25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata

GP Akkumulátoros LED lámpa CR41

Cikkszám P8511
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
15 490 Ft
Leírás

Bővített leírás

Tölthető kézi lámpa, GP CR41

Tudja, hogy a legjobb élmények komfortzónáján kívül várják? Eredjen a nyomukba az új tölthető GP LED lámpával. A szabadban zajló éjszakai élet szépségeinek felfedezését lenyűgöző,650 lm fényereje, 4 világítási módja, 135 m világítási távolsága és rendkívüli, IPX7 vízállósága segíti.

Töltés USB porton keresztül

A GP Discovery kézi lámpák termékcsaládjának egyetlenjeként rendelkezik beépített mikro USB porttal, amely lehetővé teszi a kényelmes feltöltését powerbank vagy USB töltő segítségével otthon vagy akár az autóban. A töltöttségről a LED jelzőfény színe – zöld vagy piros (töltés szükséges) tájékoztat .

Ideális utazáshoz

Egy töltéssel akár 40 órányi fényárral borítja el, amely mellett a naplementét követően kényelmesen felállíthatja sátrát, tüzet rakhat, olvasgathat vagy feljegyezheti újabb történeteit az útinaplójába.

Használati jellemzők

Mindenekelőtt tökéletes kemping, túrázó vagy egyszerűen csak kültéri lámpaként bizonyított. Mivel tölthető elemmel működik (amely rendszerint alacsonyabb feszültségű, mint az egyszer használatos), kiváló hatékonyságú világítást biztosít. Egy kézzel is könnyen kezelhető. Hogy ki ne essen, a könnyű, tiszta fémből készült test csúszásgátló bevonatot kapott, végén pedig textil fül található, amellyel a kezére akaszthatja. Ha egyszer kipróbálja, a küszöböt sem lépi át többé nélküle. Emellett otthon sem okoz csalódást, áramkimaradáskor, illetve esti sátorállítás során vagy szükséghelyzetben az autóban is jó hasznát veszi.

Erős lítium akkumulátor

Energiaellátását speciális Li-ion 18650 akkumulátor biztosítja, 2 600 mAh teljesítménnyel. A kézi lámpák többségét energiával ellátó egyszer használatos ceruzaelemekkel összevetve feszültsége ezek több mint kétszerese (3,7 V), nagyobb teljesítményű, ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, és sokkal hosszabb ideig működteti a lámpát.


Nincs több gond az elemcserével

Minden utazó számára abszolút első kihívás, hogy gyorsan becsomagoljon – és semmi se hiányozzon, de ne is legyen túl sok mindene. Emiatt is bizonyított a feltölthető lámpa minden outdoor tevékenységnél, hiszen nem kell mellé egy kupacnyi tartalék elemet cipelni. A mikro USB kábel segítségével kényelmesen feltöltheti a powerbankből, amely manapság hasonlóképp alapkelléknek számít az utazáskor. Így helyet, súlyt és egy csomó pénzt is

Forgó fókusz

A világosabb, élesebb és messzebb ható fénysugár elérésében a fókusz segít. A lámpa remek ergonómiájának köszönhetően egy kézzel is könnyen kezelhető – elegendő azt használnia, amelyikben fogja.

4 világítási mód

A lámpa a nyomáserősségre reagáló többfunkciós nyomógombbal kezelhető. Egy erős nyomással azonnal be- vagy kikapcsolhatja, míg a félerős nyomással a fényerősség – 100 %, 35 %, 5%vagy SOS szabályozható.

Rendkívül nagy teljesítményű CREE LED chipek

A professzionális lámpák kulcsfontosságú eleme egyértelműen a chip. A CREE LED kiváló fényerővel, hosszú élettartammal, rendkívüli utóvilágítással és kellemes fényszórással ajándékozza meg.

IPX7 - víz alatt is működik

Ez a lámpa tökéletesen védett a vízzel szemben, így egy kisebb fürdő sem fog megártani neki. Az IPX7 védelem egész pontosan azt jelenti, hogy akár 30 percet is kibír a vízfelszín alatt 1 méteres mélységben. Ennek köszönhetően az esős időjárás semmiféle akadályt nem jelent számára, és ideális fényforrás horgászok valamint hajósok számára.

A GP Batteries hongkongi székhelyű társaság az akkumulátorok 5 legnagyobb gyártója közé tartozik a világon. Az elemek és powerbankek mellett minőségi kézi- és fejlámpák gyártásában is otthonosan mozog, amelyek sem otthon, sem a műhelyben, sem akár komoly expedíciók során nem hagyják cserben. A GP Discovery termékcsalád a csúcsminőségű fényteljesítményre, a kiváló funkciókra és a felhasznált anyagok magas szintű ellenállóságára helyezi a hangsúlyt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám P8511
Termékszám 1451704100
EAN 4891199183935
táplálás Li-Ion
maximális fényárama 650 lm
max. világítási távolság 135 m
tölthető igen
fókusz igen
vízálló IPX7
anyag alumínium
világítási idő 5,5–40 óra
üzemidő részletezés 100 % – 5,5 h, 35 % – 8,5 h, 5 % – 40 h
feltöltési idő 3 óra
ütésállóság 1 m
szín fekete
fényáram 100 % – 650 lm, 35 % – 200 lm, 5 % – 30 lm
fényforrás CREE SMD LED
világítási távolság nincs megadva
akkumulátor típusa 18650/3,7 V/2 600 mAh
világítási üzemmódok száma 4
töltőcsatlakozó típusa micro USB
elem a csomag része igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok 100 %, 35 %, 5 %, SOS
a töltés LED jelzése igen
tartozékok nincs megadva
speciális funkciók többfunkciós kapcsoló
jellemzők textilhurok
súly 179 g
garancia-időszak 2 év
méretek 33 × 136 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
márka GP
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok