Főoldal Powerbanks, töltők és források Fogyasztói akkumulátortöltők GP Akkumulátor töltő Eco E211+2xAAA ReCyko 800mAh

GP Akkumulátor töltő Eco E211+2xAAA ReCyko 800mAh

Cikkszám B51211
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
4 290 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

GP ReCyko töltők

Hogy feltöltött és megbízható akkumulátorok legyenek kéznél pontosan akkor, amikor szükséged van rájuk, bárhol is vagy. Érjen el velük pénzügyi megtakarítást, valamint csökkentse a szénlábnyomot, amelyet használatukkal maga után hagy. A GP ReCyko újratölthető akkumulátorok az intelligens USB-töltőkkel kombinálva azonban minden igényt könnyedén kielégítenek.

A GP töltők új generációja, amely mind az alkalmi, mind a professzionális használatra szánt termékeket magában foglalja, egyedülálló töltési koncepcióval rendelkezik. A GP töltők és a ReCyko akkumulátorok együttes használatával Ön kíméli a környezetet és a pénztárcáját is.

Akkuk <8 óra alatt feltöltődnek

Gyors és biztonságos töltés – ez minden akkumulátor-felhasználó alapvető elvárása. A GP Economy töltővel az újratölthető akkumulátorok maximális kapacitását teljesen lemerülve csak kevesebb mint 8 óra alatt éri el.

Gondtalan töltés

A gazdaságos töltő teljesen automatizált elektronikával van felszerelve, így nem kell szemmel tartania az akkumulátorokat. A töltési folyamat a tényleges szükségletnek megfelelően kezeli önmagát. A töltés befejeztével automatikusan a karbantartó töltés fázisába lép, minimális árammal. Az akkumulátorok így hosszú éveken át megőrzik nagy kapacitásukat, és töltés közben mindig teljes mértékben ellenőrzés alatt állnak, anélkül, hogy Önnek bármi miatt aggódnia kellene. Ezen kívül a töltő LED-es kijelzői mindig egyértelműen tájékoztatják Önt az aktuális töltési állapotról.

Smart Electronics

A gazdaságos töltő a nikkel-metálhidrid cellák töltésére készült, és képes diagnosztizálni a nem feltöltött, sérült vagy részben feltöltött akkumulátorokat. Az észlelt értékek alapján ezután önállóan meghatározza a töltés sebességét és módját, amelyet a töltés végén az elektronika karbantartó töltési módba lassít. Ez megakadályozza az akkumulátorok túltöltését és élettartamuk csökkenését. Ennek oka, hogy a hagyományos töltők teljes sebességgel töltenek, majd leállítják a töltést, és az akkumulátor töltése nem olyan pontos. Az akkumulátorok helytelen behelyezése esetén a töltő egyáltalán nem kezdi el a töltést, így kiküszöbölve minden biztonsági kockázatot.

Töltsön bárhol, bármikor

A töltő USB bemeneti interfésze lehetővé teszi, hogy szinte bárhol használhassa. Így töltheti akkumulátorait autóadapterrel, a laptop vagy powerbank USB-portján keresztül, vagy közvetlenül a hálózatról, akár otthon, akár a városban, akár vidéken tartózkodik.

Környezetbarát

A ReCyko töltők és akkumulátorok esetében az ökológia fontos szerepet játszik. Az akkumulátorok gyártása során az anyagok több mint 10%-át újrahasznosított forrásból használják fel, ami jelenleg a legmagasabb arány a világon. Ugyanakkor az elemek előállításához használt anyagok több mint 94%-a újrahasznosítható. Ha tehát rendszeresen használsz újratölthető elemeket, hosszú távon kíméled a környezetet.

A gyártó nem feledkezett meg a dobozról. Sőt, az akkumulátorcsomag az első a maga nemében a piacon, amely kizárólag papírból készült, így teljesen környezetbarát és újrahasznosítható.

USB nabíječka pro pohodlné nabíjení

Společnost GP tímto uvádí na trh ekologickou generaci nabíjecích baterií a nabíječek pod označením ReCyko, které využívají moderní výrobní technologie a navazují na úspěch předchozích řad nabíjecích baterií. Řada ReCyko nabízí špičkové i obyčejné nabíječky s?mnoha užitečnými vlastnostmi. Jejich největší nespornou výhodou je bezstarostné nabíjení. Baterie ReCyko si tak s?nabíječkou Economy snadno nabijete kdykoliv a kdekoliv.

Produkty GP s?minimální uhlíkovou stopou

Baterie ReCyko a nabíječka Economy jsou skvělou kombinací pro bezpečné a ekologické nabíjení. Nejenže nabíječka šetří životnost baterií a tím minimalizuje ekologickou zátěž, baterie GP ReCyko jsou navíc vyrobeny tak, aby byly šetrné k?životnímu prostředí. Při výrobě jsou využívány již recyklované zdroje. Recyklovatelná je i většina materiálů, ze kterých jsou baterie vyrobeny. Společnost GP navíc myslela i na ekologické papírové balení. Baterie a nabíječky GP jsou tak skvělými produkty pro všechny, kterým na přírodě záleží.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B51211
Termékszám 1604821111
EAN 4891199192913
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 2
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AAA ReCyko 800
töltési csatornák száma 1
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 4:00
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 300 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 10:00
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás USB 5 V/1 A
cellák száma a csomagolásban 2
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 3:00
tápkábel (tartozék) micro USB
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 300 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók nincs megadva
márka GP
méretek 78 × 42 × 25 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok