Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Újratölthető elemek GP ReCyko NiMH Akkumulátor HR6 (AA) 2700mAh 2db

GP ReCyko NiMH Akkumulátor HR6 (AA) 2700mAh 2db

Cikkszám B2127
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
4 490 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP ReCyko újratölthető akkumulátorok

Hogy feltöltött és megbízható akkumulátorok legyenek kéznél, pontosan akkor, amikor szükséged van rájuk? pénzügyi megtakarítást érhetsz el velük, ráadásul csökkented a szénlábnyomot, amit a használatukkal hagysz magad után? A GP ReCyko újratölthető akkumulátor mindezen követelményeknek könnyedén megfelel.

A ReCyko akkumulátorok új generációja, amely az alkalmi és professzionális használatra egyaránt alkalmas termékek széles választékát tartalmazza, még jobb teljesítményt nyújt és környezetbarát. A ReCyko intelligens töltőkkel kombinálva egyedülálló töltési koncepciót érhet el. Mindezen előnyöknek köszönhetően a ReCyko akkumulátorok használatával mind a természetet, mind a pénztárcáját kíméli.

Extrémen hosszú akkumulátor-üzemidő

A GP ReCyko újratölthető akkumulátor extrémen hosszú akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. Ez az egyik legnagyobb kereskedelmi forgalomban kapható kapacitású akkumulátor a piacon. Mivel még túlzott terhelés esetén sem hagyják cserben, a tevékenységek széles skáláján fogja szeretni őket.

Rögtön használatra kész

A ReCyko elemek kicsomagolva, azonnal használatra készek. Nem kell aggódnia az első alkalommal történő feltöltésük miatt, és nem kell aggódnia a hosszú távú bolti tárolás miatti alacsony teljesítmény miatt sem. A GP akkumulátorok már gyárilag előtöltöttek, a piacon általánosan kapható legtartósabb akkumulátorok közé tartoznak, és képesek hosszú ideig megtartani az energiájukat. Ráadásul a piacon kapható többi akkumulátorral ellentétben a vásárlás után is megadja a kapacitását.

Környezetbarát

A ReCyko akkumulátorok esetében az ökológia fontos szerepet játszik. Az akkumulátorok gyártása során az újrahasznosított forrásokból származó anyagok több mint 10%-át használják fel, ami jelenleg a legnagyobb piaci részesedést jelenti. Ugyanakkor az anyagok több mint 94%-a, amelyekből az akkumulátorok készülnek, újrahasznosítható.

De a gyártó nem feledkezett meg a dobozról sem, és ebben is tartja magát az élen. Az akkumulátorcsomag a maga nemében az első a világon, amely kizárólag papírból készült - így teljesen környezetbarát és újrahasznosítható.

Új generációs újratölthető akkumulátorok

A GP a ReCyko márkanév alatt piacra dobta a Környezetbarát generáció újratölthető akkumulátorokat, amelyek fejlett gyártási technológiákat alkalmaznak, és a korábbi újratölthető akkumulátorcsaládok sikerére építenek. A ReCyko termékcsalád még jobb és erősebb akkumulátorokat kínál hosszú élettartamú teljesítménnyel. Néhány használat után még a csomagoláson feltüntetettnél is valamivel nagyobb kapacitást, és így kitartást biztosítanak. Ezek az elemek ideálisak mindennapi használatra.

Az újratölthető akkumulátorokat otthon és a szabadban is értékelni fogja

Szereti kézben tartani a dolgokat? Akkor szeretni fogja a GP ReCyko akkumulátorokat. Ez azért van, mert úgy készültek, hogy megfeleljenek a felhasználóik magas igényeinek a mindenre kiterjedő használatban. Már az első használattól kezdve értékelni fogja a hosszú élettartamot és a gyári előtöltést. Megbízható segítőtársa lesz a mindennapi használatban az otthonban, de a szabadban is megállja a helyét, ahol 100%-ig biztosnak kell lennie abban, hogy áramot ad a fejlámpájának vagy bármely más eszköznek, amelyet kéznél kell tartania.

Minimális szénlábnyomú akkumulátorok

A ReCyko akkumulátorok amellett, hogy teljesen megbízhatóak, minimális ökológiai lábnyomukkal is örvendeztetnek. Ez azért van, mert a GP ReCyko akkumulátorok környezetbarát módon készültek. A gyártási folyamat során már újrahasznosított nyersanyagokat használnak fel. A többnyire a legtöbb anyag, amelyből az akkumulátorok készülnek, szintén újrahasznosítható. Ezen kívül a GP a környezetbarát papírcsomagolásra is gondolt. Ez teszi a GP akkumulátorokat nagyszerű termékké azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B2127
Termékszám 1032222270
EAN 4891199186370
akkumulátor mérete AA
kémiai összetétel NiMH
kategória/sorozat ReCyko
tölthető igen
kapacitás 2 600 mAh
feszültség 1,2 V
típus HR6 (AA ceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +50 °C
töltési ciklusok száma több, mint 300
súly 31 g
max. tárolási idő nincs megadva
márka GP
méretek 14,5 × 50,5 mm
értékesítési csomagolás 2 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok