Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elemcsomag LR14 (C) 8db/bliszter

GP Super Alkáli elemcsomag LR14 (C) 8db/bliszter

Cikkszám B1331A
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
5 390 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

Egy valóban erőteljes elemcsalád Dr. Nefario műhelyéből. Az ezen elemek belsejében rejtőző kimagasló energia közvetlenül kedvenc banánevő hőseinkre emlékeztet. Mind fáradhatatlanok, egyediek és eredetiek. Ön is részese lehet ennek a nagy kalandnak.

Bővített leírás

A GP Batteries a világ 5 legnagyobb elemgyártójának egyike, Délkelet-Ázsiában a legtöbb fogyasztói elemet gyártja, tulajdonosa a legfejlettebb teljesen automatizált alkáli elemgyártó vonalnak és a legnagyobb újratölthető elemgyártó vonalnak Kínában. A több mint 50 éves működése során számos szabadalmat és díjat nyert. Ezért teljes mértékben megbízhat benne.

Az GP Super Alkaline elemek minden háztartás alaptartozékai. A legjobban használhatóak minden olyan eszközben, amely kis áramfelvétellel rendelkezik, mint például játékeszközök, tűzhelyek vagy rádiók. A hagyományos cink-szén vagy cink-klorid akkumulátorokhoz képest akár 7   több energiát biztosítanak.

 
A legtöbbünk az optimális árat–teljesítményt–élettartamot keresi, amikor eldobható elemeket vásárol. Ezek a „kis mono“ alkáli elemek egyszerre minden igényt kielégítenek. Minimális pénzért például 14 órán át intenzív megvilágítással látják el a zseblámpát, és 22 órán át mozgatják a kis csirkefogó kedvenc játékát.

Přehled využití

Évek múltán is tele van energiával

Az eldobható elemeket általában legfeljebb 5 évig ajánlott tárolni. Ezután veszítenek az állóképességükből, és megnő a lefolyás veszélye. A GP alkáli elemek 2 évvel tovább tartanak, mint új korukban.

Maximális szivárgásvédelem

A GP alkáli elemek ezen alapkategóriája is szivárgásvédelemmel rendelkezik. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülék áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az akkumulátor-szakértőktől

A minőségi C akkumulátorok nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy korszerű gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1331A
Termékszám 1013312001
EAN 8592920071366
akkumulátor mérete C
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR14 (C bébi)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 60 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 26,2 × 50,0 mm
értékesítési csomagolás 8 db, bliszter
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.