Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR2032 4db/bliszter

GP Lítium gombelem CR2032 4db/bliszter

Cikkszám B15324V
kapacitás
értékesítési csomagolás

2 316 Ft
Raktáron
2022. okt. 5. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
További paraméterek
Alapadatok
Márka GP
Cikkszám B15324V
Termékszám 1042203218
EAN 4891199204425

Bővített leírás

CR2032 gombelem

A GP CR2032 gombelemei vigyáznak családunk biztonságára biztonsági rendszerekben, érzékelőkben vagy hordozható elektronikai eszközökben, megkönnyítik hétköznapjainkat (autók, garázskapuk vagy elektromos redőnyök) távirányítóiban, elektromos ajtózárakban, és hasonlókban. Most bemutatjuk a különleges kiadású Child Safety Seal-t, amely a GP által kifejlesztett innovatív csomagolása révén még magasabb szintre emeli a kisgyerekes családok biztonságát.

Kétszintű gyerekvédelem

A gombelemek formájuknak és méretüknek köszönhetően különösen a legkisebb gyerekek figyelmét keltik fel. Hogyan előzhetők meg a balesetek, a gombelemek véletlen lenyelése, melyeket a gyerekek játéknak vagy édességnek nézhetnek? A kérdésre a választ a két biztonsági szint jelenti, amellyel a GP által gyártott Child Safety Seal rendelkezik.

Innovatív csomagolás

A különleges kialakítású csomagolásnak köszönhetően esélyük sem lesz a kicsi gyerekkezeknek hogy a GP elemeket szülői segítség nélkül kivegyék a csomagolásból. A csomagolás úgy lett kialakítva, hogy csak ollóval lehessen kinyitni.

Biztonsági ragasztószalag

A felbontás utáni véletlen balesetek megelőzése érdekében a GP egy csomag ragasztószalagot is mellékel, amelyekkel az elem a berendezésben rögzíthető. A kisgyerekek esélyük sincs feltépni a ragasztót.

Modern technológia és hosszú élettartam

A lítium tartalmú CR2032 gombelemek felülmúlják az olcsó alkáli gombelemeket maximális teljesítményükkel, extrém körülmények között is stabil dupla feszültségükkel (3V), és példátlanul hosszú tárolhatóságukkal (10 év).

Biztosítják kedvenc eszközeink tápellátását

A GP gombeleme a legjobb választás modern távirányítókba, órákba, fitnesz karkötőkbe, kordozható elektronikai eszközökbe stb.

10 éven át maximális fordulatszámon

Elhivatottságukat és maximális munkabírásukat legalább 10 éven át biztosítják. Teljesítményük, tartósságuk és áruk miatt megvásárlásuk túlzás nélkül felér egy lottónyereménnyel.

Szivárgás elleni védelemmel

Egy drágább készülékben a kifolyt elem igazi rémálom mindannyiunk számára. Éppen ezért a GP lítium elemei szivárgás elleni védelemmel vannak ellátva, mégpedig egészen hihetetlen tartományban: −20 °C és 60 °C között.

30 %-kal több energia

Mindig pont akkor merül le az elem az autó távirányítójában, amikor a legjobban sietünk? Ez a GP elemekkel nem fordulhat elő, mert akár 30%-kal több energiát nyújtanak a konkurens modellekhez képest.

Ajánlott felhasználási területek

Biztonsági rendszereken, vezérlőkön, érzékelőkön és hasonlókon kívül a GP CR2032 elemek jól használhatók a mindennapok során (órában vagy hallókészülékben gombelemként) vagy akár élsportolók és javíthatatlan kalandorok nagyratörő terveiben (külső, megbízható áramforrásként). Bemutatjuk az ajánlott felhasználási területeket.

A legfontosabb paraméterek
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
Egyéb paraméterek
kapacitás 240 mAh
feszültség 3 V
típus GP CR2032
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 3,1 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 20,0 × 3,2 mm
értékesítési csomagolás 4 db, bliszter
Letölthető fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.