Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elemcsomag LR6 (AA) 10db/fólia

GP Super Alkáli elemcsomag LR6 (AA) 10db/fólia

Cikkszám B1320GB
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
3 790 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Top akkumulátorgyártó

A GP Batteries a világ 5 legnagyobb akkumulátorgyártójának egyike, amely a legtöbb fogyasztói akkumulátort gyártja Délkelet-Ázsiában, tulajdonosa a legfejlettebb teljesen automatizált alkáli elemgyártó vonalnak és a legnagyobb újratölthető elemgyártó vonalnak Kínában. A több mint 50 éves működése során számos szabadalmat és díjat nyert. Ezért teljes mértékben megbízhat benne.

Minden háztartásban nélkülözhetetlen felszerelés

Az GP Super Alkaline elemek minden háztartásban nélkülözhetetlen felszerelésnek számítanak. Az összes alacsony áramfelvételű eszközben, mint például órák, ébresztőórák, játékeszközök, távvezérlők, vezeték nélküli egerek számítógépből vagy billentyűzetek, a legjobban használhatóak. A hagyományos cink-szén vagy cink-klorid akkumulátorokhoz képest akár 7× több energiát biztosítanak.

Optimal price–performance–life

A legtöbbünk az optimális árat–teljesítményt–élettartamot keresi, amikor eldobható elemeket vásárol. Ezek az alkáli ceruzaelemek egyszerre minden igényt kielégítenek. Minimális pénzért például 500 napig ébresztik az ébresztőórádat, és 17 órán át élesztik fel gyermeked kedvenc játékát.

Přehled využití

Évek múltán is tele van energiával

Az eldobható elemeket általában legfeljebb 5 évig ajánlott tárolni. Ezután veszítenek az állóképességükből, és megnő a lefolyás veszélye. A GP alkáli elemek 2 évvel tovább tartanak, mint új korukban.

Maximális kiömlés elleni védelem

A GP alkáli elemek ezen alapkínálata is rendelkezik kiömlés elleni védelemmel. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülék áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az akkumulátor-szakértőktől

A minőségi akkumulátorok nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy modern gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1320GB
Termékszám 1013200105
akkumulátor mérete AA, AAA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR6 (AA ceruza)/LR03 (AAA mikroceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 24 g, 11,4 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 14,5 × 50,5 mm, 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 10 db, fólia
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.