Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok EMOS Szobatermosztát programozható OpenTherm P5611OT

EMOS Szobatermosztát programozható OpenTherm P5611OT

Cikkszám P5611OT
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
26 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

1 100
Ft
Raktáron
11 490
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Hasznos hővédő otthonában

Nyáron és télen is élvezze otthona stabil és ideális hőmérsékletét. Nincs többé hőmérséklet-ingadozás, hanem csak kellemes meleg, gondtalan. A vezeték nélküli szobatermosztát 6 előre beállított és 3 felhasználó által beállítható programmal figyeli az ideális hőmérsékletet, és éjjel-nappal vezérli a fűtési rendszert és a légkondicionálót. A 7 °C és 30 °C közötti hőmérséklet-beállítási tartomány biztosítja a kellemes hőmérsékletet nyáron és télen egyaránt. Előnye az egyszerű kezelhetőség és a világos, háttérvilágítással ellátott kijelző nagy számjegyekkel és az aktuális és a kívánt hőmérsékletre vonatkozó információkkal.

Fűtési és hűtési rendszerhez egyaránt szabályozható

A kézi vezeték nélküli termosztát fűtési rendszerhez és hűtőegységhez egyaránt csatlakoztatható. Télen a termosztát fenntartja az optimális hőmérsékletet, és nem okoz költséges túlmelegedést. A forró nyári napokon a termosztát gondoskodik a hűtésről kellemetlen hőmérsékleti sokkok nélkül. Élvezze a tökéletes kényelem érzését egész évben.

Hőmérsékletbeállítás 7 °C-tól 30 °C-ig

Nincs többé hőmérsékleti sokk, nincs többé rohangálás a kazánhoz és nincs többé költséges túlmelegedés - a termosztát tartja az ideális hőmérsékletet az Ön számára. Teremtsen kellemes hőmérsékletet a szobájában, hogy a legjobban érezze magát. Az optimális hőmérséklet beállításához egyszerűen válassza ki a 7 °C és 30 °C közötti hőmérsékletet a termosztáton, amely 0,2 °C-os lépésekben állítható. Ezután a kijelzőn láthatja, hogy a beállított hőmérséklet megfelel-e a tényleges szobahőmérsékletnek.

Tiszta kijelző háttérvilágítással

A kijelzőn lévő nagy számjegyeknek köszönhetően könnyen látható az aktuális és a beállított hőmérséklet, amit nem csak azok értékelnek, akiknek a látása már nem tökéletes. A kijelző kitűnik a tisztaságával és a jellegzetes háttérvilágításával. A háttérvilágítással ellátott kijelző megkönnyíti a termosztát kezelését sötétben vagy gyenge fényviszonyok között.

Nem szabványos hatótávolság akár 100 m

A kapcsoló- és vezérlőegység vezeték nélküli csatlakoztatása 100 m-es hatótávolságon belül lehetővé teszi a termosztát használatát nagyobb terekben - családi házakban, lakásokban és irodákban. A vezérlő és a kapcsolóegység közötti hatótávolság szabad térben legfeljebb 100 m. Beltéri területeken a hatótávolság csökkenhet, mivel a jelet falak vagy más akadályok akadályozzák.
A készülék rendelkezik egy úgynevezett "alacsony feszültségű" funkcióval. önmagától tanul funkció - a termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a vevő ezután fogad és tárol a memóriájában. A szerelvény így akár 6 vevőre is bővíthető, ami alkalmas IR panelek vezérlésére.

.

Open Therm

A termosztátot olyan kazánhoz csatlakoztathatja, amely támogatja az OpenTherm kommunikációt. Előnye, hogy nem csak a helyiséghőmérséklet, hanem a rendszer vízhőmérséklete vagy más változók alapján is szabályozhatja a kazán teljesítményét. A kapcsolás OT és relé által is történik. A legtöbb termosztát vagy csak OT kimenettel, vagy relékimenettel rendelkezik. Az Emos P5611OT termosztát két kimenettel rendelkezik a kazánhoz való csatlakozáshoz.

A termosztát az OT szabályozással növeli a fűtési rendszer hatékonyságát, csökkenti a költségeket és egyszerűen telepíthető.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5611OT
Termékszám 2101309000
EAN 8592920098028
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezeték nélküli, OpenTherm kommunikációval
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 7 °C és 30 °C, 0,2 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa kényelmi és gazdaságos hőmérséklet
állítható hőmérséklet szórás 0,1 °C, 0,2 °C, 0,5 °C, 1,0 °C
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,2 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma 6 + 3 felhasználó által állítható
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
szín fehér
hatótávolság szabad területen 100 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód nem
Set-back funkció nem
táplálás nincs megadva
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 2× 1,5 V AA (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 16 A-es ellenállásos, 5 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete 23 × 97 × 122 mm
méretek nincs megadva
a vevő mérete 37 × 115 × 91 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Technikailag megvalósítható, egy adóra fog reagálni.

Ez nem lehetséges.