Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hogyan válasszuk ki a karácsonyi világítást?

Hogyan válasszuk ki a karácsonyi világítást?

A karácsonyi fények és díszek elengedhetetlen kellékei az ünnepi hangulat megteremtésének. Minden szobát és kertet színessé varázsolnak, így fokozva a kellemes hangulatot. Számos színt, formát és mintát kínálunk. Akár a fát, a karácsonyi asztalt, az éjjeliszekrényt szeretné finoman feldíszíteni, vagy a ház egész falát megvilágítani, az EMOS karácsonyi fények széles választéka megkönnyíti ezt.

 

Karácsonyi sorolható füzérek

Tényleg komolyan gondolja a háza külső vagy belső dekorációs világítását? Akkor a CONNECT PROFI vagy a CONNECT STANDARD. csatlakozó lámpasorozat pont az Ön számára megfelelő. Az összekötő világítás előnye, hogy több fénysor egymás után csatlakoztatható. A klasszikus csatlakozó világítást kül- és beltéren egyaránt használhatja. A CONNECT PROFI/CONNECT STANDARD rendszer esetében egy tápegység elegendő 500/800 LED világításához. A kialakítási preferenciáktól függően választhat összekötő füzérek, cseppkövek, függönyök vagy hálók közül.

A PROFI CONNECT rendszert fokozott tartósság jellemzi. A kiváló minőségű kábel kialakításának köszönhetően egész évben, bármilyen hőmérsékleti körülmények között alkalmazható. Szétszerelés nélkül akár nagyon nagy világítási projekteket is elvégezhet, különösen a szabadban.

 

Karácsonyi füzérek nem csak a fára

A leggyakrabban vásárolt karácsonyi világítás típus mely a karácsonyfa díszítésére szolgál. A formák, színek, hosszúságok és funkciók hatalmas választékának köszönhetően a lehetőségek még korántsem értek véget. A ház falára akasztva, bútorok, ajtók vagy korlátok köré tekerve varázslatos és egyedi hangulatot varázsolhat belőlük. Kizárólag beltérben fogja használni a karácsonyi füzéreket? Ebben az esetben csak azokra lesz szüksége, amelyek IP20-as védettségi besorolással vannak jelölve. Az esetleges kültéri használathoz keresse az IP44-es védettséget.

Négy termékcsalád közül választhat, amelyek LED-méretben és -formában különböznek egymástól:
NANO (legkisebb) – CLASSICCHERRYBIG CHERRY (legnagyobb)

A karácsonyi fényfüzér kiválasztásakor a döntő szempontok a  füzér hossza, a LED-ek száma és az általuk kibocsátott fény színe. Nem tudja, hogy a hideg fehér vagy a meleg színben világító  illik-e jobban a karácsonyi dekorációjához? Nem számít, kínálatunkban olyan füzéreket is talál, amelyek akár mobiltelefonján egy alkalmazás segítségével is cserélhetők.

 
 
 

Karácsonyi kivetítők

Lézerprojektorainkkal teljes mértékben élvezheti a karácsonyi hangulatot. Pillanatok alatt tökéletes csillagos eget, színes díszeket, hópelyheket stb. varázsolnak, és mindent tökéletesen kivetítenek a ház homlokzatára vagy a szoba falára. A kivetítőhöz tartozik egy állvány is, amellyel a földre helyezhető, de kültéri használatra, például a ház falára vetített fény esetén a gyepbe vagy esetleg egy virágcserépbe is beszúrhatóak.

A ceruzaelemekkel működő kis beltéri kivetítők nem csak karácsonykor szép kiegészítői a gyerekszobáknak. A gyerekek kellemesen elalszanak velük, és az éjszaka a Mikulás bőséges ajándékairól szóló álmokkal telik majd meg.

 

Karácsonyi kültéri dekorációk

Mi lenne a karácsony az világító hóemberek, mackók és más hagyományos karácsonyi szimbólumok aranyos figurái nélkül. Világító fák és koszorúk széles választéka is kapható.

A kültéri világítás kiválasztásának megvannak a maga szabályai. A legfontosabb, hogy a kiválasztott dekoráció ellenálljon az időjárás változásainak, ezért a védelmi fokozatnak legalább IP44-nek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a világítás védett az 1 mm-nél nagyobb átmérőjű tárgyak által okozott sérülésekkel szemben, és ellenáll a bármilyen irányból érkező fröccsenő víznek.

És hol lehet még kültéri karácsonyi dekorációt elhelyezni? Az előkert, a terasz, a feljáró, a gyep vagy a pergola és az úszómedence körüli terület mind lehetőség.

 

Lámpások, gyertyatartók és még sok minden más

A mutatós fényfüzérek, csillagok, hóemberek és más kihagyhatatlan dekorációk mellett apróságokkal is feldíszítheti otthonát, hogy meghitté tegye azt, és megteremtse a megfelelő karácsonyi hangulatot. Gyönyörű világító csillagokat, házakat, gyertyatartókat, fadíszeket, lampionokat, jászolokat, ajándékokat stb. kínálunk. Gyönyörűen fognak kinézni például az ablakon kívül vagy a karácsonyi asztalon.