Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP alkáli elem Super LR03 (AAA) 20db

GP alkáli elem Super LR03 (AAA) 20db

Cikkszám B0110L
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
4 500 Ft
Leírás

Bővített leírás

Extra idő!

Ha olyan elemeket keres, amelyek megbízhatóak, és hosszantartó energiát biztosítanak elektronikus eszközei számára, akkor válassza az új GP SUPER alkáli elemeket, amelyek a forradalmi G-TECH technológiának köszönhetően 50%-kal nagyobb élettartammal rendelkeznek, mint más alkáli elemek.

A SUPER alkáli elemekkel hosszú élettartamú és megbízható energiára számíthat eszközei számára, legyenek azok távirányítók, játékok vagy más elektronikus készülékek.

A GP továbbfejlesztett elemcsaládjával megfelelő energiával rendelkezik majd a legigényesebb feladatokhoz és tevékenységekhez. Akár otthon, akár a munkahelyén, akár útközben, a SUPER alkáli elemek megbízható partnerré válnak a szükséges energia biztosításában.

A mindennapokban is számíthat rá

A továbbfejlesztett GP SUPER alkáli elemcsalád megnövelt teljesítményt és akár 50%-kal nagyobb folyamatos működést biztosít más hagyományos alkáli elemekhez képest, így ideális választás hosszú családi időtöltéshez és más, megbízható áramforrást igénylő tevékenységekhez.

Nem kell többé aggódnia a szórakozás megszakítása miatt! A GP SUPER elemek hosszú távon tartó megbízhatóságot nyújtanak!

A G-TECH technológia feszegeti az elemek élettartamának és hatékonyságának határait

A GP SUPER elemeket a legújabb G-TECH technológiával látták el, hogy maximális teljesítményt biztosítsanak készülékeiben. Négy áttörést jelentő változtatást hajtottak rajtuk végre, amelyek az energiaélettartam növelésére és az erősebb elem-tömítésre összpontosítanak.

A G-TECH technológia újgenerációs, nagy sűrűségű cinkport használ, amely gyors és erőteljes energiatermelést tesz lehetővé, így kiváló teljesítményt biztosít. A nagy tisztaságú grafittal ellátott többgyűrűs mag növeli az elektromos vezetőképességet, ami hosszabb energiaélettartamot eredményez. Az innovatív belső kialakítás növeli a reakcióterületet az elemen belül, és hatékonyan továbbítja az energiát a cellában. Emellett a szabadalmaztatott szivárgásgátló technológia hatékonyan akadályozza meg a szivárgást és biztosítja az elem biztonságos záródását.

Megbízhatóság a hétköznapokban is

Az új GP SUPER alkáli elemek stabil és megbízható teljesítményükkel és hatékonyságukkal ideális megoldást kínálnak az otthonában gyakran használt készülékekhez. Akár távirányítókhoz, játékokhoz vagy akár számítógépes egerekhez kell energia, ezek az elemek soha nem hagyják cserben.

Bőséges kapacitással és hosszú élettartammal rendelkeznek, így megbízható és folyamatos működést biztosítanak hosszabb távon is.

Az új GP SUPER elemcsalád a legelterjedtebb méretben és típusban, többek között AA, AAA, C, D és 9V

is kapható, így minden olyan készülékhez haszálhatóak, amelyhez elemes áramra van szükség.

Védjük a környezetünket

Az új csomagolási koncepció nem csak technológiai áttörés, de egyben környezetbarát megoldás is. A környezetbarát anyagok és a szójaalapú tinta használatával hozzájárulunk a bolygó fenntarthatóságához. Emellett a csomagolás praktikus elemtartóként  is funkciónál, amely egyszerűen visszazárható. Nem kell többé aggódnia, hogy a fiókban elgurulnak a felbontott csomagolású elemek. A GP SUPER elemek csomagolásának köszönhetően minden elem jól rendszerezett lesz és azonnali használatra kész.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B0110L
Termékszám 1013122001
EAN 4891199224577
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR03 (AAA mikroceruza)
üzemi hőmérséklet -18 °C és +50 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 11,5 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 20 db, fólia
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.