Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Zseblámpák és fényszórók Tölthető LED zseblámpák EMOS ULTIBRIGHT 80 CREE LED tölthető fém zseblámpa 600lm

EMOS ULTIBRIGHT 80 CREE LED tölthető fém zseblámpa 600lm

Cikkszám P3180
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 18. Nálad
21 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

EMOS Ultibright fém LED zseblámpák

Kompakt, ellenálló és megbízható – ezek a tulajdonságok jellemzik az EMOS profi Ultibright sorozatába tartozó LED zseblámpákat.

Az elegáns, piros gyűrűvel díszített dizájnos zseblámpák tartós fémből készülnek. Így megbízhatóan ellenállnak a rázkódásnak egy kemény felületre való leesésnél. Jó hír a magas szintű, IP65-ös védelem, melynek köszönhetően vízállóak. Kiváló minőségű, márkás CREE LED chip gondoskodik az átlag feletti fényáramról és hatótávolságról.

Tökéletes segédként fogja Önt szolgálni munka közben, mikor teljes mértékben támaszkodik eszköze működőképességére. Az EMOS Ultibright zseblámpát ugyanakkor az otthoni hétköznapi tevékenységek, túrázás vagy utazás során is nagyra fogja értékelni. A praktikus csipesznek, megbízható pántnak és kompakt méreteinek köszönhetően mindig magával tudja vinni, ha szükséges. Az EMOS Ultibright zseblámpákra alapesetben három év garanciát vállalunk.

Praktikus tölthető zseblámpa

Kiemelkedő teljesítmény és bizonyosság, hogy a zseblámpa mindig készen áll a teljes értékű használatra – pontosan ezt várják nemcsak az ezermesterek, kertművelők, de a sportolók is. Az EMOS Ultibright 80 LED zseblámpa pontosan az a segítőtárs, akire szüksége van.

151 × 34 mm méreteivel és 189 g tömegével még éppen elég kicsi és könnyű, hogy alig tűnjön fel, hogy Önnél van, mégis elegendő fényt biztosítson a mindennapos tevékenységek során. Akár futni, a kertbe készül, vagy csak a pincébe indul le este, a tölthető EMOS Ultibright 80 zseblámpával biztos lehet benne, hogy sosem marad sötétben.

Tok, amibe minden belefér

Biztosan értékelni fogja a praktikus pántot is, amellyel még biztonságosabban használhatja a zseblámpát. A pánt rögzítőszemének köszönhetően pedig az asztalról sem fog csak úgy legurulni. A csomag tartalmaz egy praktikus tokot is, amelyben könnyedén tárolhatja a zseblámpát.

Könnyű és gyors töltés

Sosem volt könnyebb zseblámpát tölteni. Le kell csak tekerni a kupakot és csatlakoztatni az USB-C vezetéket. Ráadásul töltés során a lámpa belseje védett a víz és a szennyeződések behatolása ellen.

A LED kijelző folyamatosan tájékoztatja Önt a töltés állapotáról. Az elemlámpa töltése közben a jelzőfény piros. Amikor a lámpa ismét használatra kész, a LED zölden világít.

Egyedülálló AFS technológiával felszerelve

A kompakt Ultibright 80 zseblámpa tökéletes és praktikus kiegészítő minden világítást igénylő tevékenységhez. Az akár 230 méteres hatótávolságról és 600 lm fényáramról a minőségi CREE XP-G3 S3 LED chip gondoskodik.

Praktikus és minőségi zseblámpa. A fénytörés elvét alkalmazó egyedülálló, szabadalmaztatott AFS (Advanced Focus System) lens technológiájának köszönhetően éles fénykúpot, ugyanakkor egyenletes fényerősséget nyújt. Ez az állítható fókuszú zseblámpa lehetővé teszi, hogy a széles fénykúpról fokozatmentesen keskeny, intenzív fénysugárra váltson.

Keskeny fénysugárral távolban lévő tárgyakat, széles fénykúppal pedig nagy felületeket tud megvilágítani. Köszönhetően annak, hogy a fókusz állítása csavarással és nem kihúzással történik, nem kell a beállított helyzet elmozdulásától tartani.

3 világítási üzemmód, átlag feletti hatótávolság

Az EMOS Ultibright 80 zseblámpa Double Switch gombbal van felszerelve, amellyel a zseblámpa három világítási üzemmódja között lehet váltani. A középső kapcsológombbal lehet a zseblámpát fel, illetve lekapcsolni. Finom nyomkodással halk, jellegzetes kattanás nélküli bekapcsolásra, vagy gyors villogásra használható.

A második gombbal a világítási üzemmódok között, az akár 230 m távolságra elvilágító 100%-os fényerő, a 150 m hatótávolságú 50%-os fényerő, valamint az akár 100 m hatótávolságú, takarékos 20%-os üzemmód között lehet gyorsan váltani.

Nehéz helyzetekben is lehet rá számítani

Az Ultibright 80 LED zseblámpa sosem hagyja Önt cserben. Akár otthon van, a házban, vagy kint a természetben a vízálló, IP65-ös védettségű zseblámpa pontosan azt nyújtja, amire szüksége van. És ha hozzátesszük, hogy ütésálló, így ha kemény felületre ejti, azzal sem tesz kárt benne, akkor előre borítékolható, hogy az EMOS Ultibright 80 zseblámpát Ön is meg fogja szeretni.

Kompakt méretek

Az EMOS Ultibright 80 zseblámpa mindig a keze ügyében lehet. Hossza csak kevéssel haladja meg a 15 cm-t, szélessége pedig alig 4 cm. Az alumínium, amiből készül, biztosítja alacsony tömegét. Így könnyen elfér bármelyik táskában vagy hátizsákban.

Hatékony segítség CREE LED chippel

Az Ultibright 80 zseblámpa kompakt méretei ellenére is megbízható. Minőségi CREE XP-G3 S3 CREE LED chipjének köszönhetően a maximálisan elérhető fényáram akár 600 lm. Maximális teljesítménnyel könnyedén elvilágíthat vele akár 230 méterre is. Fél teljesítménnyel 300 lm fényáram és akár 150 m hatótávolság érhető el. A takarékos üzemmóddal pedig 130 lm és akár 100 m hatótávolság érhető el.

Egyedülálló, fókuszálható AFS lens technológia

Akár messzire kell elvilágítania, vagy egy nagyobb területet kell megvilágítania a közelében, az EMOS Ultibright 80 segítségével most gond nélkül megteheti. Fókuszálással könnyedén megváltoztathatja a fénysugár vastagságát és élességét a használat során.

Három világítási üzemmód

Az Emos Ultibright 80 mindenre gondol. Akár maximális fényerőre van szüksége, akár takarékos elemhasználatra, ezzel a zseblámpával könnyű dolga lesz. Rendelkezik egy főkapcsolóval, amely a könnyű be és kikapcsolásra szolgál. Ezen kívül a lámpa teljesítményét is szabályozhatja 100%-ról 50 vagy 20%-ra, meghosszabbítva ezáltal az elemek üzemidejét.

Akkumulátorvédelem

Az EMOS Ultibright 80 zseblámpa olyan védelmi áramkörökkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák az akkumulátor túlzott mértékű kisütését és a töltés közbeni túltöltést, ami magas hőmérséklethez, szikrázáshoz és robbanáshoz vezethet. A lámpája így mindig teljesen védett a visszafordíthatatlan sérülésektől vagy a megsemmisüléstől.

Víz és ütésálló

Minden többfunkciós lámpa alapja a tartósság. Az EMOS Ultibright 80 LED zseblámpa minőségi alumíniumból készül, amely IP65 védettséget és leejtés esetén ütésállóságot biztosít számára. Így megbirkózik az otthoni és a munkahelyi környezet szokásos körülményeivel.

Szabad kezet biztosít a munkához

A zseblámpa szerkezeténél fogva kicsi, könnyű és praktikus. Rendelkezik pánttal a kényelmes felakasztáshoz vagy biztonságos rögzítéshez a használat során.

Kinek való az Ultibright 80 LED zseblámpa?

Mindazoknak, akik szeretik, ha a helyükön vannak a dolgaik

Minden háztartásban szükség van időnként zseblámpára, a rosszul hozzáférhető helyek megvilágítására. Ha azt szeretné, hogy mindig teljes mértékben támaszkodhasson a zseblámpájára, az újratölthető EMOS Ultibright 80 pontosan azt fogja nyújtani, amire szüksége van.

Sportolóknak, akik szeretik a kontrollt

Minden sportoló szereti, ha megbízhat a felszerelésében. Az Ultibright 80 könnyű, mégis nagy teljesítményű tölthető zseblámpa, amely megfelel a városi és nehéz terepen való használat minden kihívásának.

Nyaraló tulajdonosoknak, akiknek időről időre szükségük van világításra

Este, hogy körbe járják a nyaralót. Azért, hogy lemehessenek a pincébe, ahol nincs áram. Fát hozzanak be a kamrából. A nyaralóban mindig van számtalan alkalom, amikor jól jön egy nagy teljesítményű zseblámpa. A tölthető EMOS Ultibright 80 pontosan az, amit Ön is keres.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P3180
Termékszám 1450000330
EAN 8592920089767
táplálás Li-Ion 18650
max. világítási távolság 230 m
maximális fényárama 600 lm
elem a csomag része igen
akkumulátor típusa 2 600 mAh/3,7 V
tölthető igen
fókusz igen (csavarozás)
vízálló igen (IP65)
anyag alumínium
világítási idő 3,5–12 óra
üzemidő részletezés CREE LED 100 % – 3,5 h, CREE LED 50 % – 5,5 h, CREE LED 20 % – 12 h
feltöltési idő 4,5 óra
ütésállóság igen
szín szürke
fényáram CREE LED 100 % – 600 lm, CREE LED 50 % – 300 lm, CREE LED 20 % – 130 lm
fényforrás CREE LED
világítási távolság CREE LED 100 % – 230 m, CREE LED 50 % – 150 m, CREE LED 20 % – 100 m
világítási üzemmódok száma 3
töltőcsatlakozó típusa USB C
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok CREE LED 100 %, CREE LED 50 %, CREE LED 20 %
a töltés LED jelzése igen
tartozékok tok
speciális funkciók gyors kikapcsolás funkció, akkumulátorvédelmi funkció
jellemzők hurok
súly 189 g
garancia-időszak 3 év
méretek 151 × 34 × 34 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
márka EMOS
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok