Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás LED karácsonyi fényfüggöny – csillagok, 45x84 cm, kültéri és beltéri, meleg fehér

LED karácsonyi fényfüggöny – csillagok, 45x84 cm, kültéri és beltéri, meleg fehér

Cikkszám DCGW02
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 4. Nálad
9 590 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

ZY2264
12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Karácsonyi füzérek

A karácsonyi akril füzérek közvetlenül az ablakok díszítésére és megvilágítására készültek. Választhat a különböző formájú csillagok vagy hópelyhek közül, amelyek tökéletesen illeszkednek a karácsonyi hangulathoz. A füzérek kellemes, meleg fehér fényben ragyognak, és kiválasztott modellek hozzáadnak néhány fényt, amelyek finoman pislákolnak. Nagyszerűen fognak kinézni például egy gyerekszobában vagy nappali szobában, ahol az átlátszó kábelnek köszönhetően beleolvadnak a háttérbe, és nem okoznak semmilyen zavart. Az akril füzérek az IP44 védelemnek köszönhetően nedvességállóak és alkalmasak minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

 

Tradicionális, GARLANDS sorozatú láncok

Klasszikus karácsony modern csavarral! Ha emlékszik a régebbi típusú karácsonyi izzólámpákra, akkor arra is emlékszik, hogy kihívást jelentett számukra a törés, és amikor az egyik izzó eltört, az egész lánc leállt. Most azonban teljesen más a helyzet, és az új "hagyományos" termékcsaláddal a retró izzólámpák minden kedvelőjének örömet okozunk, amelyeket LED-technológiával kínálunk. Ez a hosszú élettartam és a pénzügyi megtakarítások garanciája. Ha azonban komolyan gondolja a karácsonyi dekorációt, és még nem végzett a feldíszített fával, akkor nyúljon az akril füzérekhez, amelyek ablakok díszítésére és megvilágítására készültek. 

Hozza létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám DCGW02
Termékszám 1550000029
EAN 8592920093498
termék függöny
fény színe meleg fehér
méretek 84 × 45 cm
használat kültéri és beltéri
időzítő nem
távvezérlő nem
tápellátás típusa háló
fényforrás LED
LED-ek száma 8
tápvezeték hossza 5 m
kábel színe nincs megadva
fogyasztás 3,6 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 24 V DC
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag műanyag
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

A csillagok 11,5 cm-esek. A felső dróton horgok vannak a rögzítéshez.