Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri, távírányítós

Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri, távírányítós

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
6 990 Ft

Javasolt termékek

Leírás

Termék leírás

ZY2300R

Bővített leírás

Világítson be minden alkalmat!

Mielőtt elkezdené megvásárolni az adott típusú LED-láncokat, ne felejtsen el beszerezni egy tápadaptert, amely lehetővé teszi, hogy a lámpákat a hálózatra csatlakoztassa. Az adaptert kültéri és beltéri használatra tervezték, és IP44-es védettséggel rendelkezik. Talál időzítővel és anélkül, távirányítóval

A modern és energiatakarékos LED chipek használatával a világítási rendszerek nem kerülnek pénzébe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalomra.

Adapter minden alkalmazáshoz

Egy adapter a CONNECT SYSTEM STANDARD legfeljebb 800 LED-es lámpához vagy a CONNECT SYSTEM PROFI 500 LED-es lámpához csatlakoztatható.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Meg szeretné növelni a megvásárolt lánc hosszát? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és PROFI egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD & & PROFI

Függetlenül attól, hogy karácsonyi otthoni dekorációról van szó, vagy esküvőkön és partikon varázslatos hangulatot teremt. A CONNECT SYSTEM csatlakozó lámpák STANDARD és PROFI változatban végtelen dekorációs lehetőségeket kínálnak. Az alapelemek a tápegységek (A), hosszabbító kábelek, elosztók (B) és világítási elemek (C), amelyek összekapcsolhatók és kombinálhatók egymással. Ez a fajta világítás ideális választás látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatban összekapcsolhatók, kombinálhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

2. lépés: Telepítés

3. lépés: Élvezd a világítást

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D1ZW02
Termékszám 1550025000
EAN 8592920094464
termék adapter
időzítő igen
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Sebestyén Péter
    Megrendelt 2023. nov. 19.
    Átgondolt termékcsalád, jó minőségű kivitelezéssel.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Az elemek cseréjét és annak ellenőrzését javasoljuk, hogy a fólia teljesen kihúzódott-e, és nem akadályozza-e az érintkezést. Javasoljuk továbbá, hogy ellenőrizze a meghajtóban lévő akkumulátor polaritását.

Ellenőrizze a működőképességet, ha az infravörös diódát a kamerára irányítja, és megnyomja a gombot.


A szabványos hatótávolság 3 m.

A forrást a kapcsolóórában is elhelyezheti, és a fényt igény szerint programozhatja. 

Az üzembe helyezés egyszerű. Csatlakoztassa a transzformátort a hálózathoz, kapcsolja be az ON gombot a vezérlőn, a LED világítani fog. Válassza ki a programot a vezérlőn a kívánt megvilágítási időtartamnak megfelelően.

Az alap Standart készlet egyszerűen ragyog.
A meleg fehér színhőmérséklet 2000K-3500K tartományban van, az új és a régóta használt láncok között eltérések lehetnek.
Igen, a láncok, tápegységek, STANDARD és PROFI kábelek szabadon kombinálhatók.

A LED-diffúzor nem cserélhető ki egyetlen LED-lánc terméken sem.

A PROFI sorozatban a villogó láncok csúcsa miatt maximum 500 LED csatlakoztatható. Ennél többet nem használnék.

  • az év 365 napján kültéri használatra alkalmasak, a kábel nem romlik annyira az időjárás hatására
  • 7 mm-es műanyag diffúzorral rendelkeznek
  • a kábel anyaga gumi

A STANDART sorozathoz akár 800 LED-et is csatlakoztathat - ezek kültéri kábelezésre is alkalmasak, de nem olyan tartósak, mint a PROFI sorozatú láncok, a kábel anyaga műanyag.