Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Magasfrekvenciás technológia, antennák Antennák Kültéri antenna EM-2845, PROFI, 0–200 km, DVB-T2, LTE/4G szűrő

Kültéri antenna EM-2845, PROFI, 0–200 km, DVB-T2, LTE/4G szűrő

Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 24. Nálad
10 990 Ft

Javasolt termékek

4 590
Ft
Raktáron
2 690
Ft
Raktáron
38 900
Ft
Raktáron
1 990
Ft
Raktáron
11 090
Ft
Raktáron
3 690
Ft
Raktáron
1 690
Ft
Raktáron
8 090
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J0669
Termékszám 2704280010
EAN 8595025399748
használat kültéri
antenna típusa passzív erősítő nélkül
ajánlott telepítési távolság a TV-toronytól 0–200 km (Távolsági vétel)
erősítő nem
jelvétel DVB-T/T2
full HD adások vételére alkalmas igen
több adó vételére alkalmas nem
vételi szög 45°/40°
polarizáció vízszintes és függőleges
távoli vételre alkalmas igen
LTE szűrő igen
frekvenciasávok UHF
a koaxiális kábel hossza a csomagban nem
a csatlakozó típusa F csatlakozó
teljes fém testű erősítő, zavarral szemben ellenálló nem
táplálás passzív
frekvenciatartomány 470–790 MHz
teljesítményfokozás vezérlés nem
alkalmas lakókocsihoz nem
csatlakozók száma a csomagban nem
STB által tölthető nem
kimeneti RF impedancia 75 Ohm
elemek száma 26
telepítés nincs megadva
előre-hátra viszony 22–35 dB
a kimenő jel maximális teljesítménye nincs megadva
5G szűrő nem
méretek 940 × 315 × 38 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Gáspár László János
    Megrendelt 2023. okt. 11.
    a célnak teljesen megfelel
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A rúd ajánlott maximális átmérője 65 mm.
Bármilyen adaptert használhat, amelyet 5V/1A paraméterű mobiltelefonok töltésére használ. Az antenna eredeti tápegysége 5V/550mA értékekkel rendelkezik, de 1A névlegesen.

Kívánatos, hogy széles sávú erősítőt használjon: J0400 + osztók J0102 / J01032 / J0104

A szobai (aktív) antennákra történő telepítés nem lehetséges. Passzív antennák esetében a termék minden termékhez alkalmas.
Nem szükséges. Ez egy UHF-sávban működő antenna.
ELŐNYÖK: 1. Az öninterferencia és interferencia hiánya, mivel egy ilyen antennában valójában nincs mit indukálni. Kialakítása nem tartalmaz olyan elemeket, amelyek elektromágneses sugárzást generálhatnának. 2. Kivételesen egyszerű telepítés és üzemeltetés. Mindössze a passzív antennát kell helyesen orientálni. 3. A passzív antennához nincs szükség külön tápegységre. 4. HÁTTERŐK: 1. Érzékeny a különböző típusú interferenciákra, és a jel minősége erősen függ a helytől. 2. A jel minőségét nem lehet befolyásolni. Gondosan ki kell választania a helyszínt, és el kell végeznie a finom tájékozódást, különösen, ha a telepítés rossz vételi zónában történik. 3. Számos tényező befolyásolhatja a jel minőségét: épületek, fák és terepviszonyok, valamint az időjárási körülmények.
ELŐNYÖK: 1. Szinte bármilyen méretben és formában elkészíthetők. 2. Az aktív antennákat szinte bárhová fel lehet szerelni a szobában vagy a szobán kívül. A munka minőségét kevéssé befolyásolja a terep domborzata, valamint a fák, épületek stb. által okozott zavaró hatások. 3. Az aktív antenna számára még az alacsony jelszint sem jelent akadályt: a kiegészítő berendezésekkel még tovább erősödik. 4. Sok aktív antennánál beállítható az erősítési szint és a zajcsökkentés. 5. Az aktív antenna használatakor esetlegesen fellépő zavarokat speciális zajcsökkentő eszközökkel is el lehet távolítani. HÁTTERŐK: 1. Magasabb költségek. 2. 3. Az aktív antenna megfelelő működéséhez állandó áramforrásra van szükség. 4. Néha az aktív antenna telepítése és konfigurálása meglehetősen bonyolult.

Aktív antenna, lehet bármilyen antenna, amely közvetlenül az antennába integrált jelerősítővel rendelkezik. Az aktív antennák vételre és adásra egyaránt használhatók, de általában vételi antennaként láthatjuk őket. Amikor jel vételére használják, a beépített erősítő felerősíti a fogadott rádiójelet, lehetővé téve ezzel a sokkal hosszabb kábel használatát.
Az aktív antenna adóantennaként használva növeli a rádiójel teljesítményét. Az aktív szélessávú TV-antennákat olyan helyeken történő vételre tervezték, ahol a jel gyenge. A passzív antennák olyan antennák, amelyek nem rendelkeznek erősítővel. Mindig azt tanácsoljuk ügyfeleinknek, hogy passzív antennákat vásároljanak, és ha 30 m-nél hosszabb kábelt kell használniuk, csak adjanak hozzá egy kábelerősítőt a vonalveszteség kompenzálására. Minden passzív antenna jellemzője, hogy csak a geometriájának (alakjának) köszönhetően fogadja a jelet. Ezért minél nagyobb az ilyen antenna területe, annál megbízhatóbb lesz a jel.

Az antenna kétféleképpen csatlakoztatható- 1. A mellékelt tápegység és a hálózati kapcsoló használatával. Az antennából a kábelt a váltóhoz vezeted, a tápegységet a váltóhoz csatlakoztatod, és a váltót a TV-hez csatlakoztatod. / 2. Ha kihagyja a tápegységet és a váltót, akkor az antenna tápegységét a TV-ben kell bekapcsolnia. Nem lehetséges, hogy az antenna és a TV bekapcsolva legyen. Tehát ahol van külön 12V-os tápegység, ott nem lehet a TV/stb-ről táplálni.
Az LNB rövid üzenete azt jelzi, hogy rövidzárlatos a tápegység. Az STB-n a beállításokban az STB-n keresztül aktiválták a tápellátást, nem pedig a mellékelt tápegységen keresztül. Kérjük, változtassa meg az STB beállításaiban az áramellátási opciót, és a hiba orvoslódni fog.

Az Ön által leírt probléma az 5G jelellátottságának felel meg az Ön területén. A 626 MHz-es frekvencia meglehetősen közel van a mobilszolgáltatók sávos frekvenciájához, és ekkor interferencia lép fel. A mobilszolgáltatók fokozatosan egyre több frekvenciasávot foglalnak el, ezért a régebbi antennáknak ebben az esetben már nincs elegendő eszközük a kiszűrésre.

Igen, mivel ugyanarról a frekvenciasávról van szó.

A lakókocsiban a TV-jel vételéhez a J0664 antennát ajánljuk. Az antenna tápellátása 5V-os USB kábellel vagy közvetlenül az STB-ről vagy a TV-ről történik.

Az LTE-szűrő a telefonszolgáltatók által elfoglalt úgynevezett levágott jelsáv kiszűrésére szolgál. A szűrőnek köszönhetően az antenna csak az adott sávban fog/hangolódik a telefon sávján kívül, azt kiszűri.

Az antenna kétféleképpen csatlakoztatható.
1. A mellékelt tápegység és a hálózati kapcsoló használatával. Az antennából a kábelt a váltóhoz vezeted, a tápegységet a váltóhoz csatlakoztatod, és a váltót a TV-hez csatlakoztatod.
2. Ha kihagyja a tápegységet és a váltót, akkor az antenna tápegységét a TV-ben kell bekapcsolnia.
Nem lehetséges, hogy az antenna tápegységét bedugja és a TV tápegységét bekapcsolja.

A műholdas jelet nem lehet felosztani, mert nem csak magát a jelet tartalmazza, hanem a feszültségparancsokat is. Több vevőkészüléken történő használat esetén MINDIG szükséges a kábelt közvetlenül a több LNB-től a vevőkészülékig meghosszabbítani.

Az alumíniumból.

Kizárólag a külső erősítő nélküli passzív antennák használhatók (J5838, J0679, J0669, J0680, J0690). A többi nem használható, mivel azokban van egy erősítő, amely USB DC adapterről kapja a tápellátást.