Ár
Min
max
Ft
Termékek elérhetősége
Jelzők
hossz
védettség
aljzatok száma
hőkioldó biztosíték
gyerekzár
garancia-időszak
értékesítési csomagolás
Szűrő eltávolítása
 • Laboratóriumban tesztelt
  Laboratóriumban tesztelt
 • Gyors kiszállítás
  Gyors kiszállítás
 • Nagy termékválaszték
  Nagy termékválaszték
 • Folyamatos akciók
  Folyamatos akciók

Időjárásálló hosszabbító kábelek

Ebben a kategóriában hagyományos hosszabbítók és időjárásálló kábeldobok gyűjteményét találja, amelyekben a teljesítményt és a tartósságot úgy ötvözzük, hogy bármilyen időjárási körülmények között azok optimálisan használhatóak legyenek. Minden kábelt gondosan úgy terveztünk, hogy megbízható és biztonságos megoldást nyújtson a kültéri elektromos csatlakozások meghosszabbítására.

Kínálatunkban többféle kábelhosszúság és beállítási lehetőség közül választhat, így Ön rugalmasan, saját igényei szerint használhatja őket. Tartós szilikonbevonattal és minőségi kivitelezéssel olyan kábeleket kínálunk, amelyek ellenállnak a nedvességnek, az UV-sugaraknak, a fagyásnak és minden más időjárási körülménynek is. Egyes modellek praktikus feltekerhető dobbal is rendelkeznek, így könnyen tárolhatóak és kezelhetőek a kábelek.

Próbálja ki a rendkívül tartós, megbízható hosszabbítók előnyeit, és élvezze az elektromos berendezések gondtalan használatát a kertben és a szabadban egyaránt. Termékeinkkel biztos lehet benne, hogy még zord időjárás esetén is biztonságos és hatékony megoldás áll rendelkezésére a szabadtéri tevékenységekhez.

Szűrők
Szigetelés típusa:
Szűrők törlése
Megjelenítés termékek 1 - 1 tól 1
Nehéz a választás? Túl sok termék?
Ellenőrizze a szűrőket, mi a fontos az Ön számára