Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi gyertyatartók gyertyák és lámpások LED fém lámpa állvánnyal, 3x AAA, kültérre és beltérre

LED fém lámpa állvánnyal, 3x AAA, kültérre és beltérre

Cikkszám DCLW17
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Megkapó fém lámpás

Hogyan teremthetsz varázslatos karácsonyi hangulatot a kertedben, előkertben, virágágyásban, díszítő sziklakertben vagy a házad feljáróján nagyon egyszerűen? A válasz egy süllyesztett fémlámpa, amely meleg fehér fényével (vintage) megvilágítja az egyébként sötét sarkokat, és ünnepi hangulatot varázsol beléjük. Az fogótartó állvány eltávolítható a lámpáról és külön is felállítható. Hasonlóképpen az Ön döntése, hogy a lámpa tetején elhelyez-e egy fémkeresztet vagy sem . Ha a kereszt használata mellett dönt, a lámpa hirtelen ideális választássá válik például egy sírkő egész éves megvilágítására. A helyszín kiválasztásakor nem korlátozza az elektromos aljzat jelenléte, a dekoráció AAA elemekkel működik.

Adjon magának egy mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és hangulatos ünnepi hangulatot otthon vagyegy varázslatos sarkot a kertben segít az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függő díszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák elkészítése. A vásárlás eldöntésekor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCLW17
Termékszám 1550001025
EAN 8592920099117
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok