Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás LED karácsonyi fényfüggöny – csillagok, 120x90 cm, beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi fényfüggöny – csillagok, 120x90 cm, beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám DCGW01
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 25. Nálad
8 290 Ft

Javasolt termékek

Leírás

Termék leírás

ZY2263
12 óra világítás esetén 2,15 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Karácsonyi füzérek

A karácsonyi akril füzérek közvetlenül az ablakok díszítésére és megvilágítására készültek. Választhat a különböző formájú csillagok vagy hópelyhek közül, amelyek tökéletesen illeszkednek a karácsonyi hangulathoz. A füzérek kellemes, meleg fehér fényben ragyognak, és kiválasztott modellek hozzáadnak néhány fényt, amelyek finoman pislákolnak. Nagyszerűen fognak kinézni például egy gyerekszobában vagy nappali szobában, ahol az átlátszó kábelnek köszönhetően beleolvadnak a háttérbe, és nem okoznak semmilyen zavart. Az akril füzérek az IP44 védelemnek köszönhetően nedvességállóak és alkalmasak minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

 

Adjon magának egy mesebeli karácsonyt!

Kényelmes és hangulatos ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák készítésében.A vásárlásról való döntéskor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy beltéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is használhatók, és sokuk egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCGW01
Termékszám 1550000028
EAN 8592920093481
termék függöny
fény színe meleg fehér
méretek 120 × 90 cm
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa háló
fényforrás LED
LED-ek száma 30
tápvezeték hossza 3 m
kábel színe nincs megadva
fogyasztás 2,56 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 3,2 V DC
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag műanyag
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok