Főoldal Karácsonyi világítás Beltéri dekorációs világítás LED karácsonyfa, 75 cm, 3x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyfa, 75 cm, 3x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám DCTW16
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Karácsonyfa

A karácsonyfák és a kis fák nélkülözhetetlen díszek, amelyek minden karácsonyi dekoráció alapját képezik. Olyan fát keres, amelyet sok éven át használhat, és nem foglal túl sok helyet? Akkor a karácsonyfa 3D tűkkel, amelyek nem különböztethetők meg az igazi tűktől és nem hullanak le, neked való. Elhelyezheti egy komódon, tévéasztalon, az ablak előtt vagy akár egy ünnepi asztalon. És hogy a hangulat tökéletes legyen, a fa melegfehér színű, apró LED-lámpákkal van felszerelve, amelyek AAA elemekkel működnek. Szeretnéd például kis lombikokkal díszíteni a fádat? Ez is lehetséges, dolgozhatsz vele, mint egy standard élő variánssal, más díszeket is csatolhatsz hozzá, és egyedi dekorációt hozhatsz létre.

Az időzítő funkciót is szeretni fogod, amely aktiválja a dekorációt 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol.

Az időzítő funkciót is szeretni fogod.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák - elkészítésében. A vásárlásról való döntéskor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

360 fokos fénykép

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCTW16
Termékszám 1550000094
EAN 8592920098974
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok