Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Újratölthető elemek GP ReCyko NiMH Akkumulátor HR6 (AA) 1300mAh 2db

GP ReCyko NiMH Akkumulátor HR6 (AA) 1300mAh 2db

Cikkszám B2123
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

GP ReCyko újratölthető akkumulátorok

Hogy mindig kéznél legyenek a feltöltött és megbízható akkumulátorokmikor szükséged van rájuk. Érjen el velük pénzügyi megtakarítást, valamint csökkentse a szénlábnyomot, amelyet használatukkal maga után hagy. A GP ReCyko újratölthető akkumulátorok azonban könnyedén megfelelnek mindezen követelményeknek.

A ReCyko akkumulátorok új generációja, amely a termékek széles skáláját tartalmazza mind az alkalmi, mind a professzionális használatra, még jobb teljesítményt nyújt és környezetbarát. A ReCyko intelligens töltőkkel kombinálva egyedülálló töltési koncepciót érhet el. Mindezen előnyöknek köszönhetően a ReCyko akkumulátorok használatával megtakarítja mind a környezetet, mind a pénztárcáját.

Elemek százainak megtakarítása

A GP ReCyko újratölthető elemek használata kényelmes, környezetbarát és költséghatékony. Valójában az akkumulátorok évekig kitartanak anélkül, hogy teljesítményük csökkenne. 500 töltés és kisütés után is megőrzik kapacitásuk nagy részét. Az eldobható elemek azonos időtartamához képest jelentős összeget takaríthat meg.

Rögtön használatra kész

A ReCyko elemek kicsomagolva, azonnal használatra készek. Nem kell aggódnia az első alkalommal történő feltöltésük miatt, és nem kell aggódnia a hosszú távú bolti tárolás miatti alacsony teljesítmény miatt sem. A GP akkumulátorok már gyárilag előtöltöttek, és képesek hosszú ideig megtartani az energiát.A piacon kapható többi akkumulátorral ellentétben, a vásárlás után is van egy megadott kapacitásuk.

Környezetbarát

A ReCyko akkumulátorok esetében az ökológia fontos szerepet játszik. Az akkumulátorok gyártásához felhasznált anyagok több mint 10%-a újrahasznosított forrásból származik, ami jelenleg a legmagasabb piaci részesedést jelenti. Ugyanakkor az anyagok több mint 94%-a, amelyekből az akkumulátorok készülnek, újrahasznosítható.  

De a gyártó nem feledkezett meg a dobozról és e tekintetben is tartja magát az élen. Az akkumulátor csomag a maga nemében az első a világon, amely csak papírból készült - így teljesen környezetbarát és újrahasznosítható. 

Új generációs újratölthető akkumulátorok

A GP a ReCyko márkanév alatt piacra dobta a Környezetbarát generáció újratölthető akkumulátorokat, amelyek fejlett gyártási technológiákat alkalmaznak, és a korábbi újratölthető akkumulátorcsaládok sikerére építenek. A ReCyko termékcsalád még jobb és erősebb akkumulátorokat kínál, amelyek hosszú élettartamúak, sok töltési cikluson keresztül. Néhány használat után még a csomagoláson feltüntetettnél is valamivel nagyobb kapacitást, és így kitartást biztosítanak. Ezek az elemek ideálisak a hétköznapi használatra.

Hazai és kültéri használatra

Szereti kézben tartani a dolgokat? Akkor szeretni fogja a GP ReCyko akkumulátorokat. Ez azért van, mert úgy készültek, hogy kielégítsék a felhasználóik magas igényeit a mindenre kiterjedő használatban. Már az első használattól kezdve értékelni fogja a hosszú élettartamot és a gyári előtöltést. Megbízható segítőtársa lesz a mindennapi használatban az otthonban, de a szabadban is megállja a helyét, ahol 100%-ig biztosnak kell lennie abban, hogy áramot ad a fejlámpájának vagy bármely más eszköznek, amelyet kéznél kell tartania.

Minimális szénlábnyomú akkumulátorok

A ReCyko akkumulátorok amellett, hogy teljesen megbízhatóak és több mint 500 töltési és kisütési ciklust bírnak ki kapacitásuk csökkenése nélkül, minimális környezeti lábnyommal rendelkeznek. Ennek oka, hogy a GP ReCyko akkumulátorok környezetbarát módon készültek. A gyártási folyamat során már újrahasznosított nyersanyagokat használnak fel. A többnyire a legtöbb anyag, amelyből az akkumulátorok készülnek, szintén újrahasznosítható. Ezen kívül a GP a ökológiai papírcsomagolásra is gondolt. Ez teszi a GP akkumulátorokat nagyszerű termékké mindazok számára, akiknek fontos a környezetvédelem.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B2123
Termékszám 1032222130
EAN 4891199186493
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok