GP Akkumulátor töltő Charge 10 S491 + 4× AA

Cikkszám B56499
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2022. dec. 14. Nálad
29 592 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
36 990 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

 

Ultragyors töltő és akkumulátor szett

Nem akarja terhelni a környezetet egyszer használatos elemek vásárlásával, de zavarja az akkumulátorok hosszú töltési ideje? A világ leggyorsabb töltője, a GP Recyko Charge10 S491 bármilyen elemet 10 perc alatt feltölt. Ezen kívül a töltő túlmelegedés elleni védelemmel, NiMH akkumulátorok kíméletes töltésére alkalmas ECO-üzemmóddal, teljesen automatikus intelligens töltéssel és maximálisan csendes működéssel rendelkezik. Ráadásul az összes AA és AAA akkumulátorral kompatibilis töltőhöz jár még tartozékként 4 db környezetbarát módon előállított, 1 700 mAh kapacitású, gyorstölthető AA akkumulátor, több mint 700 töltési ciklus élettartammal.

 

Elég 10 perc és máris indulhatunk

Mindig kapóra jön, ha van kéznél néhány teljesen feltöltött akkumulátor, akár munkába, akár túrázni készülünk, vagy ha csak gyorsan be akarunk üzemelni egy gyerekjátékot vagy háztartási gépet. A Recyko Charge10 típusú töltő akár 3 × gyorsabban tölt, mint a konkurens töltők. A Recyko Charge10 akkumulátorok teljes feltöltéséhez csupán 10 percre lesz szükségünk.

 

A világ leggyorsabb töltője

Mindannyiunkkal előfordul időnként, hogy a legrosszabb pillanatban vesszük észre, hogy az akkumulátoraink nincsenek feltöltve. Ilyenkor rendkívül hasznos, ha mindig kéznél van a világ leggyorsabb töltője. A Charge10 S491 nagy sebességű töltő büszkén dicsekedhet ezzel az elsőbbséggel, ahogy sok más praktikus képességgel is.

 

AAA akkumulátorok kíméletes töltése

Az ultragyors töltők általában nagy áramerősséget használnak a maximális teljesítmény biztosítása érdekében. Ez gyakran az akkumulátorok károsodásához vezet, amelyeket 15–20 ciklus után ki kell dobni. A Charge10 S491 töltő azonban kisebb sebességgel, kíméletesen tölti az AAA akkumulátorokat – így soha nem sérül a biztonság, sem pedig az akkumulátorok.

 

Intelligens töltés LED visszajelzéssel

A teljesen automatizált intelligens töltő gondtalan és biztonságos töltést biztosít, mert felismeri a sérült és nem újratölthető elemeket. A készülék minden egyes használat során úgy állítja be a szükséges töltési paramétereket, hogy a töltés a lehető leggyorsabb legyen és egyben védje akkumulátorainkat. A Charge10 S491 töltő független töltőcsatornáival könnyedén tölthetünk egyidejűleg AA és AAA akkumulátorokat. Az aktuális töltési állapotról a LED visszajelző nyújt tájékoztatást.

 

ECO üzemmód NiMH akkumulátorok kíméletes töltéséhez

A Charge10 S491 töltőt úgy fejlesztettük ki, hogy képes legyen az erre alkalmas akkumulátorok gyorstöltésére. Ugyanakkor azonban különleges ECO-üzemmóddal is rendelkezik az összes AA és AAA NiMH akkumulátortípus kíméletes töltéséhez. A Charge10 S491 egy bármikor bevethető univerzális töltő

 

Csendes és biztonságos működés

A Charge10 S491 töltő az automatikus sebesség- és töltésbeállítások mellett csúcsminőségű túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Ezt az innovatív keresztáramú hűtőventilátor biztosítja. Ráadásul az akkumulátorok töltése nem jár zavaró mértékű zajjal. Működés közben ugyanis 2 × csendesebb, mint a hagyományos konkurens gyorstöltők.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B56499
Termékszám 1604849120
EAN 4891199204616
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 4
csatlakozó típusa különválasztott hálózati kábel
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AA ReCyko Charge 10
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 0:45
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 1 500 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 0:30
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás 100–240 V AC
cellák száma a csomagolásban 4
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 00:10
tápkábel (tartozék) igen
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 10 000 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók nincs megadva
márka GP
méretek 156 × 92 × 35 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Hogyan válasszon AAA elemeket a RECYKO sorozatból az Ön igényeinek megfelelően. 

Az 1,5 A-nál nagyobb&scaron&scaron&scaroním áram nemááreverzibilisáinánőádegradációjukhoz vezet. Emiatt a csak AAA akkumulátorok töltése a konkurens ultragyors töltőkkel tíz cikluson belül az akkumulátor tönkremeneteléhez vezet. 

Az ECO módu akkumulátortöltő AA 600mA és AAA 300mA akkumulátorokat tölt. Ez jelentősen meghosszabbítja a töltési időt, de sokkal šeterší töltéstší biztosít a gyakorié NiMH akkumulátorí típusok számára. 

A készülék rendkívül kifinomult szoftverrel rendelkezik, amely gondosan méri az akkumulátor hőmérsékletét töltés közben. A normál NiMH akkumulátorokat is emiatt kell nagyjából feleakkora, kb. 5A sebességgel tölteni, hogy ne szenvedjenek különböző degradációktól.