Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér, cseresznye – golyók, 10 m, RGB, távirányító, programok, időzítő

LED karácsonyi fényfüzér, cseresznye – golyók, 10 m, RGB, távirányító, programok, időzítő

Cikkszám D5AA01
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 25. Nálad
17 490 Ft

Javasolt termékek

2 645
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY2163
12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

CHERRY lánc - multifunkciós

A CHERRY karácsonyi lánc multifunkciós funkcióval lehetővé teszi, hogy válasszon egyet a 64 előre beállított fénymód közül, amely bármilyen helyiséget megvilágít, és gyönyörködtetni fogja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Az alapüzemmódban az összes fény állandóan világít, míg a többi üzemmód a különböző villogások kombinációja, a fények ki- és bekapcsolása. A lánc kényelmesen vezérelhető a távvezérlővel, és használhatja az időzítő funkciót is, amely aktiválásakor ismételten 6 órán keresztül világít, majd 18 órán keresztül kikapcsol. 

A LED-lámpák kis fehér gömbökben vannak elrejtve, amelyek még akkor is díszítik, ha a lánc nincs kivilágítva. A kiválasztott hosszúság és a fény színe alapján gondoskodnak a kis dekorációk beltéri díszítéséről, a karácsonyfa és egy nagyobb fa megvilágításáról a kertben. Tökéletes ünnepi hangulatot teremt egy családi ünnepségen, esküvőn vagy gyerekzsúron. A CHERRY off-lánc fehér gömbjei napközben díszítésként szolgálhatnak melyek sötétedés után világítanak és megfelelő hangulatot teremtenek. A CHERRY láncok így szó szerint kettő az egyben.

A multifunkciós CHERRY lánc az IP44 védelemnek köszönhetően nedvességálló és alkalmas minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

 

CHERRY sorozatú láncok

A CHERRY LED lámpákat mindenki imádni fogja! Négyféle változatban kaphatók: klasszikus láncok, cseppfák, láncok nagy gömbökkel és kúp alakú láncok (kúpfények).A fehér gömbök, könnycseppek vagy kúpok tökéletesen díszítik a karácsonyfát, és egyszerre szolgálnak világításként és kis díszként. Az akár 48 méteres hosszúsággal lehetővé teszi, hogy a láncot a kertben lévő fák között vagy a terasz kerületén végighúzza.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, távvezérléssel vagy beépített időzítővel állnak rendelkezésre, amelynek köszönhetően a lánc rendszeres időközönként világít. A hosszúságok és színek széles skálájából választhat, és a RGB láncok segítségével a fények színét a saját ízlése szerint változtathatja.

Hozza létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D5AA01
Termékszám 1550054007
EAN 8592920096192
termék lánc
fény színe RGB
méretek 10 m
funkció 64 üzemmód (multifunkcionális)
forma kis golyó
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő igen (1× CR2032, tartozék)
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 96
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 5 mm
tápvezeték hossza 5 m
a fa magasságához 160 cm
kábel színe fekete
fogyasztás 3,6 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 31 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A gömb átmérője 10 mm, de a teljes hossza a gyöngyökkel együtt 35 mm.

Multicolor= ami LED egy szín, az képes funkciót váltani, de a LED nem változtatja meg a színét, azaz nem lehet szabadon színről színre váltani 1 LED esetében ( példa: a piros LED nem változik kékre)

RGB= 1 LED-ben 3 chip van, ez alapján a színeket egymásra helyezik, hogy különböző színeket hozzanak létre

A LED-diffúzor nem cserélhető ki egyetlen LED-lánc terméken sem.

Igen, ez lehetséges. Alacsonyabb a feszültségük az alkálihoz képest, így talán rövidebb ideig tartanak, és a fény nem lesz olyan intenzív.