Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hogyan lehet okos otthonunk az EMOS GoSmart segítségével?

Hogyan lehet okos otthonunk az EMOS GoSmart segítségével?

Intelligens termékek széles választékát készítettük el az Ön otthona számára, optimális ár/érték arányban és kiváló technikai támogatással. Az EMOS GoSmart termékeket szakemberek csapata fejlesztette ki a világ vezető gyártóival együtt. Minden EMOS GoSmart termék szigorú minőségellenőrzésen esik át közvetlenül a gyártónál és természetesen a mi laboratóriumunkban is. Az EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen vezérelheti az összes intelligens otthoni eszközt mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül, bárhol is legyen.
Videotelefonok
IP kültéri kamerák
IP beltéri kamerák
Videó csengők
Termosztátok
Izzók
Hosszabbító vezetékek
ZigBee Gateway / Szcenárió kapcsoló

Irányítsa az összes termékét egyetlen alkalmazással

Teljes lokalizáció és egyszerű használat

Az EMOS GoSmart alkalmazással egyszerűen vezérelheti az összes okosotthon-eszközét mobiltelefonján vagy táblagépén keresztül. A tökéletes lokalizációnak köszönhetően anyanyelvén is kommunikálhat vele.

Bonyolult beállítások nélkül az EMOS GoSmart alkalmazás naprakész áttekintést ad arról, hogy mi történik otthonában, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen, távolról irányítsa az összes okoseszközét.

TELJES LOKALIZÁCIÓ

A teljes lokalizációnak köszönhetően az alkalmazással az anyanyelvén kommunikálhat.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Nem kell aggódnia a bonyolult alkalmazásvezérlés miatt. Bárki használhatja.

INTELLIGENS BEÁLLÍTÁSOK

Hagyja, hogy termékei együtt dolgozzanak az intelligens beállításokkal.

ESZKÖZKEZELÉS

Az alkalmazással bárhonnan vezérelheti az összes okosotthon-eszközét.

INTELLIGENS ÉRTESÍTÉSEK

Az alkalmazás értesítésekkel figyelmeztet arra, hogy mi történik otthonában.

Videotelefonok

SZEREZZEN TELJES FELÜGYELETET AZ OTTHONÁBA VALÓ BEJUTÁS FELETT.

Akár otthon van, akár úton, az okos videotelefonokkal az ajtó kinyitása nélkül, biztonságosan tud kommunikálni az ajtaja előtt álló látogatókkal és hívatlan vendégekkel.
 

IP kültéri kamerák

VÉDJE MEG OTTHONÁT A HÍVATLAN VENDÉGEKTŐL.

Akár nyaralni megy, akár csak dolgozni, otthonát mindig biztonságban tudhatja. Az okos kamerák szemmel tartják azt Ön helyett. Bármilyen gyanús tevékenységet észlel otthona környezetében, azonnal értesítést kap az EMOS GoSmart alkalmazáson keresztül.
 

IP beltéri kamerák

Kényeztesse magát egy pihentető éjszakai alvással anélkül, hogy aggódnia kellene mindenért, amit szeret.

Az EMOS GoSmart termékcsalád intelligens beltéri kamerái szemmel tartják kisgyermekét, nyugtalan háziállatát és lakása vagy háza belsejét, amikor nyaralni megy. Egyszerűen használja őket, hogy gondoskodjon családja és otthona biztonságáról.
 

Videó csengők

MINDIG TÖKÉLETES RÁLÁTÁSA LESZ ARRÓL, HOGY MI TÖRTÉNIK AZ AJTAJA ELŐTT.

Az intelligens videós ajtócsengők megkönnyítik a dolgát, akár otthon van, akár úton van. Távolról kommunikálhat a látogatókkal, videofelvételeket készíthet, és értesítést kaphat az ajtaja előtt rögzített mozgásokról.
 

Termosztátok

Csökkentse otthona fűtési költségeit.

Állítsa be velük a különböző helyiségek és napszakok optimális hőmérsékletét, vezérelje őket távolról mobileszközével, hogy otthonának hőmérséklete minden eddiginél kényelmesebb legyen. Takarítson meg pénzt az EMOS GoSmart intelligens termosztátokkal és termosztatikus fejekkel.
 

Hosszabbító vezetékek

Legyen az összes elektromos készülék mestere.

Kövesse nyomon áramfogyasztását az EMOS GoSmart intelligens hosszabbítókkal, kapcsolja ki és be készülékeit távolról mobileszközével, és alakítsa át a hétköznapi készülékeket okos készülékké. Spóroljon pénzt és időt.
 

Izzók

Teremtsen egyedi hangulatot otthonában.

Az intelligens izzók lesznek az otthoni automatizálás kulcsa. Hozzon létre jeleneteket, és használja ki a világítási beállításokat otthonában, a fényerő csökkentésétől a különböző színárnyalatokig. Teremtsen kellemes hangulatot, és adjon otthonának nemcsak minőségi, hanem intelligens világítást is.
 

ZigBee Gateway / Szcenárió kapcsoló

Vezérelje készülékeit egyszerűen és kényelmesen.

Bővítse intelligens otthonát további érzékelőkkel és termékekkel. A ZigBee Gateway segítségével kényelmesen csatlakoztathatja őket, és úgy állíthatja be velük az automatizálásokat, mintha közvetlenül az Ön WIFI-hálózatához lennének csatlakoztatva. A ZigBee protokoll alacsony energiafogyasztásának köszönhetően kis vezeték nélküli érzékelői akár több évig is működhetnek egyetlen elemmel.
Vagy vezérelhet egyszerre több otthoni elektromos eszközt vagy lámpát a jelenetvezérlő egyetlen gombjával. Ezzel a kifinomult kapcsolótípussal különböző jeleneteket vagy fényhatás-beállításokat programozhat, majd egyszerűen aktiválhatja őket.