Kedves Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy webáruházunk még nem üzemel, weboldalunk csak informatív jellegű!
Jelenleg csak viszonteladó kereskedőket szolgálunk ki. Termékeinket megtalálja kereskedelmi partnereinknél, kérjük tájékozódjon az interneten. Köszönjük érdeklődését!

Főoldal Powerbanks, töltők és források AC Adapterek EMOS vezeték nélküli autós USB töltő QC 3.0

EMOS vezeték nélküli autós USB töltő QC 3.0

Általános rendelési kód: V0221
Alapadatok
Márka EMOS
Általános rendeléskód V0221
Termékszám 1704022500
EAN 8592920080108

Vezeték nélküli autós töltő

Az internetkapcsolattól a zenehallgatásig az elektronika világa egyre inkább vezeték nélkülivé válik. És már az sem számít ritkaságnak, ha a mobiltelefonunkat az autóban töltjük. A V0221 USB töltővel út közben is anélkül tölthetjük fel mobilunkat, hogy belegabalyodna a kezünk a vezetékekbe, vagy el kellene engednünk a kormányt a töltő csatlakoztatásához. Ezért ez a legbiztonságosabb autós töltési forma.

Gombok? Azok nem kellenek

Vezetés közben nagyon veszélyes lehet, ha bármi eltereli a figyelmünket. Ezért mindenképpen érdemes beszerezni egy vezeték nélküli USB töltőt, amely jelentősen csökkenti a megosztott figyelemből adódó kockázatokat. Egyszerűen csak közelíteni kell az okostelefonnal a töltőhöz, amit az infra érzékelője önműködően kinyit. A telefon behelyezése után újra összecsukódik, és automatikusan elindul a vezeték nélküli töltés (ha nem, próbáljuk meg levenni a telefon tokját). Hogyha a mobiltelefon újra megtelt energiával, nem kell a gombot keresgélnünk. Elég csak rátenni az ujjunkat a baloldalt alul lévő érintőkapcsolóra és a tartó ismét önműködően kinyílik.

Együtt fog működni az Ön mobiljával?

A vezeték nélküli töltés előfeltétele, hogy a mobiltelefon támogassa a Qi technológiát. A legújabb okostelefonok többsége már automatikusan támogatja (a teljes listát itt találja), a régebbi modelleknek kicsit segíteni kell. Azoknál a telefonoknál, amelyeknek nincs könnyen cserélhető hátlapja (például az iPhone-ok), egy speciális fedéllel lehet orvosolni a problémát. A többi modell esetében elég ráragasztani közvetlenül az akkumulátorra a vevőként működő Qi matricát.

USB-C adapter

Az EMOS V0221 vezeték nélküli töltő tartozéka az USB-C tápkábel, amely összekapcsolja az autó USB csatlakozóját a mobiltartóval. Ezt a legújabb típusú csatlakozót elsősorban nagy átviteli sebesség jellemzi, így a mobilt akár 80%-kal gyorsabban feltölti, mint a régebbi USB-k.

Ideális a hosszú autós utazásra

Az USB töltőadapter általános biztonságát számos elektronikus biztosíték fokozza a túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel. Ezért nem jelent veszélyt a családra, a mobiltelefonra, sem pedig a nyaralásra. Súlya csupán 120 g és hosszabbik oldala alig valamivel több, mint 12 cm, így nem kell sokat bajlódni a rögzítésével. Egyetlen mozdulattal bedughatjuk a műszerfali szellőzőrácsba, ahonnan többé nem mozdul.

A legfontosabb paraméterek
bemeneti feszültség 5 V/2 A/10 W + 9 V/1,67 A/15 W)
kimeneti áram nincs megadva
termék USB drótnélküli adapter
Egyéb paraméterek
a következő termékekhez tervezett okostelefon
kimeneti feszültség nincs megadva
USB kimenetek száma 0
max. teljesítmény 1 db USB 5 V/1,5 A/7,5 W + QC 3.0-2.0 (9 V/1,2 A/10 W)
töltés quick
szín fekete
a LED-es lámpa funkciója nincs megadva
súly 120 g
kábel 1 m
akkumulátor kapacitása nincs megadva
áramfelvétel - üresjáratban nincs megadva
LED jelzőfények igen
LED töltés jelző nincs megadva
LED akkumulátor állapot jelző nincs megadva
maximális terhelés – állandó nincs megadva
maximális terhelés – csúcson nincs megadva
túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem igen
akkumulátor típusa nincs megadva
tápellátás típusa nincs megadva
a csatlakozó mérete nincs megadva
méretek 100 × 70 × 125 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Az oldal sütiket használ. Amennyiben az oldalon marad, Ön elfogadja ezeket. Több