18 LED-chippel van felszerelve, amelyek színhőmérséklete 3 000/4 000/6 000 K.

Hiányos aljzat? Nem probléma!

Telefonok, powerbankok vagy okosórák... Egyre többféle eszközünk van, így mindig szükségünk van egy másik energiaforrásra a töltésükhöz. A lámpán található USB-csatlakozónak köszönhetően úgy töltheti telefonját, hogy az mindig kéznél van munka közben, így véget vethet a szabad konnektor állandó keresésének. És ez a hab a tortán, ami a SIMON LED asztali lámpát kötelező darabjává teszi!

Optimális világítás minden alkalomra

Azt is értékelni fogja, hogy megválaszthatja kedvenc fényszínét, a hideg fehértől a semlegesen át a melegfehérig. A semleges megvilágítás biztonságos, és a mindennapi számítógépes munka során értékelni fogja. A jobb koncentrációhoz és a munkaterület valóban tökéletes megvilágításához ideális a hideg színű fény. A meleg fehér fény viszont kellemes hangulatot biztosít, és tökéletes a kikapcsolódáshoz. A SIMON LED-es asztali lámpa tökéletes az olvasósarokba!

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám Z7613
Termékszám 1538174000
EAN 8592920097854
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok