Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér, 12 m, kültéri és beltéri, RGB, távirányító, programok, időzítő

LED karácsonyi fényfüzér, 12 m, kültéri és beltéri, RGB, távirányító, programok, időzítő

Cikkszám D4AA03
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 18. Nálad
16 490 Ft

Javasolt termékek

2 645
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 10,08 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Karácsonyi láncok CLASSIC animációval

A karácsonyi láncok CLASSIC animációval számos felhasználási lehetőséget kínálnak, és megvilágíthatják az egész házat, lakást vagy kertet. Különösen alkalmasak a karácsonyfára. Egy korláton, pergolán vagy más olyan helyen is használhatja őket, ahol nem egész évben találják meg a helyüket. Ezeket a praktikus távirányítóval vezérelheti, amellyel a 72 színjelenet közül választhat egyet. Az egyes jelenetek különböznek a fény színe, típusa a villogás, a fokozatos világítás (animáció) vagy a LED-fények színének változása tekintetében.Az időzítő funkció is biztosan elnyeri a tetszését, ha aktiválja a lánc 6 órán át ismétlődően világít, majd 18 órán át kikapcsol.

A CLASSIC animációval ellátott láncok az IP44 -nek köszönhetően nedvességállóak, és minden kültéri dekorációhoz alkalmasak.Ezek különösen népszerűek azok körében, akik szeretnek kísérletezni a karácsonyi világítással és a nem hagyományos dekorációkat kedvelik.

 

CLASSIC sorozatú láncok

A CLASSIC LED-láncok az EMOS-tól többféle formában - klasszikus láncok, fürtök és cseppkövek - kaphatók. Elengedhetetlenek a megfelelő ünnepi hangulat megteremtéséhez. Nagyszerűen fognak kinézni egy hagyományos karácsonyfán, alkalmasak bútorok, korlátok, gerendák vagy ajtók díszítésére a belső térben.Kültéren is használhatja őket bokrok, fák, pergolák, pavilonok stb. megvilágítására.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, villogó, fokozatos színváltással, animációval vagy távirányítással rendelkeznek. Praktikusak az időzítő funkcióval ellátott modellek, amelyek rendszeres időközönként világíthatják meg a fát, és nem kell aggódnod a be- és kikapcsolásuk miatt. Hosszúságok és színek széles skálájából választhat, mind az akkumulátor nélküli, mind az akkumulátorral működő modellek rendelkezésre állnak.<>

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED fényláncoknak négy termékcsaládja van, amelyek a LED-ek méretében és alakjában különböznek: NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D4AA03
Termékszám 1550044020
EAN 8592920100226
termék lánc
fény színe multicolor
méretek 12 m
funkció 72 módok
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő igen (1× CR2032, tartozék)
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 120
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 3 m
a fa magasságához 170 cm
kábel színe fekete
fogyasztás 12 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 24 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A zöld szín nem állítható, ez csak egy illusztrációs fotó a webáruházban.

Multicolor= ami LED egy szín, az képes funkciót váltani, de a LED nem változtatja meg a színét, azaz nem lehet szabadon színről színre váltani 1 LED esetében ( példa: a piros LED nem változik kékre)

RGB= 1 LED-ben 3 chip van, ez alapján a színeket egymásra helyezik, hogy különböző színeket hozzanak létre

A LED-diffúzor nem cserélhető ki egyetlen LED-lánc terméken sem.

Igen, ez lehetséges. Alacsonyabb a feszültségük az alkálihoz képest, így talán rövidebb ideig tartanak, és a fény nem lesz olyan intenzív.