Főoldal Set-top boxok és TV-kiegészítők Távirányítók EMOS TÁVIRÁNYÍTÓ set-top box EM190/EM190S/EM190L

EMOS TÁVIRÁNYÍTÓ set-top box EM190/EM190S/EM190L

Cikkszám J50988
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. febr. 28. Nálad
2 690 Ft

Javasolt termékek

1 100
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
9 090
Ft
Raktáron
29 390
Ft
Raktáron
530
Ft
Raktáron
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J50988
Termékszám 2520900088
EAN 8592920084786
a következő termékekhez tervezett EM190/EM190S/EM190L
az összes márka támogatott nincs megadva
kód keresés nincs megadva
közvetlen kód beállítás nincs megadva
a lehetséges vezérelt készülékek száma nincs megadva
súly 100 g
tanulási funkció igen
elem a távirányítóba (tartozék) nem
hatótávolság 15 m
kód megjegyzése az elem eltávolítása után igen
kombi vezérlésmód nincs megadva
makró funkció nincs megadva
modell sorozat nincs megadva
táplálás 2× AAA
beállítás és frissítés a www.simpleset.com oldalon keresztül nincs megadva
háttérvilágítású billentyűzet nem
előreprogramozott kódok nincs megadva
készülék közvetlen kiválasztása nincs megadva
szerviz frissítés nincs megadva
egyszeri (Simple set) beállítások nincs megadva
hangerő zár nincs megadva
vezérlőgomb beállításának módosítása igen
gyors hozzáférést biztosít kedvenc alkalmazásához #
méretek 175 × 45 × 15 mm
értékesítési csomagolás 1 db, PVC csomag
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A távirányító nem használható más gyártók más készülékeivel. Csak az EMOS modellel, az EM 190 sorozatú készülékkel működik.

Az EM190/EM190S távirányító 4 programozható gombbal rendelkezik a TV vezérléséhez: TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV. Miután ezeket a funkciókat az eredeti TV távirányítóról beprogramozta, az alapfunkciókat közvetlenül az EM190 távirányítóval vezérelheti.


Gombok programozása

  1. A SET gomb 5 másodpercig történő hosszú megnyomásával a távirányító tanulási üzemmódba kerül (A LED világítani kezd).
  2. Míg a LED folyamatosan világít, helyezze az eredeti távirányítót és az EM190 távirányítót 0-5 cm távolságra egymástól. (A programozás során célszerű a távolságot változtatni. Egyes DO-knál az adó és a vevő IR-diódákat szinte hézag nélkül egymás mellé kell helyezni, másoknál nagyobb távolság szükséges).
  3. Az EM190 röviden nyomja meg és engedje el a programozni kívánt gombot, a LED villogni kezd (a távirányító 15 másodpercig készen áll a kód fogadására, ha a kód átvitele ez idő után nem sikerül, ismételje meg az eljárást)
  4. Mondja meg többször különböző hosszúságú megnyomással gombot az eredeti távirányítón, amíg az EM190 távirányító LED-je kétszer villog, majd folyamatosan világítani kezd.
  5. Nyomja meg a következő gombot, amelyet programozni szeretne, a LED ismét villogni kezd, ismételje meg a tanulási eljárást.
  6. Amikor befejezte a tanulást, nyomja meg a Set gombot, a LED kialszik.
  7. Ellenőrizze a programozott gombok működését, ha valamelyik nem fogadta megfelelően a kódot, ismételje meg a programozást.  Megjegyzés
  A megtanult kódok az elemek eltávolítása után is a memóriában maradnak.
  A gombok egyenként is programozhatók, nem kell mindig minden gombot programozni.
  A gombok programozása után a LED-nek minden gomb megnyomásakor ugyanolyan impulzussal (nagyon rövid impulzus) kell villognia. Ha a LED egy gomb megnyomása után más impulzushosszal villog, akkor az adott gomb programozását meg kell ismételni.
  A különböző DO-k különböző gombnyomáshosszúságot és a DO-k közötti különböző távolságot is igényelnek a programozáshoz. Egyes távirányítók csak rövid gombnyomás szükséges a sikeres átvitelhez, míg másoknál ismételt rövid gombnyomás vagy hosszú gombnyomás szükséges.
  Ha a gombok programozása nehézségekbe ütközik, cserélje ki az elemeket a DO-ban a TV-hez, és programozás közben változtassa meg a DO-k közötti távolságot.
  Néhány távirányító a régebbi LG TV-kből olyan speciális IR-adóval rendelkezik, amelyről a vezérlő kód nem fogható. Ha nem tudja megtanulni az LG TV vezérlését, próbálkozzon bármely más LG TV távirányítóval. Minden alapvető parancs (TV Power, Vol+, Vol-, TV/AV) működik az összes LG márkájú DO-n.
  A nagyobb TV márkák távirányítói együttműködnek egymással. Ez azt jelenti, hogy az alapvető távirányító funkciók mindig működnek az azonos márkájú TV-készülékeken. Ha a távirányító kódját nem tudja lekérni a távirányítóról, próbáljon meg egy másik, azonos márkájú TV távirányítót a kód átvitelére.

  EM190 klónozása - YouTube

Ez a távirányító sajnos nem használható a régebbi EM170 sorozatú set-top boxhoz. Nem áll rendelkezésre helyettesítő termék.

A vezérlő működőképességét úgy ellenőrizheti, hogy a digitális fényképezőgép lencséje felé irányítja, és megnézi, hogy az infravörös LED villog-e vagy sem a kamera kijelzőjén. Ez lehet gyenge akkumulátor, hibás akkumulátor érintkező, hibás vezető gumi, eltömődött érintkezők.

Ezeket a járművezetőket nem lehet felcserélni. Webáruházunkban univerzális OFA meghajtók állnak rendelkezésre.
Az EM190-es meghajtó nem kompatibilis az EM170-es meghajtóval. Lehet, hogy a reklamációs osztályunkon keresztül csereillesztőprogramot kaphat. Ha van rá lehetőségük, tájékoztatni fogják az árról és a szállítási feltételekről.
Sajnos nem fognak.