Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi fényfüzérek LED karácsonyi fényfüzér, cseresznye – golyók, 30 m, kültéri és beltéri, hideg fehér, időz

LED karácsonyi fényfüzér, cseresznye – golyók, 30 m, kültéri és beltéri, hideg fehér, időz

Cikkszám D5AC04
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
méretek
kábel színe
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
20 690 Ft

Javasolt termékek

Leírás

Termék leírás

ZY1602T
12 óra világítás esetén 5,04 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Cseresznyeláncok - standard

A cseresznyeláncok - standard nem csak a karácsonyi dekoráció és hangulat megteremtésében széleskörű felhasználási lehetőségeket kínálnak. LED-es fényeik kis fehér gömbökben vannak elhelyezve, amelyek imádnivalóak még akkor is, ha a lánc nem világít. A kiválasztott hosszúság és a fény színe alapján megfelelnek a belső térben elhelyezett kisebb dekorációknak, a karácsonyfa és a nagyobb fa megvilágításának a kertben. Tökéletes ünnepi hangulatot teremt egy családi ünnepségen, esküvőn vagy gyerekzsúron. A kikapcsolt CHERRY lánc fehér gömbjei napközben bárhol dekorációként szolgálhatnak, amelyek sötétedés után világítanak és megteremtik a megfelelő hangulatot.  A CHERRY láncok így szó szerint kettő az egyben.

Az időzítő funkciót is szeretni fogja, amely aktiválja a láncot 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol. A CHERRY szabványos láncok nedvességállóak a IP44 védelemnek köszönhetően, és alkalmasak minden beltéri és kültéri dekorációhoz.

CHERRY sorozatú láncok

A CHERRY LED lámpákat mindenki imádni fogja! Négyféle változatban kaphatók: klasszikus láncok, cseppfák, láncok nagy gömbökkel és kúp alakú láncok (kúpfények).A fehér gömbök, könnycseppek vagy kúpok tökéletesen díszítik a karácsonyfát, és egyszerre szolgálnak világításként és kis díszként. Az akár 48 méteres hosszúsággal lehetővé teszi, hogy a láncot a kertben lévő fák között vagy a terasz kerületén végighúzza.

A kiválasztott lánctípusok 8-64 fénymóddal, távvezérléssel vagy beépített időzítővel állnak rendelkezésre, amelynek köszönhetően a lánc rendszeres időközönként világít. A hosszúságok és színek széles skálájából választhat, és a RGB láncok segítségével a fények színét a saját ízlése szerint változtathatja.

Hozd létre a megfelelő hangulatot!

Nem csak a karácsonyfa megvilágításához kínálunk LED-láncok széles választékát az EMOS márkanév alatt, amelyek alacsony energiafogyasztásukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Választhat a kizárólag beltéri (IP20), a kizárólag kültéri (IP44) vagy az elemmel működtetett zsinórok közül, amelyek ideálisak a konnektorral nem rendelkező területek díszítéséhez. A LED-láncok négy különböző LED méretben és formában - NANO - CLASSIC - CHERRY - TRADITIONAL - TRADITIONAL - kaphatók. A megfelelő lánc kiválasztásának döntő szempontjai a hosszúság, a LED-ek száma és a fény színe.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám D5AC04
Termékszám 1550052002
EAN 8592920096079
termék lánc
fény színe hideg fehér
méretek 30 m
funkció világít
forma kis golyó
használat kültéri és beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
LED-ek száma 300
LED-ek közötti távolság 10 cm
LED mérete 10 mm
tápvezeték hossza 5 m
a fa magasságához 250 cm
kábel színe zöld
fogyasztás 6 W
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség 31 V DC
csatlakoztatási lehetőség nem
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag PVC
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Ez a tápegység rendelkezik az utoljára beállított üzemmód memóriájával. Azaz, ha az első megnyomásával világító állapotba helyezi, akkor ezt az állapotot még akkor is meg kell jegyeznie, ha egy másik időzítővel lekapcsolja.
Nem áll rendelkezésünkre másik tápegység.

Másik tápegység nem áll rendelkezésünkre.

Multicolor= ami LED egy szín, az képes funkciót váltani, de a LED nem változtatja meg a színét, azaz nem lehet szabadon színről színre váltani 1 LED esetében ( példa: a piros LED nem változik kékre)

RGB= 1 LED-ben 3 chip van, ez alapján a színeket egymásra helyezik, hogy különböző színeket hozzanak létre

A LED-diffúzor nem cserélhető ki egyetlen LED-lánc terméken sem.

Igen, ez lehetséges. Alacsonyabb a feszültségük az alkálihoz képest, így talán rövidebb ideig tartanak, és a fény nem lesz olyan intenzív.