Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok EMOS Szobatermosztát programozható OpenTherm P5616OT

EMOS Szobatermosztát programozható OpenTherm P5616OT

Cikkszám P5616OT
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
29 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

530
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

A termosztát lehetővé teszi a fűtési és hűtési rendszerek megbízható vezérlését és naponta akár hat hőmérsékletváltás programozását. Teljesen alkalmazkodik az Ön életritmusához egész évben. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően könnyedén megváltoztathatja a referencia szobát. Az előnyök közé tartozik a háttérvilágítású kijelző, az egyszerű kezelhetőség, az 5 és 35 fok közötti hőmérsékletbeállítások, valamint a Nyaralás és a Zárolás funkciók. Olyan kazán csatlakoztatható, amely támogatja az OpenTherm kommunikációt, valamint a hagyományos kapcsolást egy kapcsoló érintkezőn (relén) keresztül.
 

Hőmérsékletbeállítások 5 °C-től 35 °C-ig

A termosztát figyeli az Ön számára ideális hőmérsékletet, így kényelmes érzéseket biztosít költséges és egészségtelen hőmérsékleti sokkok nélkül. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet 5 és 35 fok között, 0,5 fokos lépésekben. A termosztát 0 és 40 fok között méri az aktuális helyiséghőmérsékletet 0,1 fokos pontossággal. Fagyvédelem megakadályozza a fűtési rendszer fagykárosodását azokban az épületekben, amelyeket télen nem fűtenek rendszeresen.

 

OpenTherm kommunikációs támogatás

A termosztátot olyan kazánhoz csatlakoztathatja, amely támogatja az OpenTherm kommunikációt. Előnye, hogy a kazán teljesítményét nem csak a helyiséghőmérséklet, hanem a rendszer vízhőmérséklete és más változók alapján is szabályozhatja. Az kapcsolás OT és relé segítségével történik. A legtöbb termosztát vagy csak OT kimenettel, vagy relékimenettel rendelkezik. Az Emos P5606OT és P5616OT termosztátok két kimenettel rendelkeznek a kazánhoz való csatlakozáshoz.

 

Tisztán és háttérvilágítással ellátott kijelző

A kijelző világos és fényes háttérvilágítású, így a termosztát kezelése egyszerű és intuitív. A kijelzőn lévő nagy számjegyeknek köszönhetően könnyen leolvashatja az aktuális és a beállított hőmérsékletet, vagy beprogramozhatja a fűtési ütemtervet. A háttérvilágítás lehetővé teszi, hogy a termosztátot sötétben vagy gyenge fényviszonyok között is kezelhesse.

 

Funkciós zár (gyermekzár)

Valamit bérel vagy vendégházat üzemeltet? Ne aggódjon a fűtési vagy hűtési beállítási pont manipulálása miatt. A Zár funkcióval „lock“ a termosztátot „lezárhatja, és biztosíthatja az Ön 100%-os ellenőrzését, mivel lehetővé teszi, hogy a termosztátot csak egy biztonsági kettős kombináció megadása után lehessen működtetni, amelyet csak Ön ismer. A Lock funkció tehát gyermekzárként is jól használható.

 

Programozás és intelligens funkciók

A termosztát lehetővé teszi, hogy naponta akár 6 különböző, felhasználó által meghatározott hőmérsékletet programozzon, így az Ön igényeinek megfelelő ideális hőmérsékletet élvezheti. A hőmérséklet-kalibrálás funkció egy másik referencia-hőmérő alapján biztosítja, hogy a hőmérsékletet pontosan a megszokott módon állítsa be. A Nyaralás üzemmóddal hosszabb ideig állandó hőmérsékletet állíthat be.

 

Vezeték nélküli kapcsolat és akár 100 méteres hatótávolság

A kapcsoló- és vezérlőegység közötti kommunikáció 100 m-es hatótávolságon belül vezeték nélkül történik, és lehetővé teszi a termosztát használatát nagyobb terekben is – családi házakban, lakásokban és irodákban. A jelet rádión 868 MHz-es frekvencián továbbítják. A kapcsolat működőképességét a kapcsolóegységen végzett teszteléssel kell ellenőrizni. A 100 m-es maximális hatótávolság nyílt területekre vonatkozik. Beltéri területeken a hatótávolság csökkenhet a jel útjában álló falak vagy egyéb akadályok miatt.

 

2 AA elemmel működik

A vezeték nélküli termosztát két 1,5 V-os AA elemmel működik. Az akkumulátorszintjelző figyelmeztet, ha az akkumulátort ki kell cserélni. Az elemeket, valamint a termosztát falra szereléséhez szükséges két csavart és két tiplit tartalmazza.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5616OT
Termékszám 2101307000
EAN 8592920089323
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezeték nélküli, OpenTherm kommunikációval
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C, 0,1 °C-onként
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma 1 felhasználó által állítható program vagy hőmérséklet (6-szer naponta )
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
szín fehér
hatótávolság szabad területen 80 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
táplálás nincs megadva
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 2× 1,5 V AA (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 10 A-es ellenállásos, 4 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete 26 × 126 × 84 mm
méretek nincs megadva
a vevő mérete 26 × 86 × 86 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A maximális kapcsolási terhelés 10A rezisztív / 4A induktív. A kompatibilitás tekintetében forduljon a kereskedőhöz vagy a kazán gyártójához. A kapcsolási rajzokat lásd a kézikönyvben.