Főoldal Magasfrekvenciás technológia, antennák Antennák Kültéri antenna EM-9086, 0–100 km, DVB-T2, DAB, FM, LTE/4G szűrő

Kültéri antenna EM-9086, 0–100 km, DVB-T2, DAB, FM, LTE/4G szűrő

Cikkszám J0681
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
17 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

1 946 Ft a kóddal HAZ
2 290
Ft
Raktáron
2 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Mindenkinek joga van manapság a tévé- és rádiócsatornák széles választékához. Akkor miért kellene megfosztani tőlük? S Az EMOS EM-9086 aktív antennával bármelyik kanapéról - a házban, otthon és a nyaralóban is veheti a jelenlegi (DVB-T) és a digitális televíziós műsorszórás új szabványát (DVB-T2).

Ha sok időt tölt az úton, a kerekes pótházban, különösen nagyra fogja értékelni kedvenc színészsztárjai társaságát. Egyszerűen csatlakoztassa ezt a TV-antennát bármely trailer, lakókocsi vagy lakókocsi után, és több száz kilométernyi vezetés után egy jó filmmel pihenheti ki magát szellemileg és fizikailag.

Hálózati antenna új köntösben

A EMOS EM-9086 antenna első látásra vonzza az embert az afrikai maszkra emlékeztető egyedi formájával. De nehéz lenne megtalálni egy törzsi kunyhóban. Modern családok számára készült, akik nem hagyják, hogy a rossz jelminőség elrontsa a tévé előtti pihenő rituálét. Ez az antenna megbízhatóan fogadja a DVB-T és DVB-T2, FM és DAB rádiós műsorszórást. A megfelelő tévével pedig kedvenc műsorait Full HD felbontásban élvezheti.

Originális, tartós, elegáns

A hagyományos hálós antennához képest sokkal kisebb, mégis tartósabb. Robusztus megjelenését nem csak fekete színe, hanem masszív, kiváló minőségű ABS műanyagból készült testének a szélnek, az esőnek és a UV sugárzásnak ellenálló váza is biztosítja. Ha egyszer megtapasztalod a kemény bőrét, rájössz, hogy a lényege a "jófiú". Az antennához egy külső alacsony zajszintű, nagy nyereségű erősítő tartozik, és egy LTE szűrő védi az antennát a mobil jelek zavarásától.

Effektív szélessávú antenna védelemmel

Az tetőtartóra, erkélykorlátra vagy falra percek alatt rögzíthető - horizontálisan és vertikálisan. Széles vételi szögekkel rendelkezik, és képes egyszerre több adóból származó jelek vételére. Hátsó oldala modern reflektorral van ellátva (a klasszikus antennaernyő új formája), amely hatékonyabban elnyomja a hátulról érkező zavaró jeleket.

Tápellátás USB-adapterrel

Használná az antennát olyan helyeken, ahol nincs 230 V-os hálózati feszültség, például lakókocsiban vagy nyaralás közben egy hajón? Nem probléma. Az antenna tápellátása egy USB-adapterrel történik, amely lehetővé teszi, hogy bárhol használhassa, ahol van USB-port. Az antenna USB kábellel és USB tápegységgel együtt érkezik. Tartalmaz továbbá egy koaxiális ötméteres kábelt is, amely csatlakozókkal van ellátva az antenna felszerelésének megkönnyítésére. A tévé vagy a set-top box USB-portja is használható a tápellátáshoz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám J0681
Termékszám 2704020400
EAN 8592920056202
használat kültéri univerzális
antenna típusa aktív erősítővel
ajánlott telepítési távolság a TV-toronytól 0–100 km (Tanya)
erősítő beépített, alacsony zajszintű erősítő, külön tápegységgel
jelvétel FM/DAB/DVB-T/T2
full HD adások vételére alkalmas igen
több adó vételére alkalmas igen
vételi szög 38°/90°
polarizáció vízszintes és függőleges
távoli vételre alkalmas igen
LTE szűrő igen
frekvenciasávok FM/VHF/DAB/UHF
a koaxiális kábel hossza a csomagban 5 m
a csatlakozó típusa F, IEC
teljes fém testű erősítő, zavarral szemben ellenálló igen
táplálás DC USB 5 V/550 mA (tartozék)
frekvenciatartomány 87,5–230 MHz, 470–790 MHz
teljesítményfokozás vezérlés nincs megadva
alkalmas lakókocsihoz igen
csatlakozók száma a csomagban nincs megadva
STB által tölthető igen
kimeneti RF impedancia 75 Ohm
elemek száma elemek nélkül
telepítés nincs megadva
előre-hátra viszony 19–26 dB
a kimenő jel maximális teljesítménye nincs megadva
5G szűrő nem
méretek 460 × 320 × 150 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok