Főoldal Karácsonyi világítás Standard connecting systems Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri, távírányítós

Tápegység Standard/Profi karácsonyi sorolható füzérekhez, kültéri, távírányítós

Cikkszám D1ZW02
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
4 374 Ft
40% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: MINUSZ40
7 290 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
954 Ft a kóddal MINUSZ40
1 590
Ft
Raktáron
1 434 Ft a kóddal MINUSZ40
2 390
Ft
Raktáron
1 254 Ft a kóddal MINUSZ40
2 090
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY2300R

Bővített leírás

Világítson be minden alkalmat!

Mielőtt elkezdené megvásárolni az adott típusú LED-láncokat, ne felejtsen el beszerezni egy tápadaptert, amely lehetővé teszi, hogy a lámpákat a hálózatra csatlakoztassa. Az adaptert kültéri és beltéri használatra tervezték, és IP44-es védettséggel rendelkezik. Talál időzítővel és anélkül, távirányítóval

A modern és energiatakarékos LED chipek használatával a világítási rendszerek nem kerülnek pénzébe, és segítenek meghitt hangulatot teremteni számos ünnepi alkalomra.

Adapter minden alkalmazáshoz

Egy adapter a CONNECT SYSTEM STANDARD legfeljebb 800 LED-es lámpához vagy a CONNECT SYSTEM PROFI 500 LED-es lámpához csatlakoztatható.

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

Meg szeretné növelni a megvásárolt lánc hosszát? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és PROFI egyszerű és gyors! A műanyag átkötőknek köszönhetően további láncokat is könnyen csatlakoztathat a tápegység maximális kapacitásáig.

CONNECT SYSTEM STANDARD & & PROFI

Függetlenül attól, hogy karácsonyi otthoni dekorációról van szó, vagy esküvőkön és partikon varázslatos hangulatot teremt. A CONNECT SYSTEM csatlakozó lámpák STANDARD és PROFI változatban végtelen dekorációs lehetőségeket kínálnak. Az alapelemek a tápegységek (A), hosszabbító kábelek, elosztók (B) és világítási elemek (C), amelyek összekapcsolhatók és kombinálhatók egymással. Ez a fajta világítás ideális választás látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatban összekapcsolhatók, kombinálhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

2. lépés: Telepítés

3. lépés: Élvezd a világítást

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D1ZW02
Termékszám 1550025000
EAN 8592920094464
termék adapter
időzítő igen
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ellenőrizze, hogy a fólia teljesen kihúzódott-e, és nem akadályozza-e az érintkezést, valamint ellenőrizze az akkumulátor polaritását a meghajtóban. A meghajtó hatótávolsága körülbelül 3 m. A működőképesség ellenőrizhető, ha az infravörös diódát a kamerára irányítja és megnyomja a gombot.
A szabványos hatótávolság 3 m.

Igen, ez a forrás rendelkezik memóriával.

A forrást a kapcsolóórában is elhelyezheti, és a fényt igény szerint programozhatja.

Nagyon egyszerűen.

1. Csatlakoztassa a transzformátort a hálózathoz
2. Nyomja meg az ON gombot a vezérlőn - a LED világítani fog
3. Válasszon egy programot a vezérlőn az Önnek megfelelő időzítésen belül.