Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Beltéri dekorációs világítás LED dekoráció – hóember telefonfülkében, 25 cm, 3x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

LED dekoráció – hóember telefonfülkében, 25 cm, 3x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám DCLW18
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Karácsonyi hóember a telefonfülkében

Vannak a karácsonyhoz elválaszthatatlanul kapcsolódó hóemberek, amelyek a nagyon hatásos karácsonyi dekorációk közé tartoznak? Akkor a "karácsonyi hóember egy telefonfülkében" hóember, amelynek beépített motorja gondoskodik a a hóemberbe hulló csillámok automatikus hullásáról, semmiképpen sem kerülheti el a figyelmedet. Az AAA elemekkel történő áramellátásnak köszönhetően a belső tér bármely pontján elhelyezhető, és különösen jól fog kinézni ablakpárkányon, komódon, munka- vagy TV-asztalon.

Az időzítő funkció biztosan elnyeri tetszését, ha aktiválja, a dekoráció ismételten 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol.

.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, vetítők és figurák - elkészítése. A vásárlásról való döntéskor célszerű mérlegelni, hogy belső vagy külső környezetben kívánja-e elhelyezni. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám DCLW18
Termékszám 1550000099
EAN 8592920104408
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok