GP Univerzális töltő GP B631

Cikkszám B55630
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. dec. 6. Nálad
11 192 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
13 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP B631 univerzális akkumulátortöltő

Elege van a folytonos elemvásárlásból? Szeretne pénzt és időt megtakarítani? A megoldás a B631 univerzális töltő, a GP Batteries újdonsága. A töltő az elődeinél gyorsabb és pontosabb töltést biztosít, és képes akár 6 akkumulátor egyidejű töltésére. Ráadásul többféle elemmel is használható (AA, AAA, C, D, 9 V-os). Számos praktikus funkciójának köszönhetően egyszerű töltést biztosít, még a 9 V-os akkumulátorok esetében is. További fontos jellemzője a modern külső, a könnyed súly és a kompakt méretek, valamint a por ellen védő műanyag burkolat. A töltő mellé járó micro USB vezeték révén bárhol és bármikor könnyedén biztosítható a tápellátás.

Egyszerre akár 6 akkumulátort is tölthet

Ezzel a töltővel akár 6 akkumulátort is feltölthet. Előnyei azonban nem merülnek ki ebben. Ha rendszeresen használ AAA, ceruza vagy 9 V-os elemeket, akkor biztosan értékelni fogja, hogy a töltő ötféle elemtípus, mégpedig az AAA, AA, C, D és 9 V-os akkumulátorok töltésére alkalmas. Használhatja rádió, lámpa, gázmelegítő vagy akár füstérzékelő akkumulátorainak feltöltésére. A töltő NiMH akkumulátorok töltésére is alkalmas.

Biztonságos, egyszerű töltés

A töltő számos védelmi funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják a maximális biztonságot és az egyszerű töltést. Melyek ezek a funkciók? Rövidzárlat, fordított polaritás és túltöltés elleni védelem, valamint védelem az elégtelen áramellátás és a túlmelegedés ellen. Hasznosnak fogja találni a nem újratölthető és hibás elemeket felismerő funkciót is. A töltő automatikusan bekapcsol és időben megszakítja a töltést. Rendelkezik a töltési szintet kijelző LED-del.

Kényelmes töltés az USB-tápellátás révén

Az USB-tápellátásnak köszönhetően a töltőt otthonában és útközben is használhatja. Könnyedén tölthet vele például a laptopja segítségével. Minden bizonnyal meg fogja szeretni az USB 2A/5V biztosította kényelmes töltést. A micro USB vezeték a csomagolás része és lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor használja a töltőt.

Praktikus műanyag burkolat

A töltő kialakítása révén maximálisan megkönnyíti az életét. Műanyag borítása révén nem kell gyakran tisztítani a töltőt, és nem kell aggódni a helyes és könnyű tárolása miatt sem.

Kicsi, könnyű és stílusos

A B631 akkumulátortöltő esetében még véletlenül sem feledkezhetünk meg a kialakításról. Modern dizájn és 9 × 15,5 × 5,25 cm-es rendkívül kompakt méretek jellemzik, melyek révén a legkisebb töltők közé tartozik. Könnyed súlya miatt praktikusan használható utazások alatt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B55630
Termékszám 1604863100
EAN 4891199202971
a feltöltött cellák mérete AAA, AA, C, D, 9 V
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 2 vagy 4
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban elem nélkül
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh 6:00 - 12:00
töltési idő AAA 1 000 mAh 4:00
töltési áram C 550 mA
töltési áram D 550 mA
töltési áram AAA 290 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 8:00
töltési idő C 3 500 mAh 8:00
táplálás USB 5 V/2 A
cellák száma a csomagolásban 0
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh 10:00
a csomagolt cellák töltési ideje nincs megadva
tápkábel (tartozék) igen
töltési áram 9 V 40–20 mA
töltési áram AA 370 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók nincs megadva
márka GP
méretek nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok