Főoldal Otthoni biztonság Videó kaputelefonok (készletek) GoSmart Otthoni wifis video kaputelefon szett EMOS IP-700A

GoSmart Otthoni wifis video kaputelefon szett EMOS IP-700A

Cikkszám H4010
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
98 392 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
122 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Kapcsolatban maradhat otthonával

Hogyan tarthatja folyamatosan szemmel otthonát, és hogyan biztosíthatja ingatlana védelmét akkor is, amikor Ön nincs otthon? Hogyan ne hagyjon ki soha egy fontos látogatást? Az EMOS GoSmart sorozatba tartozó IP-700A okos otthoni videofonnal állandó áttekintése lesz arról, hogy mi történik az ajtaja előtt.

A videofon 7" LCD érintőképernyős monitorral van felszerelve, amely színhű megjelenítést és széles látószöget biztosít. Az LCD-monitor képernyőjén vagy a mobiltelefonos alkalmazáson egy gombnyomással kétirányú kommunikációt folytathat az ajtaja előtt álló szívesen látott és nem kívánt látogatókkal.

A mobiltelefonjára vagy táblagépére küldött figyelmeztetések tájékoztatják Önt az ajtaja előtt rögzített mozgásról és automatikusan elindítja a videó vagy fotó rögzítését. És ez még nem minden!

 

 

 

 

 

 

 

Mindig tudja, ki van az ajtóban

Az IP-700A otthoni videós kaputelefon kültéri kameraegység mozgásérzékelővel van felszerelve, amely értesítést küld a mobiltelefonjára, ha mozgást észlel az ajtaja előtt. Az értesítés elküldésével egyidejűleg automatikusan elindul a videófelvétel vagy a kép rögzítése mikro SD-kártyára vagy felhőtárolóra. A felvételeket bármikor visszanézheti, hogy ellenőrizze, ki volt az ajtaja előtt álló személy.

A felvétel mentése automatikusan és az ajtócsengő megszólalása után vagy manuálisan bármikor elvégezhető a mobilalkalmazásban vagy a belső LCD-monitoron lévő szimbólumok segítségével.

 

 

 

 

 

 

 

Válaszoljon, nyissa ki a kaput vagy rögzítsen üzenetet

A beépített mikrofonnak, hangszórónak és kamerának köszönhetően az IP-700A intelligens otthoni videofon kétirányú kommunikációt folytathat a bejövő hívóval a belső LCD monitorról vagy mobiltelefonjáról. Távollét esetén így átirányíthatja a csörgő kézbesítőt a szomszédjához, vagy megkérheti, hogy várjon az Ön korai érkezéséig. Lehetőség van arra is, hogy rövid üzenetet rögzítsen, amelyet a csöngetés után automatikusan lejátsszon neki.

A WebRTC technológia támogatásának köszönhetően valós idejű hang- és videokommunikáció lehetséges látogatójával akár egy webböngészőn keresztül is.

A beltéri LCD monitoron vagy a mobiltelefonos alkalmazásban található gombnyomással a videotelefon a bejárati ajtót is ki tudja nyitni, illetve a garázskaput vagy a kiskaput is. Előfordult már Önnel olyan helyzet, hogy gyermeke elfelejtette a lakáskulcsot, amíg Ön dolgozott? Nincs is könnyebb, mint távolról beengedni őt!

Tökéletes kép éjjel-nappal

Házőrzés éjjel-nappal? Nem probléma! Az IP-700A videó kaputelefon automatikusan aktiválja a IR szűrőt és az infrared LED-eket, hogy sötétben is láthasson. Emellett nehéz fényviszonyok között fekete-fehér üzemmódba kapcsol, és ugyanolyan minőségű képeket készít, mint világos nappali fényben.

Nem tudja, hová helyezze a kamerát, hogy a vendégeket láthassa? Hagyja maga mögött ezeket az aggodalmakat. A Full HD felbontás (1080p) és az extrém széles, akár 160°-os látószög révén a beépített kamera akkor is képes megjeleníteni az újonnan érkezőt, ha alacsony kerítésen vagy más, nem túl kényelmes helyen van elhelyezve.

 

Előkelő, elegáns és kényelmes egyszerre

Az IP-700A otthoni video kaputelefon egység tömör fémből készült, és IP65-ös védettséggel rendelkezik. Ennek köszönhetően időjárásálló és mechanikai ellenálló, így az eső és a hó sem hat rá.

Az elegáns 7"-os LCD érintőképernyős monitor az IPS-technológiának köszönhetően jobb színmegjelenítést és szélesebb betekintési szögeket kínál, mint a hagyományos LCD-képernyők. Három előre beállított grafikus üzemmód közül választhat.

Munkájára szeretne koncentrálni, és zavarják a csengőhangok? Akkor válasszon három előre beállított kényelmi mód közül: 1)otthoni (a videofon a kameraegység gombjának megnyomására csörgéssel válaszol), 2)kültéri (a videoegység gombjának megnyomásakor az Ön rövid üzenete lejátszódik a látogatónak, és a látogatót arra kéri, hogy hagyjon hangüzenetet) vagy 3)elfoglalt (a kapucsengő átmenetileg kikapcsol, és nem reagál a kültéri videoegység gombjára).

 

Egyszerű telepítés

A beépített kamerával és LCD-monitorral ellátott kültéri kameraegység állandóan 12 V-os tápegységről kapja a tápellátást. Így a meglévő kábeleket az eredeti kapucsengő eltávolítása után használhatja a tápellátáshoz, és a tápegységhez való állandó csatlakozásnak köszönhetően nem kell aggódnia semmilyen töltés vagy elemcsere miatt.

A kiválasztott helyre történő telepítés után csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a készüléket az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és párosítja az EMOS GoSmart mobilalkalmazással (powered by TUYA), amely Android és IOS operációs rendszerű mobiltelefonokhoz érhető el. A Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitásának köszönhetően a működés során hangvezérlést is használhat.

 

Bővíthetőség

Az IP-700A intelligens otthoni videotelefon bővíthető akár 6 LCD monitorra, választhat különböző kültéri egység opciókat, és egyszerre több háztartás számára biztosíthatja otthona biztonságát és kapcsolatát. Az IP-700A okos otthoni videótelefont pontosan az Ön számára legmegfelelőbb beállítássá alakíthatja.

 

 

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját intelligens otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be tevékenységük automatizálását, és vezérelje őket távolról egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám H4010
Termékszám 3010040100
EAN 8592920117507
monitorok száma 1
kameraegységek száma 1
kameraegység gombjainak száma 1
ajtózár tartozék nem
tápegység a zárhoz mellékelve nem
zár vezérlése igen
kapunyitó vezérlése igen
távoli kezelés alkalmazás iOS, Android, TUYA
mozgásérzékelés igen
tárolás SD-kártyán igen
felhőalapú tárolás igen
intercom igen
felvétel lehetőség igen
CCTV kamerák csatlakoztatása igen
kamera megvilágítása igen, 10 m
IR CUT igen
sziréna nem
dallamok száma 10 + saját
hangerőszabályzó igen
szín sötétszürke
képernyő nagysága 7
színes kijelző igen, érintőképernyős
képernyő méretei 175 × 118 × 25 mm
monitor felbontása Full HD 1080p
a kameraegység méretei 142 × 44 × 21 mm
kamera látószöge 160°
védettség IP65
kamera felbontása 2 Megapixel AHD (1 920 × 1 080)
a kamera érzékelőelemei 2 Megapixel AHD (1080p)
a képernyő táplálása 12 V DC (tartozék)
kameraegység táplálása monitoron keresztül
tartozék tápegység igen
szerelés falra
kameraegység vandálbiztos kivitelezése igen
lopás elleni védelem igen
szükséges kábelezés UTP vagy SYKFY 5 × 2 × 0,5
vezetékek száma (képernyő / zár / kapu) 4+0+2
szerelési anyag igen
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-fi
csatlakoztathatóság 2,4 GHz WIFI
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
hangalapú asszisztensek általi vezérlés nem
hangkommunikáció kétirányú
alkalmazási nyelvek EN, CZ, SK, PL, DE, HU, SI, FR, + 60 másik nyelven
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
monitor menü nyelvek CZ, EN, DE, FR, ES, PL, IT, RU
WebRTC funkció igen
további funkciók multimédiás lejátszás, üzenetrögzítő
érintőképernyő igen
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A H4010 videós intercom készlet kültéri kameraegysége nem tartalmaz RFID olvasót, ezért nem kompatibilis az RFID chipekkel. 
A kültéri kameraegységek, amelyek RFID olvasóval rendelkeznek és kompatibilisek az RFID chipekkel, a H3016, H3017, H3018 és H3019 általános rendelési számok alatt találhatók.