Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Otthoni biztonság GoSmart tartozékok GoSmart Multifunkcionális ZigBee Gateway IP-1000Z Bluetooth-al és wifivel

GoSmart Multifunkcionális ZigBee Gateway IP-1000Z Bluetooth-al és wifivel

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 29. Nálad
13 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Szakértővel kezelheti okosotthonát

Még több érzékelővel és termékkel szeretné bővíteni okosotthonát? A GoSmart Gateway IP-1000Z segítségével kényelmesen csatlakoztathatja őket és automatizációk beállítására használhatja őket, mintha közvetlenül a WIFI hálózatához csatlakoznának.

Az okos gateway multifunkcionalitásával tűnik ki, mivel nem csak a Zigbee protokollt támogató összes eszközt, hanem a Bluetooth (BLE és SigMesh) is képes kezelni. Ha ehhez hozzáadjuk az egyszerű telepítést, az összes csatlakoztatott Zigbee érzékelő és eszköz alacsony energiafogyasztását és a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével történő hangvezérlés lehetőségét, akkor egy értékes intelligens asszisztenst kapunk otthonunkba.

 

Az új, modern Zigbee protokoll

Mi a Zigbee protokoll? A protokollt támogató okosotthon eszközök közötti kommunikációra szolgál. Ennek a kommunikációs protokollnak a fő előnyei közé tartozik a magas szintű biztonság és stabilitás. Számíthat arra, hogy okoseszközei mindig zökkenőmentesen működnek és védve vannak a hackertámadásoktól. A Zigbee protokoll másik előnye a skálázhatóság, mivel az eszköznek nem kell a gateway hatótávolságán belül lennie a csatlakozáshoz, hanem csak egy másik Zigbee-eszköz közelében kell lennie.

Így a Zigbee protokoll alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a kis vezeték nélküli érzékelői akár több évig is működhetnek egyetlen elemmel.

A GoSmart IP-1000Z gateway-el, mint menedzserrel olyan hálózatot hozhat létre, amelybe minden más, a Zigbee protokollt támogató eszközt bevonhat. És nem csak őket! A BLE és SigMesh protokollokkal kommunikáló eszközöket is hozzáadhat. A Zigbee eszközök előnye a független működés az otthoni Zigbee vagy Bluetooth hálózaton belül. Az IP-1000Z otthoni gateway-hez csatlakoztatott eszközök akkor is teljes mértékben működőképesek maradnak, ha az otthoni internetkapcsolat megszakad.

 

Az IP-1000Z otthoni gateway-hez csatlakoztatott eszközök akkor is teljes mértékben működőképesek maradnak, ha az otthoni internetkapcsolat megszakad.

 

Egyszerű telepítés

Az IP-1000Z Smart Gateway elhelyezhető asztalon, polcon, szekrényen, de kényelmesen falra vagy mennyezetre is felszerelhető. A mellékelt USB-kábel segítségével a gateway a hálózatról is táplálható, de a power bankja is képes energiával ellátni.

A kiválasztott helyre történő telepítés után csak csatlakoztassa az átjárót az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítsa az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. Ezután elkezdheti párosítani hozzá az összes olyan okoseszközt, amely támogatja a kommunikációs protokolljait. Az egyidejűleg csatlakoztatott eszközök maximális száma akár 50 is lehet.

A működés során hangvezérlést is használhat a Amazon Alexa és a Google Assistant

kompatibilitásnak köszönhetően.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis intelligens eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon saját magáról, és több ideje maradjon minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H5001
Termékszám 3069050010
EAN 8592920118627
termék IP gateway
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi/Zigbee 3.0/BLE/SigMesh
támogatott OS Android, iOS
csatlakoztathatóság 2,4 GHz WIFI
a csatlakoztatott ügyfelek maximális száma 50
hangalapú asszisztensek általi vezérlés nem
párosítás automata, manuális
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
szélesség 60 mm
mélység 60 mm
magasság 15 mm
súly 33 g
használat automatizáció
a vezérlőgombok száma 1
táplálás 5 V DC/1,0 A
tartozék tápegység nem
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Csaba
    Megrendelt 2023. szept. 3.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok