25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2022. július 5-én és 6-án nemzeti ünnepnapok miatt zárva tart! Az időközben beérkező megrendeléseket csak 2022. július 7-én dolgozzuk fel. Szíves megértésüket köszönjük! Üdvözlettel, EMOS HU Csapata
Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok EMOS Szobatermosztát programozható OpenTherm P5616OT

EMOS Szobatermosztát programozható OpenTherm P5616OT

Cikkszám P5616OT
24 990 Ft
Raktáron
2022. júl. 11. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezeték nélküli, OpenTherm kommunikációval
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
További paraméterek
Alapadatok
Márka EMOS
Cikkszám P5616OT
Termékszám 2101307000
EAN 8592920089323

Bővített leírás

P5616OT VEZETÉK NÉLKÜLI PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT

Tartsa kézben háza vagy irodája hőkomfortját a fűtés és hűtés vezérlésével! A termosztát lehetővé teszi a fűtési és hűtési rendszerek megbízható vezérlését és akár napi hat hőmérséklet beprogramozását. Ezáltal teljes mértékben alkalmazkodik életritmusunkhoz az év során. A vezeték nélküli kivitelnek köszönhetően könnyen módosítható a referencia helyiség. Előnyt jelent a háttérvilágítással ellátott kijelző, az egyszerű kezelés, az 5 °C és 35 °C között beállítható hőmérséklet, valamint a Nyaralás és a Lock funkciók. Csatlakoztatható OpenTherm kommunikációt támogató és hagyományos (relés) kapcsolású kazánhoz is.

 

Beállítható hőmérséklet-tartomány: 5 °C és 35 °C között

A termosztát odafigyel helyettünk a hőmérsékletre, így biztosítja a kellemes környezetet költséges és egészségtelen hőmérsékleti sokkok nélkül. 5 °C és 35 °C között állítható az elvárt hőmérséklet, 0,5 °C-onkénti lépésekben. A termosztát a helyiség aktuális hőmérsékletét 0 °C és 40 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal méri. A fagyvédelem megóvja az olyan épületek fűtési rendszerét, amelyek télen nem fűtöttek rendszeresen.

 

OpenTherm kommunikáció támogatása

A termosztát csatlakoztatható az OpenTherm kommunikációt támogató kazánokhoz is. A kazán teljesítményét nem csak a helyiség hőmérséklete szabályozza, hanem a rendszerben lévő víz hőfoka és egyéb változók is. A kapcsolást az OT és kapcsoló is végezheti. A termosztátok többsége vagy csak OT, vagy csak relé kimenettel rendelkezik. Az Emos P5606OT és P5616OT termosztátjai mindkét kimenettel csatlakoztathatóak a kazánhoz.

 

Átlátható kijelző háttérvilágítással

A kijelző kitűnik áttekinthetőségével és erős háttérvilágításával, ami lehetővé teszi a termosztát egyszerű és intuitív kezelését. A kijelző nagy számainak köszönhetően könnyen leolvasható az aktuális és a beállított hőmérséklet, és beállítható a fűtési program. A háttérvilágítás lehetővé teszi a termosztát használatát éjszaka, vagy rossz fényviszonyok mellett.

 

Lock funkció (gyerekzár)

Albérletet vagy panziót üzemeltet? Nem kell félnie, hogy a beállított fűtési vagy hűtési hőmérsékletet jogosulatlanul módosítják. A Lock funkció "lezárja" a termosztátot, hogy az irányítás 100%-ban az Ön kezében maradjon, mert az csak a biztonsági kombináció megadása után vezérelhető, amit csak Ön ismer. A Lock kiválóan alkalmazható gyerekzárként is.

 

Programozás és okos funkciók

A termosztát akár napi 6 különböző felhasználói hőmérséklet beállítását teszi lehetővé, hogy az igény szerinti ideális hőmérsékletet élvezhessük. A hőmérséklet kalibrálása funkció egy másik, referencia hőmérőnek megfelelően állítja be a megszokott hőmérsékletet. A Nyaralás funkcióval egy hosszabb időszakra állíthatunk be állandó hőmérsékletet.

 

Vezeték nélküli kapcsolat akár 100 méter hatótávolsággal

A kapcsoló és vezérlő egységek 100 m hatótávolságú vezeték nélküli a termosztát nagyobb helyiségekben is használható – pl. családi házban, lakásban vagy irodában. A kommunikációt rádiófrekvencia biztosítja a 868 MHz-en. A kapcsolat létrejötte a kapcsoló egységen tesztelhető. A maximális 100 m hatótávolság kültérre vonatkozik. Beltéren a hatótávolságot csökkenhetik a jelet akadályozó falak vagy egyéb akadályok.

 

Tápellátás 2 AA elemről

A vezeték nélküli termosztát tápellátásáról két 1,5 V AA elem gondoskodik. Az elem merülésére a töltöttségjelző figyelmeztet. Az elemek a csomagolás részét képezik, amint a két tipli és csavar is, amelyekkel a falra szerelhető.

 

A legfontosabb paraméterek
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezeték nélküli, OpenTherm kommunikációval
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
Egyéb paraméterek
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C, 0,1 °C-onként
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma 1 felhasználó által állítható program vagy hőmérséklet (6-szer naponta )
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
szín fehér
hatótávolság szabad területen 80 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
táplálás nincs megadva
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 2× 1,5 V AA (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 10 A-es ellenállásos, 4 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete 26 × 126 × 84 mm
méretek nincs megadva
a vevő mérete 26 × 86 × 86 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.