Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Hosszabbító kábel sorolható Standard fényfüzérekhez, áttetsző, 10 m, kültéri és beltéri

Hosszabbító kábel sorolható Standard fényfüzérekhez, áttetsző, 10 m, kültéri és beltéri

Cikkszám D1ZB02
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. dec. 11. Nálad
1 393 Ft
30% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: KARACSONY30
1 990 Ft

Javasolt termékek

4 893 Ft a kóddal KARACSONY30
6 990
Ft
Raktáron
1 393 Ft a kóddal KARACSONY30
1 990
Ft
Raktáron
1 603 Ft a kóddal KARACSONY30
2 290
Ft
Raktáron
4 193 Ft a kóddal KARACSONY30
5 990
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY2153

Bővített leírás

Fényt minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM rendszerekben nélkülözhetetlen helyet foglalnak el a hosszabbító kábelek és elosztók. Használhatja őket különösen a távoli helyek áramellátására, amelyeket meg kíván világítani, vagy az áramellátás vagy a LED-es fényláncok több irányba történő elágazására. 

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Megnövelné a lánc hosszát, vagy hosszabbító kábelhez vagy hubhoz szeretné csatlakoztatni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és PROFI rendszerrel a műanyag jumperek segítségével egyszerű és gyors!

CONNECT SYSTEM STANDARD & & PROFI

Függetlenül attól, hogy karácsonyi otthoni dekorációról van szó, vagy esküvőkön és partikon varázslatos hangulatot teremt. A CONNECT SYSTEM csatlakozó lámpák STANDARD és PROFI változatban végtelen dekorációs lehetőségeket kínálnak. Az alapelemek a tápegységek (A), hosszabbító kábelek és elosztók (B) és világítási elemek (C), amelyek összekapcsolhatók és kombinálhatók. Ez a fajta világítás ideális választás látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő.

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatokban összekapcsolhatók, összekapcsolhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D1ZB02
Termékszám 1550015006
EAN 8592920094440
termék hosszabbító kábel
időzítő nem
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Igen, ez a kiterjesztés lehetséges.