Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

GP Akkumulátor töltő Charge 10 S491 + 4× AA

Cikkszám B56499
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
36 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Ultra gyors akkumulátortöltő és készlet

Nem szeretné a környezetet terhelni az eldobható akkumulátorok ismételt vásárlásával, de idegesíti a hosszú töltési idő? A GP Recyko Charge 10, a világ leggyorsabb töltője segítségével az akkumulátorok 10 perc alatt megbízhatóan feltöltődnek. A töltő emellett túlmelegedés elleni védelemmel, a NiMH akkumulátorok kíméletes töltéséhez ECO üzemmóddal, teljesen automatikus intelligens töltéssel és maximálisan csendes működéssel örvendezteti meg Önt. A töltő, amely minden típusú AA és AAA elemet képes kezelni, 4 környezetbarát, 1700 mAh kapacitású AA akkumulátort is tartalmaz a gyors töltéshez, amelyek több mint 700 töltési ciklusig tartanak.

3-szor gyorsabb, mint a konkurencia

Szoktál mindig a lehető legrosszabbkor kifogyni az akkumulátorból? Akkor a világ leggyorsabb töltője az Ön számára biztosan a lehető legjobb megoldás lesz. A Recyko Charge 10 nagysebességű töltő büszkén büszkélkedhet ezzel a megkülönböztetéssel, de sok más átgondolt részletet is tartalmaz.

10 perc és máris készen állsz

A teljesen feltöltött akkumulátorok mindig jól jönnek, akár munkába, akár a szabadba indulsz, akár csak gyorsan be kell indítanod egy gyermekjátékot vagy otthoni készüléket. A Recyko termékcsalád Charge 10 akkumulátortöltője akár 3x gyorsabban képes tölteni, mint a konkurens töltők. A Recyko Charge 10 akkumulátorok teljes kapacitásig történő feltöltése mindössze 10 percbe telik.

Független töltőcsatornák és LED-jelzés

A gondtalan és biztonságos töltésről a teljesen automatikus intelligencia gondoskodik, amely képes felismerni a hibás és nem újratölthető akkumulátorokat. Minden egyes alkalommal, amikor használja a készüléket, beállítja a szükséges töltési paramétereket, hogy a lehető leggyorsabban töltsön, miközben védi az akkumulátorokat. A Recyko Charge 10 készülékkel a független töltőcsatornáknak köszönhetően mind az AA, mind az AAA elemeket játékosan, egy pillanat alatt töltheti. A háromszínű LED kijelző tájékoztatja Önt az aktuális töltési állapotról.

AAA akkumulátorok termikus töltése

Az ultragyors töltők általában nagy áramot használnak a maximális teljesítmény leadásához. Ez gyakran sérült akkumulátorokat eredményez, amelyeket már 15-20 ciklus után ki kell dobni. A Recyko Charge 10 töltő azonban kíméletesen, alacsonyabb sebességgel tölti az AAA akkumulátorokat - így a biztonság soha nem sérül, és maguk az akkumulátorok sem károsodnak.

Szuper csendes és biztonságos

A Recyko Charge 10 az automatikus sebesség- és töltési módbeállításokon kívül az iparágban vezető túlmelegedés elleni védelemmel is fel van szerelve. Ezt egy innovatív keresztáramú hűtőventilátor biztosítja. Az akkumulátorok töltése sem zavarja Önt a zajszintje miatt. Sőt, működése 2-szer csendesebb, mint a konkurens gyorstöltőké.

Minden NiMH akkumulátor töltése

A Recyko Charge 10 töltőt úgy fejlesztették ki, hogy gyorsan töltse az arra tervezett akkumulátorokat. Ugyanakkor rendelkezik egy speciális ECO üzemmóddal is, amely kíméletesen, károsodás nélkül tölti az minden típusú AA és AAA NiMH elemet. A Recyko Charge 10 így az Ön univerzális töltője lesz minden alkalomra.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B56499
Termékszám 1604849120
EAN 4891199204616
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 4
csatlakozó típusa különválasztott hálózati kábel
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AA ReCyko Charge 10
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 0:45
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 500 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 0:30
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás 100–240 V AC
cellák száma a csomagolásban 4
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 00:10
tápkábel (tartozék) igen
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 10 000 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók nincs megadva
márka GP
méretek 156 × 92 × 35 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A RECYKO termékcsalád bármelyik AAA elemét szükség szerint lehet használni.

A 1,5 A-nál nagyobb áramerősséggel történő töltés visszafordíthatatlanul súlyos károsodáshoz vezet. Emiatt az AAA-akkumulátorok feltöltése a konkurens ultragyors töltőkkel néhány tucat cikluson belül az akkumulátor tönkremeneteléhez vezet.

A töltő ECO üzemmódban 600mA AA és 300mA AAA elemeket tölt. Ez jelentősen meghosszabbítja a töltési időt, de sokkal kíméletesebb töltést biztosít a szokásos NiMH akkumulátorok esetében.

A készülék rendkívül kifinomult szoftverrel rendelkezik, amely gondosan méri az akkumulátor hőmérsékletét töltés közben. Emiatt a hagyományos NiMH akkumulátorokat is körülbelül feleakkora sebességgel, kb. 5A-val tölti, hogy ne károsodjanak jelentősen. 

Az intelligens töltők elosztják az egyes cellák töltéséhez szükséges áramot, és kikapcsolják a töltőpontot, amikor a cella megtelt.
Igen, ajánlott a menüparaméterben szűrni az egyidejűleg töltött akkumulátorok számát és a töltött cellák méretét.
Igen, független csatornákkal rendelkezik, és az 1-4 akkumulátor töltésének paramétereiben.

A töltők között különbségek vannak a viselkedésükben.

Ha az akkumulátor 0,8V alá merül, akkor az intelligens töltőkkel gond lesz.

A nem intelligens töltők ezzel szemben fej-fej mellett töltenek, és ideálisak az "alultöltött akkumulátorok felélesztésére".