Főoldal Otthoni biztonság Videó kaputelefonok (készletek) GoSmart Otthoni wifis video kaputelefon szett EMOS IP-700A

GoSmart Otthoni wifis video kaputelefon szett EMOS IP-700A

Cikkszám H4010
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jún. 1. Nálad
122 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Kapcsolatban maradhat otthonával

Hogyan tarthatja folyamatosan szemmel otthonát, és hogyan biztosíthatja ingatlana védelmét akkor is, amikor Ön nincs otthon? Hogyan ne hagyjon ki soha egy fontos látogatást? Az EMOS GoSmart sorozathoz tartozó IP-700A intelligens otthoni videó kaputelefonnal állandó áttekintése lesz arról, hogy mi történik az ajtaja előtt.

A videofon 7" LCD érintőképernyős monitorral van felszerelve, amely színhű megjelenítést és széles betekintési szögeket biztosít. Az LCD monitor képernyőjén vagy a mobiltelefonos alkalmazáson egy gombnyomással kétirányú kommunikációt folytathat az Ön ajtajánál szívesen látott és nem kívánt látogatókkal.

A mobiltelefonjára vagy táblagépére küldött figyelmeztetések tájékoztatják Önt az ajtaja előtt rögzített mozgásról és automatikusan elindítja a videó vagy fotó rögzítését. És ez még nem minden!

 

 

 

 

 

 

 

Mindig tudja, ki van az ajtóban

Az IP-700A otthoni videós kaputelefon kültéri kameraegység mozgásérzékelővel van felszerelve, amely értesítést küld a mobiltelefonjára, ha mozgást érzékel az ajtaja előtt. Az értesítés elküldésével egyidejűleg automatikusan elindul a videófelvétel vagy a kép rögzítése mikro SD-kártyára vagy felhőalapú tárhelyre. A felvételeket bármikor visszanézheti, hogy ellenőrizze, ki volt az ajtónál lévő személy.

A felvétel mentése történhet automatikusan és a csengetés után vagy manuálisan bármikor a mobilalkalmazásban vagy a belső LCD monitoron lévő szimbólumok segítségével.

 

 

 

 

 

 

 

Válaszoljon, nyissa ki a kaput vagy rögzítsen üzenetet

A beépített mikrofonnak, hangszórónak és kamerának köszönhetően az IP-700A intelligens otthoni videofon kétirányú kommunikációt folytathat a bejövő hívóval a belső LCD monitorról vagy mobiltelefonjáról. Távollét esetén így átirányíthatja a csengető kézbesítőt a szomszédjához, vagy megkérheti, hogy várjon a korai érkezéséig. Lehetőség van arra is, hogy rövid üzenetet rögzítsen,amelyet a csörgés után automatikusan lejátsszon neki.

A WebRTC technológia támogatásának köszönhetően valós idejű hang- és videokommunikáció lehetséges a látogatóval akár webböngészőn keresztül is.

A beltéri LCD monitoron vagy a mobiltelefonos alkalmazásban található gombnyomással a videotelefon a bejárati ajtót, garázsajtót és a kaput is ki tudja nyitni. Előfordult már, hogy gyermeke elfelejtette a lakáskulcsot, amíg Ön dolgozott? Semmi sem könnyebb, mint távolról beengedni őt!

Tökéletes kép éjjel-nappal

Otthoni védelem éjjel-nappal? Nem probléma! Az IP-700A videó kaputelefon automatikusan aktiválja a IR szűrőt és az infrared LED-eket, hogy sötét környezetben is lopakodva világítson. Ráadásul nehéz fényviszonyok között fekete-fehér üzemmódba kapcsol, és ugyanolyan minőségű képeket készít, mint világos nappali fényben.

Nem tudja, hová helyezze a kamerát, hogy a vendégeket mindig láthassák? Hagyja maga mögött ezeket az aggodalmakat. A Full HD felbontással (1080p) és extrém széles, akár 160°-os látószöggel a beépített kamera akkor is képes megjeleníteni az érkezőket, ha az alacsony kerítésen vagy más, nem túl látható helyen van elhelyezve.

 

Előkelő, elegáns és praktikus egyszerre

Az IP-700A otthoni videotelefon-kamera egység tömör fémből készült, és IP65-ös védettséggel rendelkezik. Ennek köszönhetően időjárásálló, mechanikailag ellenálló, így az eső és a hó sem befolyásolja.

Az elegáns 7"-os LCD érintőképernyős monitor az IPS technológiának köszönhetően jobb színmegjelenítést és szélesebb betekintési szögeket kínál, mint a hagyományos LCD képernyők. Három előre beállított téma közül választhat.

Munkájára szeretne koncentrálni, és zavarják a csengőhangok? Válassza ki a három előre beállított kényelmi mód egyikét: 1)doma (a videofon a kameraegység gombjának megnyomására csörgéssel válaszol), 2)kültéri (a videoegység gombjának megnyomásakor az Ön rövid üzenete lejátszódik a látogatónak, és a látogatót arra kéri, hogy hagyjon hangüzenetet) vagy 3)zavarás (a csengő ideiglenesen kikapcsol, és nem reagál a kültéri videoegység gombjára).

 

Egyszerű telepítés

A beépített kamerával és LCD-monitorral ellátott kültéri kameraegység állandóan 12 V-os tápegységről kapja a tápellátást. Így a meglévő kábeleket az eredeti kapucsengő eltávolítása után használhatja a tápellátáshoz, és a tápegységhez való állandó csatlakozásnak köszönhetően nem kell aggódnia semmilyen töltés vagy elemcsere miatt.

A kiválasztott helyen történő telepítés után csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja az eszközt az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítja az EMOS GoSmart mobilalkalmazással (powered by TUYA), amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásnak köszönhetően a hangvezérlést is használhatja a működés során.

 

Bővíthetőség

Az IP-700A intelligens otthoni videotelefon bővíthető akár 6 LCD monitorra, választhat különböző kültéri egység opciókat, és egyszerre több háztartás számára biztosíthatja otthona biztonságát és kapcsolatát. Az IP-700A intelligens otthoni videótelefont pontosan az Ön számára legmegfelelőbb beállítással alakíthatja ki.

 

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységük automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad minden másra.

A csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4010
Termékszám 3010040100
EAN 8592920117507
monitorok száma 1
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 1
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás iOS, Android, TUYA
mozgásérzékelés igen
tárolás SD-kártyán igen
felhőalapú tárolás igen
intercom igen
felvétel lehetőség igen
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kamera megvilágítása igen, 10 m
IR CUT igen
sziréna nem
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
szín sötétszürke
képernyő nagysága 7
színes kijelző igen, érintőképernyős
képernyő méretei 175 × 118 × 25 mm
monitor felbontása Full HD 1080p
a kameraegység méretei 142 × 44 × 21 mm
kamera látószöge 160°
védettség IP65
kamera felbontása 2 Megapixel AHD (1 920 × 1 080)
a kamera érzékelőelemei 2 Megapixel AHD (1080p)
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
lopás elleni védelem igen
szükséges kábelezés UTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
szerelési anyag igen
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-fi
csatlakoztathatóság 2,4 GHz WIFI
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
hangalapú asszisztensek általi vezérlés nem
hangkommunikáció kétirányú
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
monitor menü nyelvek CZ, EN, DE, FR, ES, PL, IT, RU
WebRTC funkció igen
további funkciók multimédiás lejátszás, üzenetrögzítő
érintőképernyő igen
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok