Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR2032 4db/bliszter

GP Lítium gombelem CR2032 4db/bliszter

Cikkszám B15324V
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Termék leírás

Különösen széles, -10 °C és +60 °C közötti működési hőmérséklet-tartomány.
Megfelel az érzékeny eszközökben történő használatra, mint például: karórák, számológépek, biztonsági világítás, gépkocsiriasztók, nyomásmérők, távirányítók és egyebek. Különösen hosszú, akár 10 éves eltarthatósági idő. CR 2032

Bővített leírás

CR2032 gombelem

GP CR2032 gombelemek gondoskodnak családja mindennapi biztonságáról a riasztórendszerekben, érzékelőkben, hordozható elektronikában, távirányítókban (autókhoz, garázskapukhoz vagy elektromos redőnyökhöz) vagy elektromos ajtózárakban stb. Elhoztuk Önöknek a különleges kiadású gyermekbiztonsági pecsétet, amely a GP által kifejlesztett innovatív csomagolásnak köszönhetően még egy kicsit magasabb szintre emeli a kisgyermekes családok biztonságát.

Két szintű védelem a gyermekek számára

A gombelemek alakjuk és méretük miatt különösen a nagyon kisgyermekek figyelmét vonzzák. Hogyan lehet megelőzni a baleseteket és a gombelemek véletlen lenyelését, amelyeket egy kisgyermek játéknak vagy édességnek tekinthet? A válasz a GP gyermekbiztonsági pecsét által nyújtott két szintű biztonság.

Innovatív csomagolás

A speciálisan kialakított csomagolásnak köszönhetően a kis kezeknek esélyük sincs arra, hogy szülői segítség nélkül kivegyék a GP akkumulátort a csomagolásból. A csomagolást úgy alakították ki, hogy a kinyitásához nincs szükség ollóra.

Biztonsági matrica

Az akkumulátor csomagolásból való kivétele után is elkerülhetőek a véletlen balesetek, a GP egy matricakészletet mellékel, amely rögzíti az akkumulátort abban a készülékben, amelyben használják. A kisgyerekeknek esélyük sincs lehámozni.

Modern technológia és hosszú élettartam

A CR2032 gombelemek lítiumot tartalmaznak és felülmúlják az olcsó alkáli "gombelemeket" maximális teljesítményükkel, dupla feszültségükkel (3 V) bármilyen szélsőséges körülmények között stabil, és normálisan hosszú eltarthatósági idejükkel (10 év).

10 év teljes gőzzel

Az elkötelezettséget és a maximális munkakedvet legalább 10 évig garantáljuk. Teljesítményüket, tartósságukat és árukat tekintve vásárlásuk túlzás nélkül hasonlítható a lottónyereményhez.

Elektronikus háziállatainak áramellátása

A GP gombelemek a legjobb választás a modern távirányítókhoz, órákhoz, sporttesztekhez, hordozható elektronikai eszközökhöz stb.

Megfelelően használhatóak.

30%-kal több energia

Kimerült az akkumulátor az autó távirányítójában, amikor éppen siet? Ez nem történhet meg a GP akkumulátorokkal, amelyek akár 30%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a konkurens modellek.

Lecsúszásgátlóval

A drágább készülékek lemerült akkumulátorai mindenki rémálma. Ezért ezek a GP lítium akkumulátorok szivárgásvédelemmel vannak ellátva, amely a hihetetlen 20°C és 60°C közötti hőmérsékletet is kibírja.

Javasolt alkalmazások

A riasztórendszerek, vezérlők, érzékelők stb. mellett. A GP CR2032 elemek a legjobb paramétereinek köszönhetően a hétköznapi életben (mint gombelemek órákhoz vagy hallókészülékekhez), valamint az élsportolók és a gyógyíthatatlan kalandorok igényes terveiben (mint külső elemek, amelyekre támaszkodni lehet) egyaránt megtalálják az alkalmazásukat. Íme egy áttekintés az ajánlott felhasználási módokról.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B15324V
Termékszám 1042203218
EAN 4891199204425
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok