Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér, 8,4 m, 3x AA, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi fényfüzér, 8,4 m, 3x AA, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám D4FW03
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. szept. 26. Nálad
6 190 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2056

Bővített leírás

CLASSIC elemes láncok

A CLASSIC elemes karácsonyi láncok a legkézenfekvőbb választás az otthonos hangulat megteremtéséhez a különböző ünnepi alkalmakon. Különösen nagyra értékelik őket, ha a dekoráció összbenyomását nem kívánják zavarni a tápkábellel, vagy nem áll rendelkezésre áramforrás. Díszíthet velük egy karácsonyfát, de tökéletesek egy fához is a bejárati ajtó mellett. Díszítésként a kastélyablakok közé helyezheti őket, és megtalálják a felhasználási területüket a gyerekszobák díszítésekor, ahol nem kell aggódnia a kedveséért, amikor a klasszikus fiókokat kezeli.A ceruzaelemek áramellátásának köszönhetően még a sátor, lakókocsi vagy lakóautó vidéki tartózkodásakor sem okozhat gondot számukra díszítésük. Az időzítő funkció biztosan elnyeri tetszését, ha aktiválja a lánc 6 órán át ismétlődően világít, majd 18 órán át kikapcsol.

A CLASSIC elemláncok nedvességállóak az IP44 védelemnek köszönhetően, és megfelelnek minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

 

 

CLASSIC sorozatú láncok

A CLASSIC LED-láncok az EMOS-tól többféle formában - klasszikus láncok, fürtök és cseppkövek - kaphatók. Elengedhetetlenek a megfelelő ünnepi hangulat megteremtéséhez. Nagyszerűen fognak kinézni egy hagyományos karácsonyfán, alkalmasak bútorok, korlátok, gerendák vagy ajtók díszítésére a belső térben.Kültéren is használhatja őket bokrok, fák, pergolák, pavilonok stb. megvilágítására.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, villogó, fokozatos színváltással, animációval vagy távirányítással rendelkeznek. Praktikusak az időzítő funkcióval ellátott modellek, amelyek rendszeres időközönként világíthatják meg a fát, és nem kell aggódnia a be- és kikapcsolás miatt. Válasszon a hosszúságok és színek széles választékából, mind akkumulátor nélküli, mind pedig akkumulátoros modell elérhető.<>

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED fényláncoknak négy termékcsaládja van, amelyek a LED-ek méretében és alakjában különböznek: NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D4FW03
Termékszám 1550040008
EAN 8592920095430
termék lánc
fény színe meleg fehér
méretek 8,4 m
funkció világít
forma klasszikus
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (3× AA)
LED-ek száma 120
LED-ek közötti távolság 7 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 0,5 m
a fa magasságához nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás 0,9 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 4,5 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok