Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok EMOS Szobatermosztát WI-FI P5623

EMOS Szobatermosztát WI-FI P5623

Cikkszám P5623
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2022. dec. 14. Nálad
35 992 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
44 990 Ft

Javasolt termékek

2 232 Ft a kóddal ADVENT20
2 790
Ft
Raktáron
1 272 Ft a kóddal ADVENT20
1 590
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 

P5623 PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT WIFI-VEL

Az intelligens otthon felé vezető út első lépése egy intelligens termosztát. A termosztát a beprogramozott vagy a mobilos alkalmazásban beállított hőmérséklet szerint 5 °C és 35 °C között automatikusan szabályozza helyettünk a tökéletes hőmérsékletet az életritmusunknak megfelelően. A fűtési rendszer automatikus vezérlését lakás, családi ház vagy iroda esetében is kihasználhatjuk. A szobatermosztát az áttekinthető érintőképernyő segítségével is vezérelhető. A vezeték nélküli kivitelnek, a WIFI kapcsolatnak és az akár 100 m hatótávolságnak köszönhetően a referencia helyiség igény szerint változtatható. A Lock és Master Lock funkciókkal a hőmérsékletet és a fűtési költségeket is 100%-osan kézben tarthatjuk.

 

Beállítható hőmérséklet-tartomány: 5 °C és 35 °C között

Nincs több hőmérsékleti sokk, kazánhoz szaladgálás és költséges túlfűtés – a digitális termosztát felügyeli helyettünk a hőmérsékletet. Fűtésvezérlés mobilalkalmazással vagy érintőképernyővel 5 °C és 35 °C között állítható optimális hőmérséklettel, 0,5 °C-onkénti lépésekben. A termosztát a helyiség aktuális hőmérsékletét 0 °C és 40 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal méri. Mivel programozható, a termosztát alkalmazkodik az életritmusunkhoz. Hétvégére, hétköznapra és nyaralás idejére is eltérő hőmérsékletet állíthatunk be. A fagyvédelem révén olyan épületekben is használható, melyek télen nem fűtöttek.

 

Mobilalkalmazással is kezelhető

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne! A WIFI-s termosztát mobilalkalmazásból is vezérelhető. A csomagolás része a felhasználói útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja a beállításokat. Ezután már teljes mértékben kiélvezhetjük a távoli hozzáférés összes előnyét. Nyaralásból tartunk hazafelé? Egyszerűen kapcsoljuk be a termosztátot távirányítással és egy kellemesen felfűtött otthon fog ránk várni!

 

Érintőkijelző háttérvilágítással

A termosztát érintőképernyős kezelése egyszerű és intuitív. A kijelző nagy számainak köszönhetően könnyen leolvasható az aktuális és a beállított hőmérséklet, és beállítható a fűtési program. A kijelző tökéletesen átlátható és határozott háttérvilágítással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a termosztát használatát éjszaka, vagy rossz fényviszonyok mellett.

 

A Lock és Master Lock zárak

Teljes mértékben uralhatjuk a termosztáton beállított hőmérsékletet és megelőzhetjük a jogosulatlan hozzáférést. A Lock funkció csupán a képernyőn megadott kombináció után engedélyezi a termosztát kezelését. A Lock kiválóan alkalmazható gyerekzárként is. A Master Lock funkciót használva a termosztát kizárólag a mobilalkalmazással kezelhető. A Lock és a Master Lock funkció nélkülözhetetlen minden albérletben és panzióban.

 

Vezeték nélküli termosztát akár 100 m hatótávolsággal

A kommunikáció rádión zajlik a 868 MHz frekvencián akár 100 m hatótávolsággal, ezáltal a termosztát nagyobb helyiségekben, családi házakban, lakásokban vagy irodákban is használható. A maximális hatótávolság szabadban érhető el, a falak és egyéb akadályok azt csökkentik. Szeretné megváltoztatni a referencia-helyiséget? Ehhez elegendő átvinni a kapcsoló egységet – például a ház leghidegebb helyiségébe. Az adatkapcsolatot tesztelhetjük, hogy bizonyosságot szerezzünk a kapcsoló és a vezérlő egység összeköttetéséről.

 

Egyszerű kezelés és számos funkció

A programozható, WIFI-s termosztát fő előnyei közé tartozik a felhasználóbarát, átgondolt vezérlés és számos olyan funkció, mint például a termosztát lezárása (Lock és Master Lock) vagy a helyiség hőmérsékletének kalibrálása egy másik referencia-hőmérővel. A Nyaralás üzemmódban állandó hőmérsékletet adhatunk meg egy hosszabb időszakra. A fagyvédelmi üzemmód állandóan 5 °C felett tartja a hőmérsékletet. A tökéletes és gondtalan kényelem érdekében használjuk a hőmérséklet-programot, amely lehetővé teszi, hogy akár napi 6 alkalommal módosítsuk a hőmérsékletet.

 

Vezetékes tápellátás

A vezérlőegység tápellátása vezetékkel, USB adapterrel történik. Az 5 V/1,5 A USB adaptert és a 1,5 m hosszú mikro USB kábelt a csomagolás tartalmazza.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5623
Termékszám 2101306000
EAN 8592920080399
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát, opcionális mobiltelefonos vezérlés (iOS, Android)
termosztát típusa vezeték nélküli
vezérlésmód melegítő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, felbontás 0,5 °C
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás ±0,3 °C
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma felhasználó által állítható
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
szín fehér
hatótávolság szabad területen 100 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
táplálás nincs megadva
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 5 V USB adapter (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része vezeték nélküli termosztát, vezeték nélküli vevő, USB autós töltő 5 V / 1,5 A, mikro USB kábel 1,5 m
kapcsolt terhelés 16 A-es ellenállásos, 4 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
a kapubejárat mérete nincs megadva
az adó mérete 15 × 96 × 96 mm
méretek nincs megadva
a vevő mérete 37 × 86 × 86 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Ha a termosztát párosítva van az alkalmazással, majd áramszünet következik be, a termosztát automatikusan keres egy wifi hálózatot, amikor újra csatlakozik. Nem kell megnyomni semmit, csak várjon körülbelül 5 percet. Ha továbbra sem sikerül csatlakozni, javasoljuk az útválasztó újraindítását.
Nevezze el az eredeti router után, ugyanazzal a névvel és jelszóval.
Igen, de csak ugyanazon a fiókon belül.
Meg kell adnunk a címke azonosítóját és a bejelentkezési nevet.
A mobiltelefont az aktuális időre kell állítani - állítsa be az időt a kezelő szerint, majd indítsa újra és állítsa be újra a termosztátot.
Ha a termosztátot az alkalmazáson keresztül zárolták, akkor csak az alkalmazáson keresztül lehet feloldani a zárolást. Csak a termosztáton keresztül történő lezárás esetén lehet a termosztátot vissza is oldani.
Fix ±0,3 °C.
Az állvány eltávolítása után 4 csap marad "kilógva". A tetején lévő akasztási lyuk.

A termosztát egy vezérlőegységgel és egy spínací egységgel rendelkezik. Engedélyezettá ofá súlya 16A ellenállással. A kazánhoz egy spínací egység van csatlakoztatva. Ezekkettő vezeték nélkül kommunikál egymással. Schémata bedugultí megtalálható a návízben.

Ha nem túlááá nőká és egy mááá állomásról fogják irányítani, akkor átviheti a termosztátot, és valószínűleg šlo. Hasonlítsa össze egy dugóhoz´motop vagy kazánhoz való csatlakoztatással. A megfelelő bekötésről konzultáljon výrobber, hab´ kereskedővel, lehetőleg szakképzett személlyel. A készüléket egyetlen áramkörön kell üzemeltetni. Ha spínat feszültség, a maximálisáln´ megengedetté terhelés´ 16A, nemálóg a megszakító´ch. 

A termosztát csak 2,4 GHz-en működik.
A gázkazánok általában a kapcsolóáramkör bezárásával kapcsolnak. NO és COM kapcsolati jelöléseink megfelelnek a Jablotron COM és ReX kapcsolati jelöléseinek.
Igen, az állvány levehető.
Az adóegységnek nincs akkumulátora, 5 V-os adapterrel kell táplálni.
A termosztát wifi-hálózaton keresztül vagy mobiltelefonon keresztül mobilinterneten keresztül távolról is vezérelhető. Nem szükséges, hogy fix IP-címmel rendelkezzen. A kommunikáció a saját szerverén keresztül történik.

Automatikus – üzemmód – amikor a – hőmérséklet magas – – – értékre van állítva, a – a – hőmérséklet-vevő bekapcsol, és a – piros M/A LED világít.
Kézi üzemmód – a MANUAL gomb (zöld LED) megnyomásával aktiválódik a kézi üzemmód, amely kikapcsolja a HVAC egységet (amelyik mí-ban van).
A kikapcsolás az M/A – pirosá led megnyomásával történik.
A MANUÁLIS videó végén a kéziá üzemmód kikapcsolása és az automatikus üzemmódra való átkapcsolás következik.

Egyaránt használható az autoý mód vagy a manuální mód. Egyik mód sem használható. 

Igen, megteheti. A készülék önképző párosítással rendelkezik. Minden alkalommal más kommunikációs kód generálódik.

A vevőegységet (kapcsolóegységet) is ki kell cserélni. Saját kommunikációs protokollt használnak.

A MAC-cím a termosztát štícímkéjén, a ápozitíví lemezen van feltüntetve. A hátsó borítót el kell távolítani.